Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Αγορίνα δεν υπάρχουν έχθρες και μίση :)

Κι εγώ ξεχάστηκα και ρώτησα κάποτε στο ΠΟΘ. Κάρτα έφαγα, αλλά δε μου σβήσατε το ποστ.

Αυτό ενόχλησε τον aggelopa (και εμένα 1-2 φορές στο παρελθόν σε παρόμοιες περιπτώσεις), όχι το ότι θα τον βάζατε τιμωρία με το ένα πόδι στη γωνία.

End of story.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
new folder στα 7 "GODMODE.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}" χωρις κουοουτς.

Αυτό ήταν το επίμαχο post ως φαίνεται, το οποίο:

1) Έχει αναφερθεί εδώ και εδώ.

2) Κανείς φυσικά δεν κάνει τον κόπο να κάνει αναζήτηση πριν ποστάρει πια.

3) Φυσικά και είναι καλύτερα να το βάλεις στο ΠΟΘ αντί στο Windows 7 thread.

Παρ' όλα αυτά γκρινιάζουμε συνεχώς για τα αυτονόητα. Ας πάμε παρακάτω παρακαλώ, αρκετά κράτησε το ανούσιο αυτό ζήτημα για μία επαναλαμβανόμενη πληροφορία.

%!#@#&^#%#*^*@#$%!@%~%^%*

ξεχασα να παρω τσιγαρα.................................................................................

Μην βγεις! ευκαιρια ειναι !

Σχετικά με τα παραπάνω και τον aggelopa: Τα 'χω πει κι εγώ για τις διαγραφές post.

Αν δεν πρέπει να είναι εδώ, πηγαίντε τα στην bh. Αλλιώς τι νόημα έχει η bh?

Αν βαριέστε (ανθρώπινο είναι κι αυτό) να τα μεταφέρετε, να ορίσετε κι άλλους mods.

Διαφωνώ με τον φίλτατο aggelopman γιατί πολύ απλά οποιοδήποτε καλό και άξιο ποστ σ'αυτό το θέμα (ΠΟΘ) εξαφανίζεται ούτως ή άλλως σε λιγότερο από 24 ώρες.

Έψαχνα να βρω μια απάντηση που είχα κάνει προχτές στο ΠΟΘ και είναι 6 σελίδες πίσω.

Και σε νοιάζει που σου έσβυσε ο άλλος το ποστ; Το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα έχει.

Μην τρελαθούμε, υπήρχε περίπτωση ποτέ να χρειαστεί κάποιος την πληροφορία και αντί να πάει στις σωστές κατηγορίες να ψάξει, να ρθει και να ψάξει στο ΠΟΘ;

Για τους αγ(γ)ουρο-ξυπνημένους του forum

(δέν την παλεύω σήμερα...:p)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=HtMEmTW6C8k]YouTube - mi me ksipnas ap' tis eksi[/ame]

ποια σελιδα ειναι εκεινη που βλεπεις σεισμους κλπ??

Εγινε ενας μικρουλης (για εδω που ειμαι).

edit

ok...το βρηκα

Καμία καλή συζήτηση δεν ξεκίνησε ποτέ με επίθεση και απότομο τόνο παιδιά :)

Ο ένας έχει εγγραφή: 02-02-2004, ο άλλος 09-01-2005.

Νομίζω ότι αυτό σας αντιστοιχεί να έχετε δει το "ΟΧΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΘ" περίπου 3.000 με 4.000 φορές ο καθένας, αν θεωρήσουμε ότι το λέμε γύρω στις 12-13 φορές την κάθε βδομάδα.

Excuse me, αλλά κι εμείς άνθρωποι είμαστε και όχι υπάλληλοι κανενός, την ελεύθερη ώρα μας περνάμε και το χόμπι μας. Έτσι, αν μου λες ότι βαριέμαι να κάνω τη δουλειά μου (ποια; ) και ότι κάνω παπαριές, μην περιμένετε συζήτηση επιπέδου. Ας αφήσουμε λοιπόν τις έχθρες και τα μίση και να πιάσουμε το Διονύση (2 έχουμε, διαλέχτε όποιον θέτε) :hehe:

Δεν ειπε κανεις οτι κανεις παπαριες, σβηστο/καψτο/τσαλακωσετο το ποστ αλλα πες κατι και σε αυτον που καθισε και το εγραψε. Εδω ειναι διαδυκτιακη κοινοτητα,οχι προσωπικο μπλογκ που λογοκρινει ο μπλογκερ οτι θελει.

