Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

To απογευμα θα παω σε ενα γευμα με τη μητερα μου σε καποιο μαγαζι με αρχαιο στυλ και φαγητο(βασισμενο σε αρχαια γευματα).Κυωνες,πετρινα,μπριζολες με μελια και κουκουναρια ακουω και δεν ξερω τι με περιμενει...(ας μην εχει μελανα ζωμο). :fist:

To απογευμα θα παω σε ενα γευμα με τη μητερα μου σε καποιο μαγαζι με αρχαιο στυλ και φαγητο(βασισμενο σε αρχαια γευματα).Κυωνες,πετρινα,μπριζολες με μελια και κουκουναρια ακουω και δεν ξερω τι με περιμενει...(ας μην εχει μελανα ζωμο). :fist:

η μάνα σου δεν σε πουλούσε?

ανταλλαγές δέχεται?

η μάνα σου δεν σε πουλούσε?

ανταλλαγές δέχεται?

Κατι ξερεις εσυ...

Το κουκουναρι μαλλον εχει γινει must στην ελληνικη κουζινα!:dance3:

Οι ΑΕΚτζηδες παρτε τηλεφωνο στο 14850 (Mediacom) και ζητηστε την Νανα (Παπαδοπουλου).

χαχαχα ...ποιος ξερει μπορει να βρειτε και γκομενα. :magic:

To έχω δεί στο Travel Channel αυτό. Έχει παράξενα φαγητά βασισμένα σε αρχαιοελληνικές συνταγές. Περιμένουμε review:)

To έχω δεί στο Travel Channel αυτό. Έχει παράξενα φαγητά βασισμένα σε αρχαιοελληνικές συνταγές. Περιμένουμε review:)

ποιο; το post του Kreach ή του Hydra ; :p

παίζει να είμαστε η μοναδική χωρα σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας που έγινε αυτό το πράγμα

Μπα μην το λες, καπου προσφατα διαβαζα οτι νεκροθαφτες εκλεβαν τα αντικειμενα απο τα φερετρα ...

Δεν θυμαμαι ομως σε ποια χωρα ηταν...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.