Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

απλά μετά από τόσα χρόνια έχει σκουριάσει ο γερο-μπιζμπίκης και δεν έχει κουράγιο :p

πάνε και οι εποχές που τον λαδώνανε...

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
απλά μετά από τόσα χρόνια έχει σκουριάσει ο γερο-μπιζμπίκης και δεν έχει κουράγιο :p

πάνε και οι εποχές που τον λαδώνανε...

:T::T::T::clap::clap::clap:

Πολύ σπαμ τελευταία ρε γμτ :getlost: Έχω προωθήσει τόσα emails στα αντίστοιχα abuse των provider και χέστηκε μια φοράδα στ' αλώνι..

είπα κι εγώ, 4 ολόκληρα λεπτά πέρασαν. :hehe:

Ώρες ώρες χαζεύω πραγματικά με τον χρόνο αντίδρασής του!

(παίζει να έχει τίποτα σειρήνες στο δωμάτιο και φάρους που να ξεκινάνε όταν γίνεται τίποτα στο ΠΟΘ...:hehe:)

η ώρα είναι 21:00 και προσφέρεις support με remote desktop........όπου κλασσικά πρέπει να κάνεις και restarts......

η ώρα φθάνει 22:30 και είσαι έτοιμος για ένα ακόμα restart.....στέλνεις μήνυμα στον άνθρωπο να σου στείλει σε μήνυμα τον νέο κωδικό για login (teamviewer) .......

η ώρα περνάει....αποφασίζεις να πας να τσιμπήσεις κάτι από το ψυγείο σαν άνθρωπος μέχρι να έρθει το μήνυμα......ξαναστέλνεις μήνυμα στις 23:00 μπας και δεν πήγε ποτέ το πρώτο.......πάει 23:30......λές τέλος για σήμερα.......προφανώς στην άλλη άκρη του remote desktop ο ''ζητών βοήθεια'' την έπεσε για ύπνο μιας και είναι μιας ηλικίας......

βλέπεις ταινιούλα και είσαι έτοιμος για ύπνο μιας και η ώρα έφτασε 2:20....όταν ξαφνικά σκάει μήνυμα:

''Συγγνώμη αλλά θα πάρει πολύ ακόμα...έπρεπε να έχω κοιμηθεί από ώρες, κι εσύ το ίδιο φαντάζομαι.γίνεται να το συνεχίσουμε αύριο?''

:wall:δε μπορεί ο κόσμος να είναι τόσο άχρηστος!:wall:

κατς εντ ντογκζ...................μιλάμε για πολύ βρόχα.......πωπω...και το μισό ζωικό βασίλειο ρίχνει έξω

Συνάδελφος της γυναίκας μου έχασε το φίλο της προχθές, 24 ετών από ατύχημα με το μηχανάκι.. :(

Κι ακόμα οι "μηχανόβιοι" δεν λένε να μάθουν να φοράνε τα στοιχειώδη..

Συνάδελφος της γυναίκας μου έχασε το φίλο της προχθές, 24 ετών από ατύχημα με το μηχανάκι.. :(

Κι ακόμα οι "μηχανόβιοι" δεν λένε να μάθουν να φοράνε τα στοιχειώδη..

Δυστυχώς στην Ελλάδα οι μηχανές δεν είναι μόνο επικίνδυνες αν δεν φοράς κράνος για να είσαι προστατευμένος και το full body harness, αλλά θέλει και παιδία που ο Έλληνας δεν έχει στα βασικά πράγματα, πόσο μάλλον στον δρόμο.

Ναι ρε φίλε, αλλά με έχει κουράσει ο Έλληνας.

Στην οδήγηση έχει δικό του ΚΟΚ

Στο κάπνισμα είναι θεριακλής

Στο ποτό είναι "γερό ποτήρι" κι ας οδηγεί μετά.

Στο δρόμο θα πετάξει τα σκουπίδια δίπλα στον κάδο.

Στον κάδο ανακύκλωσης θα πετάξει ότι του κατέβει

Όταν χέσει το σκυλί του στο πεζοδρόμιο εκεί θα τα αφήσει

Όταν τρακάρει παρκαρισμένο θα πει δεν με είδε κανείς, φεύγω

Όταν πάθει κάτι ο διπλανός του θα πει δεν είναι δική μου δουλειά

Προτιμά πάντα να πληρώσει 20€ λιγότερα από το να πάρει απόδειξη

Μόλις δει λαδιά η πρώτη σκέψη είναι πως θα βγάλει λεφτά από κάποια απατεωνιά

Και η λίστα συνεχίζεται for ever. Αυτό δεν είναι απλά έλλειψη παιδείας, παιδεία δίνω κι εγώ στα παιδιά μου, κάποια έχουν, άλλα όχι. Αυτό λέγεται "σταρφυδισμός" και είναι η σύγχρονη αρρώστια που τρώει την Ελλάδα.

Ναι ρε φίλε, αλλά με έχει κουράσει ο Έλληνας.

, παιδεία δίνω κι εγώ στα παιδιά μου, .

Κάτι έχασα? :D :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.