Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Σκεφτόμουν σήμερα στην δουλειά, ότι ουσιαστικά σαν λαός την αυριανή μέρα, γιορτάζουμε ότι κάποτε λέγαμε και κανα όχι...

Αυτο το ποστ στο μελλον θα το διαβασει καποιος και θα αναρωτιεται ΓΙΑΤΙ πηρε τοσα "thanks":p

εγω απο τωρα αναρωτιεμαι :p

Το τελευταιο μηνυμα μου εδω.Αυριο δεν θα ζω.Ειμαι και απεσιοδοξος.Γινετε της Ποπης εδω Κρητη θα βουλιαξουμε...ΒΟΗΘΕΙΑ.Αστραπες κεραυνοι δεν μπορω εχω χ@στει πανω μου :bye::bye: Χαρηκα που σας γνωρισα

Δες το θετικά, αν γίνει αυτό που λες, θα μειωθούν τα ναύλα από Πειραιά -> Αίγυπτο, γιατί δεν θα κάνουν μανούβρα τα πλοία...

NOT Funneh;Σοβαρα μιλαω δεν αστειευομαι.Εδω και κανα χρονο διαβαζω αρθρα και διαφορα σχετικα με καταστροφη του κοσμου,2012 κλπ.

Περιττο να σας πω οτι με εχουν επηρρεασει στο μεγιστο.Δεν μπορω αλλο.Δεν θελω να πεθανω

NOT Funneh;Σοβαρα μιλαω δεν αστειευομαι.Εδω και κανα χρονο διαβαζω αρθρα και διαφορα σχετικα με καταστροφη του κοσμου,2012 κλπ.

Περιττο να σας πω οτι με εχουν επηρρεασει στο μεγιστο.Δεν μπορω αλλο.Δεν θελω να πεθανω

Λεβεντογεννα η Κρητη, huh?:p

Μόνο κάτι θα πώ πάνω στο θέμα. Από τη στιγμή που πέρασα στο Πανεπιστήμιο και άρχισα να παρακολουθώ μαθήματα, η άποψή μου για το κόσμο και γενικότερα για τα πράματα, που ήταν κυρίως θρησκοληπτική, έχει αλλάξει άρδην...

Δηλαδή, άνθρωπος αγράμματος, έρμαιο του καθενός βλακός...

Μπορει στα 1v1 να ειμαστε Εξτρα καλοι και να μην σηκωνουμε πολλα πολλα,αλλα στο θεμα θανατος εγω ειμαι χ#στης.Ειμαι τοσο νεος.

Το 2012 είναι μια προκατάληψη. Αλλά παραβλέποντας αυτό, υπάρχει σαφής τεκμηρίωση ότι αν δεν σταματήσουμε την μόλυνση του περιβάλλοντος στους ρυθμούς που την εφαρμόζουμε σήμερα, η ζωή στον πλανήτη θα αλλάξει ριζικά στις επόμενες δεκαετίες, μπορεί και νωρίτερα.

Το πρόβλημα ήδη άρχισε να διαφαίνεται με τα ακραία περιβαλλοντικά φαινόμενα που εντείνονται κάθε χρόνο και την εντελώς τυχαία συμπεριφορά της φύσης σε σχέση με στατιστικά μοντέλα που αναπτύχθηκαν με βάση το παρελθόν.

Εντέλει, αν και θα ακουστώ μακάβριος και πολλοί ίσως διαφωνήσουν μαζί μου, η καταστροφή του κόσμου έρχεται υπό την μορφή της μείωσης του πληθυσμού και της ριζικής αλλαγής του τρόπου ζωής μας, ως μέρος της διαδικασίας που θα ακολουθήσει η φύση για την αποκατάσταση της ισορροπίας (κλιματικές αλλαγές, ακραία καιρικά φαινόμενα, πανδημίες κ.α.)

Όλοι μιλάμε για την προστασία του περιβάλλοντος αλλά κανείς δεν κάνει κάτι ουσιαστικό. Δεν νομίζω ότι θα το αποφύγουμε...

Μπορει στα 1v1 να ειμαστε Εξτρα καλοι και να μην σηκωνουμε πολλα πολλα,αλλα στο θεμα θανατος εγω ειμαι χ#στης.Ειμαι τοσο νεος.

u r 2 noob 2 die :hehe:

worst case scenario, vres kanena hack gia thn mama fish...

...reality its the hardest game eva. :hehe:

Μην ανησυχείς. Πριν από πολλά χρόνια, οι άνθρωποι πίστευαν ότι η γη είναι επίπεδη. :p

Τώρα παίζει να φάω κάρτα για ''τεχνολογικό tease'' στο ΠΟΘ, αλλά δέν κρατήθηκα!:)

Worklog σε κανένα μήνα μιάς και το project είναι δύσκολο, και θέλει πάρα πολύ ψάξιμο.....

1003954.jpg

1003955.jpg

1003961x.jpg

1003962e.jpg

'Ενα 30% του δίνω πιθανότητες να πετύχει, αλλά η καλή αρχή έγινε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.