hayabusa Οκτώβριος 25, 2010 #34241 Οκτώβριος 25, 2010 απλά μετά από τόσα χρόνια έχει σκουριάσει ο γερο-μπιζμπίκης και δεν έχει κουράγιο πάνε και οι εποχές που τον λαδώνανε...
Lakisss Οκτώβριος 25, 2010 #34243 Οκτώβριος 25, 2010 απλά μετά από τόσα χρόνια έχει σκουριάσει ο γερο-μπιζμπίκης και δεν έχει κουράγιο πάνε και οι εποχές που τον λαδώνανε... :T::clap::clap::clap:
DJD Οκτώβριος 25, 2010 #34244 Οκτώβριος 25, 2010 Πολύ σπαμ τελευταία ρε γμτ Έχω προωθήσει τόσα emails στα αντίστοιχα abuse των provider και χέστηκε μια φοράδα στ' αλώνι..
Lakisss Οκτώβριος 25, 2010 #34245 Οκτώβριος 25, 2010 Ευκαιρία δοθείσας με την αλλαγή της ημέρας, χρόνια πολλά στους Δημήτρηδες!!!
astrolabos Οκτώβριος 25, 2010 #34246 Οκτώβριος 25, 2010 sieg heilhttp://www.thelab.gr/off-topic/the-xronia-polla-and-happy-birthday-thema-56424.html
Lakisss Οκτώβριος 25, 2010 #34250 Οκτώβριος 25, 2010 είπα κι εγώ, 4 ολόκληρα λεπτά πέρασαν. Ώρες ώρες χαζεύω πραγματικά με τον χρόνο αντίδρασής του! (παίζει να έχει τίποτα σειρήνες στο δωμάτιο και φάρους που να ξεκινάνε όταν γίνεται τίποτα στο ΠΟΘ...)
hayabusa Οκτώβριος 25, 2010 #34251 Οκτώβριος 25, 2010 μπορεί να τοv περιλαβαίνει η γυναίκα με την παντόφλα, δεν ξερεις. άβυσσος η ψυχή του αστρολάβου
greekfragma Οκτώβριος 25, 2010 #34254 Οκτώβριος 25, 2010 η ώρα είναι 21:00 και προσφέρεις support με remote desktop........όπου κλασσικά πρέπει να κάνεις και restarts...... η ώρα φθάνει 22:30 και είσαι έτοιμος για ένα ακόμα restart.....στέλνεις μήνυμα στον άνθρωπο να σου στείλει σε μήνυμα τον νέο κωδικό για login (teamviewer) ....... η ώρα περνάει....αποφασίζεις να πας να τσιμπήσεις κάτι από το ψυγείο σαν άνθρωπος μέχρι να έρθει το μήνυμα......ξαναστέλνεις μήνυμα στις 23:00 μπας και δεν πήγε ποτέ το πρώτο.......πάει 23:30......λές τέλος για σήμερα.......προφανώς στην άλλη άκρη του remote desktop ο ''ζητών βοήθεια'' την έπεσε για ύπνο μιας και είναι μιας ηλικίας...... βλέπεις ταινιούλα και είσαι έτοιμος για ύπνο μιας και η ώρα έφτασε 2:20....όταν ξαφνικά σκάει μήνυμα: ''Συγγνώμη αλλά θα πάρει πολύ ακόμα...έπρεπε να έχω κοιμηθεί από ώρες, κι εσύ το ίδιο φαντάζομαι.γίνεται να το συνεχίσουμε αύριο?'' δε μπορεί ο κόσμος να είναι τόσο άχρηστος! κατς εντ ντογκζ...................μιλάμε για πολύ βρόχα.......πωπω...και το μισό ζωικό βασίλειο ρίχνει έξω
jpavly Οκτώβριος 26, 2010 Author #34255 Οκτώβριος 26, 2010 Πένθος στο Αρκαλοχώρι για το θάνατο 22χρονου σε τροχαίο - Kρητη_Ηρακλειο_2810.gr - Το πρώτο και Μεγαλύτερο Portal της ΚρήτηςΠροσοχη παιδια με τις μηχανες ξαναλεω Συνάδελφος της γυναίκας μου έχασε το φίλο της προχθές, 24 ετών από ατύχημα με το μηχανάκι.. Κι ακόμα οι "μηχανόβιοι" δεν λένε να μάθουν να φοράνε τα στοιχειώδη..
hayabusa Οκτώβριος 26, 2010 #34256 Οκτώβριος 26, 2010 τι καλύτερο να γυρνάς πρωινιάτικα από τη σχολή και να διαβάσεις τέτοια ευχάριστα νέα...«Χρεοκοπία της Ελλάδας μέσα σε τρία χρόνια» : ΣΚΑΪ - www.skai.gr
Dolly Οκτώβριος 26, 2010 #34257 Οκτώβριος 26, 2010 Συνάδελφος της γυναίκας μου έχασε το φίλο της προχθές, 24 ετών από ατύχημα με το μηχανάκι.. Κι ακόμα οι "μηχανόβιοι" δεν λένε να μάθουν να φοράνε τα στοιχειώδη.. Δυστυχώς στην Ελλάδα οι μηχανές δεν είναι μόνο επικίνδυνες αν δεν φοράς κράνος για να είσαι προστατευμένος και το full body harness, αλλά θέλει και παιδία που ο Έλληνας δεν έχει στα βασικά πράγματα, πόσο μάλλον στον δρόμο.
jpavly Οκτώβριος 26, 2010 Author #34258 Οκτώβριος 26, 2010 Ναι ρε φίλε, αλλά με έχει κουράσει ο Έλληνας.Στην οδήγηση έχει δικό του ΚΟΚΣτο κάπνισμα είναι θεριακλήςΣτο ποτό είναι "γερό ποτήρι" κι ας οδηγεί μετά.Στο δρόμο θα πετάξει τα σκουπίδια δίπλα στον κάδο.Στον κάδο ανακύκλωσης θα πετάξει ότι του κατέβειΌταν χέσει το σκυλί του στο πεζοδρόμιο εκεί θα τα αφήσειΌταν τρακάρει παρκαρισμένο θα πει δεν με είδε κανείς, φεύγωΌταν πάθει κάτι ο διπλανός του θα πει δεν είναι δική μου δουλειάΠροτιμά πάντα να πληρώσει 20€ λιγότερα από το να πάρει απόδειξηΜόλις δει λαδιά η πρώτη σκέψη είναι πως θα βγάλει λεφτά από κάποια απατεωνιάΚαι η λίστα συνεχίζεται for ever. Αυτό δεν είναι απλά έλλειψη παιδείας, παιδεία δίνω κι εγώ στα παιδιά μου, κάποια έχουν, άλλα όχι. Αυτό λέγεται "σταρφυδισμός" και είναι η σύγχρονη αρρώστια που τρώει την Ελλάδα.
Dolly Οκτώβριος 26, 2010 #34259 Οκτώβριος 26, 2010 Ναι ρε φίλε, αλλά με έχει κουράσει ο Έλληνας., παιδεία δίνω κι εγώ στα παιδιά μου, . Κάτι έχασα? :D
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.