Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Ερώτησης :

Για να κάνω κάποια κατάθεση σε λογαριασμό τράπεζας του μακρινού εξωτερικού, σε ποια Ελληνική τράπεζα θα ήταν καλύτερο να απευθυνθώ ?????

Ή μήπως είναι σχετικό αυτό ??

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Επειδή είναι ανεύθυνοι όοοοοοοοοοολοι μέσα στο τμήμα μεταφράσεων του υπ. εξωτερικών, εγώ πρέπει να τρέχω σαν τον παλαβό [που είναι άσχημη έκφραση σύμφωνα με τον τύπο που μίλησα στο τηλέφωνο] την Παρασκευή, για να μου διορθώσουν τη λάθος μετάφραση σε ημερομηνία [στα αγγλικά SEP 25 1981, στα ελληνικά 20-01-1959], και μετά να τα καταθέσω στο ειδικό ληξιαρχείο

αυτό δεν ειναι λάθος μετάφραση, είναι "βαριέμαι τη ζωή μου και γράφω ότι να 'ναι"...

Καλά ξεμπερδέματα.

Επειδή είναι ανεύθυνοι όοοοοοοοοοολοι μέσα στο τμήμα μεταφράσεων του υπ. εξωτερικών, εγώ πρέπει να τρέχω σαν τον παλαβό [που είναι άσχημη έκφραση σύμφωνα με τον τύπο που μίλησα στο τηλέφωνο] την Παρασκευή, για να μου διορθώσουν τη λάθος μετάφραση σε ημερομηνία [στα αγγλικά SEP 25 1981, στα ελληνικά 20-01-1959], και μετά να τα καταθέσω στο ειδικό ληξιαρχείο

το "σαν" τι το βάζεις;:jester:

το "σαν" τι το βάζεις;:jester:

το ότι είμαι παλαβός δε σημαίνει ότι τρέχω σαν παλαβός. Το κρύβω επιμελώς :p Εν τω μεταξύ, εγώ θα τρέχω, αυτός παρεξηγήθηκε. Μάλλον η έννοια τρέξιμο είναι προσβολή για τους δημοσίους υπαλλήλους...

Πάντως, από τη στιγμή που δεν έχει σχέση με εφορία, εγώ είμαι της άποψης "εγώ δεν ξέρω αγγλικά, και ποιος είμαι που θα πω ότι η μετάφραση του υπουργείου είναι λάθος;", και να πάω να τα καταθέσω έτσι

defensys 2010 θεσσαλονικη

Από αύριο μέχρι 30/10

θα υπάρχει εξομοιωτής f35 jsf και απο ελικόπτερα eurocopter nh-90

για τους simulator gamer είναι μια καλή ευκαιρία να δουν hi tech στο είδος τους

εδώ εριξε λίγο και σταμάτησε. τώρα έχει μαυρίσει το σύμπαν και τα σύννεφα ειναι stand-by.

edit: Logitech I love you :inlove:

Εδώ μόνο λίγο δεν έριξε/ρίχνει....Έχει 1ώρα έχει ξεκ@λ@θεί :p.....Μέχρι και τα πεζοδρόμια έχει σκεπάσει το νερό....Και κάποια σπιτια δυστυχώς..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.