Και ναι να λογοκριθει επειδη ηταν λαθος, αλλα επειδη ειμαστε κοινοτητα και εχουμε τροπους, δεν ζηταω να μου ερθει mail απο τον αδμινιστρατορα "παρακαλω οπως αναθεωρησετε την σκοπιμοτητα υποβολης της ιδεας σας, σε τουτο το νημα καθως παραβαινει τους ορους, τους οποιους διεπεται το συγκεκριμενο" οχι. ενα απλο φιλος/μαγκα/ψηλε/username το ποστ σου δε μπαει εδω, παγενε το αλλου.Μια επισημανση, προειδοποιηση. Τι ειναι πιο ομορφο?

Αυτό ήταν το επίμαχο post ως φαίνεται, το οποίο:

1) Έχει αναφερθεί εδώ και εδώ.

2) Κανείς φυσικά δεν κάνει τον κόπο να κάνει αναζήτηση πριν ποστάρει πια.

3) Φυσικά και είναι καλύτερα να το βάλεις στο ΠΟΘ αντί στο Windows 7 thread.

Παρ' όλα αυτά γκρινιάζουμε συνεχώς για τα αυτονόητα. Ας πάμε παρακάτω παρακαλώ, αρκετά κράτησε το ανούσιο αυτό ζήτημα για μία επαναλαμβανόμενη πληροφορία.

Κανω αναζητηση οταν ψαχνω κατι. δεν ειμαι duplicate post detective. Το οτι εχει αναφερθει πριν 10 μηνες δεν λεει κατι. Οταν καποιος θα μπει στο windows 7 thread θα παει στην τελευταια σελιδα, δεν θα ξεκινησει να το διαβαζει απο την αρχη 30 σελιδες.Και εκτος αυτου δεν εκανα τεχνολογικη ερωτηση.Ειπα κατι που μολις βρηκα χωρις να θελω να το βαλω για συζητηση καπου (αν και μπορουσε να παει στο 7 thread).Το οτι σβηστηκε 2 φορες, (την πρωτη νομιζα οτι κατι δεν εκανα σωστα, αλλα τελικα οντως σβηστηκε) μου λεει οτι οσο και να ποσταρεις στο σβηνω και δεν σου λεω και τιποτα. Great!

Διαφωνώ με τον φίλτατο aggelopman γιατί πολύ απλά οποιοδήποτε καλό και άξιο ποστ σ'αυτό το θέμα (ΠΟΘ) εξαφανίζεται ούτως ή άλλως σε λιγότερο από 24 ώρες.

Έψαχνα να βρω μια απάντηση που είχα κάνει προχτές στο ΠΟΘ και είναι 6 σελίδες πίσω.

Και σε νοιάζει που σου έσβυσε ο άλλος το ποστ; Το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα έχει.

Μην τρελαθούμε, υπήρχε περίπτωση ποτέ να χρειαστεί κάποιος την πληροφορία και αντί να πάει στις σωστές κατηγορίες να ψάξει, να ρθει και να ψάξει στο ΠΟΘ;

Νομιζω οτι ολοι καταλαβαινετε τι λεω, και δεν ειναι για το ποστ, ειναι για την κινηση και αυτο που φαινεται,απενταντι σε απλα μελη που οσο ορεξη εχεις να κανεις εσυ moderate τοσο ορεξη εχω και εγω να ψαχνομαι για το που πηγε το ποστ. Free time χαλαμε εδω και πρεπει να ειναι ευχαριστο.

Πολύ συχνά πιάνω τον εαυτό να αναρωτιέται

"μπορούν όλοι οι άνθρωποι υπο προυποθέσεις να σκοτώσουν?"

σαφώς και η απάντησηπου δίνω ακαριάια είναι αντίθετη με τις πράξεις μου...

