Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

παραγγελία από Memoryc την παρασκευή στις 8.30 μμ. Παραλαβή πριν από 5 λεπτά στην πόρτα μου από τον ταχυδρόμο.

αρχίζει να μου φαίνεται ότι οι ντόπιοι που στέλνουν μετά από 1-2 εργάσιμες καθυστερούν υπερβολικά...

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
παραγγελία από Memoryc την παρασκευή στις 8.30 μμ. Παραλαβή πριν από 5 λεπτά στην πόρτα μου από τον ταχυδρόμο.

αρχίζει να μου φαίνεται ότι οι ντόπιοι που στέλνουν μετά από 1-2 εργάσιμες καθυστερούν υπερβολικά...

Φιλος παραγγειλε Πεμπτη πρωι, Παρασκευη απογευμα στην πορτα του.

:T:

Φιλος παραγγειλε Πεμπτη πρωι, Παρασκευη απογευμα στην πορτα του.

:T:

Ίδια βδομάδα;;;; :confused:

Ελα ενταξει πλακα μου κανουν?Εχουν μισο χρονο που με παιρνουν απο τη Vodafone ΜΕ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.

Την επομενη φορα θα ακουσουν Βουδες.Αποκρυψη λες και ειναι δυσκολο να βρουμε τα τηλεφωνα τους... :fist:

Ελα ενταξει πλακα μου κανουν?Εχουν μισο χρονο που με παιρνουν απο τη Vodafone ΜΕ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.

Την επομενη φορα θα ακουσουν Βουδες.Αποκρυψη λες και ειναι δυσκολο να βρουμε τα τηλεφωνα τους... :fist:

Που εισαι Εορταζομενε Επιπεδο Ενα;:p

Που βρηκε το κινητο μου υποψηφιος ρουσφετοδιαχειριστης απο κομμα που δεν εχει ψηφισει ποτε η οικογενεια μου, και ασχετα που δεν ψηφιζω/εχω γραφτει πουθενα ποτε?

οχι και σπαμ sms ρε κυναιδε!

Που βρηκε το κινητο μου υποψηφιος ρουσφετοδιαχειριστης απο κομμα που δεν εχει ψηφισει ποτε η οικογενεια μου, και ασχετα που δεν ψηφιζω/εχω γραφτει πουθενα ποτε?

και σε γνωστό μου τα ίδια. Του στέλνουν sms. Έλεος.

τωρα που το ξανασκεφτομαι στανταρ θα παιζει κομματοσκυλο γνωστος μου (απο αυτους που ειναι στις παραταξεις) που απλα δινει τον τηλεφωνικο του καταλογο και στελνουν σε ολους μηνυματα.

Οπως γινοταν και για λιστα/μπουκαλι σε διαφορα παρτιζ.

εμένα μου στείλανε για μια συνάντηση υποψηφίου και απάντησα "δεν θα καταφέρω να έρθω πάω στου θείου μου να μου δώσει λεφτά να ψηφίσω τον [ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ] "

εμένα μου στείλανε για μια συνάντηση υποψηφίου και απάντησα "δεν θα καταφέρω να έρθω πάω στου θείου μου να μου δώσει λεφτά να ψηφίσω τον [ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ] σε μια εξαιρετικα σημαντικη επιδειξη tupperware "

Σαφως βελτιωμενο νομιζω. Και ταιριαζει γαντι στην βαρυτητα της περιστασης. Μηνυματα στο fb δεν σας εχουν ερθει ακομη? Νεα μοδα...

Τους έχω κάνει καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων ( Αρχή ) γιατί και μένα μου έστειλαν ένα SMS μιας τυχάρπαστης ψηφοθήρησας, ενώ είμαι γραμμένος στην λίστα του άρθρου 16...

Όποιος μπορεί ας κάνει καταγγελία εδώ στέλνοντας fax ή e-mail με το κείμενο και τον αριθμό του τηλεφώνου... έλεος με τους τιποτένιους, μην τους αφήνετε έτσι και μην τα γράφετε στα @@ σας, γιατί απλά συνεχίζουν...

Όχι ότι περιμένω ότι θα γίνει κάτι ουσιαστικό, αλλά από το να μην κάνουμε τίποτα, ας κάνουμε το λίγο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.