Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Δεν εισαι μονο εσυ.Χαρακτηριστικο παραδειγμα στο μετρο που ειναι ολα τα καθισματα της αποβαθρας αδεια και ο/η αλλος/αλλη θα κατσει οχι διπλα σου ή στο δευτερο μετα απο σενα,αλλα οσο πιο μακρυα παει.Ποτε διπλα σου παντως. :nothing:
δοκίμασε να αλλάξεις αποσμητικό :)

στις ατάκες! τώρα! :rofl:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Χαχαχα Παλια ειχα αυτο και μπουχτησα...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=I9tWZB7OUSU]YouTube - The AXE Effect - Women - Billions[/ame]

:p

τους μιλάς και νομίζουν οτι είσαι εμπαθής,εγωκεντρικός,υποχόνδριος ταλαιπωρημένος(είμαι απόλα αλλα τουλάχιστον το κατανοώ)

δεν σώζονται...

ελα ασ' τα σαπια...πες στη κυρα κατινα το ακριβες περιστατικο που σε εβγαλε παλι εκτος φυσικης ηρεμιας.

Οχι απο περιεργια...απλα να το δουμε σαν ασκηση για μελλοντικα.

Προσοχη παιδια με τις μηχανες.Με μεγαλη λυπη σας λεω οτι πεθαναν 2 παιδια απο εδω Κρητη που σπουδαζαν Αθηνα.Κριμα και παλι κριμα.

Ξανατονιζω

ΠΡΟΣΟΧΗ:rip:

Χοιρινά παϊδάκια, αρνάκι στη σούβλα, προφιτερόλ και κέικ σοκολάτας :)

Αυτά είναι, κάλυψα το κενό του Dolly :p

Θα συμμετείχα και στη φιλοσοφική συζήτηση, αλλά το μυαλό μου είναι γλαρωμένο :p

Χοιρινά παϊδάκια, αρνάκι στη σούβλα, προφιτερόλ και κέικ σοκολάτας :)

Αυτά είναι, κάλυψα το κενό του Dolly :p

Θα συμμετείχα και στη φιλοσοφική συζήτηση, αλλά το μυαλό μου είναι γλαρωμένο :p

ΟΜGG noooo,ηθελα να σκοτωσω τη μανα μου σημερα.ΠΟΣΟ πιο αθλια θα μπορουσε να μυριζει το κεϊκ σοκολατας οταν ανοιγε τον φουρνο και ηταν ζεστο.Μπιαχχχ :sick:

Actually σοκολατοπιτα,αλλα το σημερινο τραυμα με εκανε να αντιπαθησω καθε τι σοκολατενιο για μια βδομαδα τουλαχιστον...:D

ΠΟΣΟ πιο αθλια θα μπορουσε να μυριζει το κεϊκ σοκολατας οταν ανοιγε τον φουρνο και ηταν ζεστο.Μπιαχχχ :sick:

ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ?!!! :fie:

Να είχα μόνο ένα τέτοιο ζεστό κέικ εδώ μπροστά και δε θα έμενε ψίχουλο...

Προσοχη παιδια με τις μηχανες.Με μεγαλη λυπη σας λεω οτι πεθαναν 2 παιδια απο εδω Κρητη που σπουδαζαν Αθηνα.Κριμα και παλι κριμα.

Ξανατονιζω

ΠΡΟΣΟΧΗ:rip:

Αν θέλεις, στείλε infos σε PM

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.