Αλλα ερωτήματα της πόλης θα μπορούσαν να είναι τα παρακάτω:

"μορή καργιώλα που πας όλη μέρα με τα τσόκαρα πάνω κάτω στο πολύγωνο"

"γιατί ο κόσμος αγοράζει/νοικιάζει σπίτια με τοίχους σαν τσιγαρόχαρτα?"

"πόσο μαλάκος πρέπει να είσαι για να ενοχλείς μονίμως τους τριγύρω?"

"γιατί να εκτρέπομαι μόνο εγώ από τη θέση ισσοροπίας(φυσικής ηρεμίας) μου?"

Δεν ξέρω αν είναι τα νεύρα μου παιγμένα

αλλά κουράστηκα να με ενοχλούν οι γύρω....

νομίζω οτι χρειάζομαι τη μπανιέρα του Dare Devil για να κοιμηθώ καμια βδομάδα μπας και ισιώσω...(έτσι δεν το λέγανε το τυφλάγκουρο που άκουγε τα πάντα ακόμα και από την άλλη πλευρά της πόλης?)

ειναι αναλογα ποσο μπορεις να ενταχτεις σε ενα αστικο περιβαλλον. αλλους δεν τους ενοχλει, η και δεν το αντιλαμβανονται καν, τη στιγμη που εσυ εχεις φρικαρει τελειως.

μουσικη μονο για να υπερκαλυπτεις τις αλλες οχλησεις οτι ωρα και να ειναι.

"μπορούν όλοι οι άνθρωποι υπο προυποθέσεις να σκοτώσουν?"

Σαφώς.

Δεν ξέρω αν είναι τα νεύρα μου παιγμένα

αλλά κουράστηκα να με ενοχλούν οι γύρω....

Δεν είσαι μόνο εσύ. Νιώθω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι γύρω μου είναι υπνωτισμένοι. Δε βλέπουν πέρα από το μικρόκοσμό τους. Και το χειρότερο είναι ότι δε βλέπω να ξυπνάμε [ως κοινωνία] από αυτήν την ύπνωση, αλλά αντίθετα, πέφτουμε σε κώμα

Δεν εισαι μονο εσυ.Χαρακτηριστικο παραδειγμα στο μετρο που ειναι ολα τα καθισματα της αποβαθρας αδεια και ο/η αλλος/αλλη θα κατσει οχι διπλα σου ή στο δευτερο μετα απο σενα,αλλα οσο πιο μακρυα παει.Ποτε διπλα σου παντως. :nothing:

Δεν εισαι μονο εσυ.Χαρακτηριστικο παραδειγμα στο μετρο που ειναι ολα τα καθισματα της αποβαθρας αδεια και ο/η αλλος/αλλη θα κατσει οχι διπλα σου ή στο δευτερο μετα απο σενα,αλλα οσο πιο μακρυα παει.Ποτε διπλα σου παντως. :nothing:

δοκίμασε να αλλάξεις αποσμητικό :)

Σαφώς.

Δεν είσαι μόνο εσύ. Νιώθω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι γύρω μου είναι υπνωτισμένοι. Δε βλέπουν πέρα από το μικρόκοσμό τους. Και το χειρότερο είναι ότι δε βλέπω να ξυπνάμε [ως κοινωνία] από αυτήν την ύπνωση, αλλά αντίθετα, πέφτουμε σε κώμα

έτσι κάπως είναι τα πράγματα...

Ζώα παντού,στο δρόμο στο σπίτι στη δουλειά στη σχολή

πραγματικά αναρωτιέμαι πως γίνεται τόσα μπάζα να επιζούν

να βρίσκουν τρόπο να κερδίζουν το ψωμί τους.

Δεν μπορείς να είσαι αστέρι σε κάτι και να σου λείπει κοινή λογική

και επειδή σε πάααρα πολλούς διακρίνεις την λοβοτομημένη σκέψη

αρρωσταίνω

δεν έχω διάθεση να κάνω κανέναν καλά,

τους μιλάς και νομίζουν οτι είσαι εμπαθής,εγωκεντρικός,υποχόνδριος ταλαιπωρημένος(είμαι απόλα αλλα τουλάχιστον το κατανοώ)

δεν σώζονται...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.