Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

thirioxontros.jpg

“Όσοι δεν προσκυνήσουν την εικόνα του θηρίου, να θανατωθούν” (Αποκάλυψη 13:15-17).

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Ανακοίνωση!:shout:

Όποιος είναι χημικός ή κατέχει πάρα πολύ καλά την χημεία, να βάλει ''thanks'' στο post μου. Κάποια στιγμή θα επικοινωνήσω μαζί του για να ρωτήσω κάποια πραγματάκια.

Ευχαριστώ in advance.:)

Τα φώτα σας παρακαλώ οι πρωτεουσιάνοι...

1. Ξενοδοχείο ήσυχο-φτηνό με μια σχετική άνεση (όχι κακόφημα και αχ-βαχ όλο το βράδυ από το διπλανό δωμάτιο...*Να μην ακούνται εννοώ...Ας κάνουν ότι θέλουν... ;) ) να μπορείς να βγείς έξω χωρίς να φοβάσαι...3-4* αστέρων.

Κέντρο κατά προτίμηση ή περιοχή Παγκράτι-Μιχαλακοπούλου...

2. Οι στάσεις του ΜΕΤΡΟ Άλιμος-Ελληνικό λειτουργούν κανονικά;

Βασικά θα είμαι Αθήνα για 2 μέρες για δουλειές (Γ.Ν.Α). Υπάρχει τίποτα εκτός κέντρου αλλά με καλή πρόσβαση σε ΓΝΑ και κέντρο μαζί; Δεν παίζει αυτοκίνητο και θέλω να αποφύγω τα ταξί....

Έλεγα να μείνω θάλασσα μεριά αλλά μυρίζομαι ταλαιπωρία....

σε αυτες τις τιμες για δοκιμασε και το hotel attiki (2103626206) ...και παρε προσφορα για το δωματιο που εχουν στην απεναντι πολυκατοικια,με το τζακουζι(εχει και ντιβιντι με τσοντες),θα καταλαβουν αυτοι...ειναι πισω απο το κολωνακι,κοντα στο μετρο πανεπιστημιου...

Τι έχει πάθει αυτος ο ΟΤΕ εδω και 1 βδομάδα? τουλάχιστον 4-5 dc καθημερινά..

Και πριν λίγο ,2 dc σε 5 λεπτά..:wall:

Αυτο το είχα πριν 1-2 χρόνια..Και όταν έπεζα κανα online game έβγαζα κρυφά το καλώδιο απ το τήλ..Μην χτυπήσει κ έχουμε άλλα :fist:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.