Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
εμείς για Βαρκελώνη έχουμε κανονίσει..

perf που είσαι ?

δεν είναι ερώτηση υπάγετε στης αυτονόητες απαντήσεις :p

τι ωραία που είναι όταν δεν έχει κίνηση στους δρόμους :magic:

Καλά, που ζεις; Για έλα προς Stonecity να δεις που γίνεται της ιερ@δ@υλης στους δρόμους!! Απορώ αν και μετά τις εξετάσεις ,εεε, εκλογές ήθελα να πω, θα συνεχίσει να έχει τόσο κόσμο έξω.

Άσε που τουλάχιστον 5 πρώην συμμαθητές μου κατεβαίνουν για δημοτικοί σύμβουλοι, τρομάρα τους!

Μετά από 1μήνα αυστηρής δίαιτας με φρούτα χυμούς και λαχανικά,σαλατικά, η γυναίκα πήγε σινεμά και γω βλέπω champions league με μπυρόνια και πιτσόνια αραχτός με τα ποδάρια (sic) πάνω στο τραπέζι.......φακ μι ρε......είχα ξεχάσει πόσο ωραία ήταν αυτά! :hang3:

Μερικές φορές νομίζω ότι ο Λαζόπουλος διαβάζει το thread με τα αστεία από το Λάμπη. :p

Μετά από 1μήνα αυστηρής δίαιτας με φρούτα χυμούς και λαχανικά,σαλατικά, η γυναίκα πήγε σινεμά και γω βλέπω champions league με μπυρόνια και πιτσόνια αραχτός με τα ποδάρια (sic) πάνω στο τραπέζι.......φακ μι ρε......είχα ξεχάσει πόσο ωραία ήταν αυτά! :hang3:

Για τρίπατη παντόφλα σε κόβω:hehe:

chubbies-women-s-platform-flip-flop-2001-2000.jpg

Εισαι στην αρχη της σχεσης ακομα, μετα απο λιγο καιρο θα ειστε και οι δυο στον καναπε και θα καταναλωνετε πιτσες σχεδον καθε μερα...

oxoaxoaox φέτος λέμε να πρωτοτυπήσουμε , λέμε να πάμε πενθήμερη όχι κοντά το Πάσχα αλλά τώρα πριν τα Χριστούγεννα ...

και ψάχνουμε προορισμό ... οι μισοί λένε Βαρκελώνη εγώ λέω Ιταλία και ο καθένας το δικό του :p

ΠΑΡΙΣΙ ρεεεεεε θα μεινετε καγκελο λεμε....πραγματικα ειναι απιστευτα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.