Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

υπάρχει κι άλλη μπανανία στην γη; απίστευτο !

Μπα μην δινεις σημασια, αντιγραφουν την ελλαδα... ερασιτεχνες... :hehe:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Απ΄οσα εχω διαβασει περιστασιακα,ειναι καμποσες οι περιπτωσεις που αστεγοι σκοτωνονται μεταξυ τους στην Ομονοια και γενικα στο κεντρο.

Πριν 5-6 μηνες υπηρξαν 2 δολοφονιες μεταξυ αστεγων σε ενα βραδυ.Διαφορετικες περιπτωσεις και οι δυο. :hm:

Μπα μην το λες, καπου προσφατα διαβαζα οτι νεκροθαφτες εκλεβαν τα αντικειμενα απο τα φερετρα ...

Δεν θυμαμαι ομως σε ποια χωρα ηταν...

αυτό είναι τελείως άλλο, και είναι πολύ αρχαία πατέντα

exofyl.jpg

Εισαι καμμενος :p

Βαλε τουλαχιστον μια πολιτικη εφημεριδα.Μετοχες εχεις στην "ΑΞΙΑ" ? :hang3:

To απογευμα θα παω σε ενα γευμα με τη μητερα μου σε καποιο μαγαζι με αρχαιο στυλ και φαγητο(βασισμενο σε αρχαια γευματα).Κυωνες,πετρινα,μπριζολες με μελια και κουκουναρια ακουω και δεν ξερω τι με περιμενει...(ας μην εχει μελανα ζωμο). :fist:

??

Ναι,ατομα που εχουν παει ειπαν στη μανα μου οτι το κτηριο ειναι κατασκευασμενο με κυωνες (εσωτερικους - εξωτερικους,θα σε γελασω).Πετρινους καναπεδες ,αγγεια κτλπ. ;)

Που ειναι ο bezdim να τα πει :p

Εδω κατω γενικα οδηγούν αλλιώς απο οτι στην Αθηνα οποτε ειναι αναποφευχθο να γίνουν τέτοια ατυχήματα...:nothing:

πρέπει να βγάζουν μήνυμα κάθε φορά που βγαίνει αυτός. όπως με τις πολιτικές διαφημίσεις...απλά με άλλο περιεχόμενο προειδοποίησης :hehe:

Ο Παπαχελας πρεπει να ειναι πιο ατρομητος απο τον Τσακ Νορις.

Ολο Μητσοτακη καλει στην εκπομπη του.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.