Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

πφφφφτ

ρακή είναι το είδος αποστάγματος ...

δηλαδή ρακή είναι η τσικουδιά, η γκράπα, το σάκε! , το τσίπουρο... τα μπαμπατζιμ. κτλ κτλ

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Ρακή την λένε οι τουρίστες. Τσικουδιά την λένε :)

Άρα τόσα χρόνια είμαστε τουρίστες εκεί στο Ρέθυμνο :p

Ρακή λέγεται και γράφεται και ρακί αν θες. ;)

Ά καλα δε τον γλιτώνει τον εξάψαλμο αύριο όποιος τεχνικός σηκώσει το τηλέφωνο στην οτενετ. Κάποτε είχα 8mbit μου τα έκαναν 24, τα οποία ουσιαστικά ήταν 17 όλα καλά. Μετά από λίγο έγιναν 15...σταθεροποιήθηκαν στα 12...και αυτή τη βδομάδα ΠΕΝΤΕ. Ναι μου έκαναν δωρέαν υπο-βάθμιση από τα 8 στα 5.

Θα τους πάρω νωρίς νωρίς, για να προλάβω να πάω μετά στην εκκλησία να εξομολογηθώ..γιατί με αυτά που θα ακούσουν άυριο...

Διόρθωση....Ρακί την λένε ΣΤΟΥΣ τουρίστες.....Οι βέρα Κρητικοί πάνω στα βουνά την λένε τσικουδιά

Ακόμα και έτσι, εγώ θα επιμείνω και θα πω ότι στα χωριά του Ρεθύμνου (τουλάχιστον του Αμαρίου) τη λένε Ρακή σε τουρίστες και μη. Γιατί εμείς πίνομε ραchές chε όχι chικουδιές :p

Διόρθωση....Ρακί την λένε ΣΤΟΥΣ τουρίστες.....Οι βέρα Κρητικοί πάνω στα βουνά την λένε τσικουδιά

30 χρόνια τώρα δηλαδή που την ξέρω ρακή / ρακί στα χωριά του Ηρακλείου και δεν έχουν δει τουρίστα στο χιλιόμετρο τι λέει;

Έλα, παραδέξου το. Την πέταξες :p

30 χρόνια τώρα δηλαδή που την ξέρω ρακή / ρακί στα χωριά του Ηρακλείου και δεν έχουν δει τουρίστα στο χιλιόμετρο τι λέει;

Έλα, παραδέξου το. Την πέταξες :p

Τώρα τον κατα-ράκωσες:hehe:

ρακί=ρακή

η τσικουδιά είναι ρακί /ρακή

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΊΑ ΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΙΝΕΙς

σε κούπα, σε σφηνάκι την πίνουν οι τουρίστες :p

Τώρα που ξεκαθάρισε αυτό, αρχίστε και τα ''σάντουιτς-σουβλάκια'' με ''σουβλάκια-καλαμάκια'' (πουρουφάν):p

σε κούπα, σε σφηνάκι την πίνουν οι τουρίστες :p

λάθος. σε σφηνάκι είναι καλύτερα για να κρατιέται περισσότερη ώρα κρύα . αν και δεν λέγεται σφηνάκι αλλά τσικουδοπότυρο :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.