Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Εγινε ενα γκρουπ στο φουμπου με προστυχες φωτο και εχουν πεσει ολα τα κοριτσακια και ζηταν να σβησουν τις φωτο τους απο το γκρουπ.

Που μου πας μωρε με τα εσωρουχα και μετα ζητας να τις σβησουν κιολας.Οταν τις ανεβαζαν δεν το σκεφτηκαν...

Πλακα εχουν :D

προτεινω 1 μηνα μπαν απ το θρεντ, επειδη το ποστ δε συνοδευτηκε απο το αντιστοιχο λινκ.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
προτεινω 1 μηνα μπαν απ το θρεντ, επειδη το ποστ δε συνοδευτηκε απο το αντιστοιχο λινκ.

Μηπως λες το Group: Thesallonikes vs Athinees??

Λεω εγω τωρα..

Link δν δινω..Βρειτε το..easy..

Edit:Link επειδη requested.

http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Thessalonikes-vs-AthineesDelose-symmetoche-me-ten-photographia-sou/130603806978299

βάλε λινκ ρε συ. Με τους ανορθόγραφους δεν ξέρουμε πως να το γράψουμε.

EDIT: Τρελό γέλιο. Ξεκατινιάσματα full.

Μηπως λες το Group: Thesallonikes vs Athinees??

Λεω εγω τωρα..

Link δν δινω..Βρειτε το..easy..

Edit:Link επειδη requested.

http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Thessalonikes-vs-AthineesDelose-symmetoche-me-ten-photographia-sou/130603806978299

Οχι,το "Kai egw exw vgalei pio proswpikes fwtografies" ηταν,αλλα το σβησαν!

Βαριεμααααααααι.... μετα απο μια ωρα υπνου δεν μ παει καρδια να δουλεψω :yawn:

Καλημερα κ καλη εβδομαδα παιδακια!

Εγώ πάλι δεν κοιμήθηκα καθόλου, αλλά λόγω της απεργίας των λεωφορείων, μας έδιωξαν από τις 10. Γιου χουυυυυυυυυυυυυυυυ...πάω για ύπνο

Εγώ πάλι δεν κοιμήθηκα καθόλου, αλλά λόγω της απεργίας των λεωφορείων, μας έδιωξαν από τις 10. Γιου χουυυυυυυυυυυυυυυυ...πάω για ύπνο

Εισαι αυπνος αλλα ειπες να περασεις μια βολτα απο λαμπη να το πεις και μετα να ξαπλωσεις ηρεμος :p

Καλημερες! Ρεπο σημερα και δεν το λεει η καρδουλα μου να βγω με τετοιο καιρο. Ταινια και σειρες το σημερινο προγραμμα!

Σημερα ελαβα ενα ωραιο mail. Ε ρε τι σκεφτονται.. :hehe:

Re : Andrea xwrizoume....‏

From: Andreas Anatolakis (andreasanatolakis@hotmail.com)

Sent: Saturday, October 16, 2010 3:21:55 PM

To: ______@hotmail.com

This message looks suspicious to our SmartScreen filters and we'll delete it after ten days.

Antigoni,den exis katalavei kala ta pragmata.

Ti nomizis?????Oti tha me xorisis me ena aplo email?????

Eixa katalavei oti kati etrexe me allon.Ixa diavasi ena minima sto kinito sou alla den borousa na to pistepso.

Epidi ferthikes se mena me poustia,den tha to afiso etsi............

Mantepse ?? Eftiaksa mia sillogi me video apo tis prosopikes mas stigmes kai tin anevasa edo :

Download prosopikes_mas_stigmes.rar.

Avrio tha ta stilo ta videos se filous sou sto facebook.

Sou aksizi auto

Andreas

--------------------------------------------------------------------------------

Date: Sat, 16 Oct 2010 10:53:49 +0200

Subject: Andrea xwrizoume....

Ton teleutaio kairo den ta pame kala.Niw8w oti h apostasi metaxy megalonei.

To pa8os pou eniw8a gia sena nomizw oti svinei.

Prin 2 meres pou synadithhkame ,to katalava ksekathara.

Den tairiazoume telika.

Elpizo na ftiaksei o kathenas tin zwh toy.

Tha thimame tis kales mas stigmes.....

Antio,

Antigonh

to pithos του grnet λειτουγει κανονικα! 50gb χωρο στο καθε φοιτητη! οσοι σπουδαζουν ας το ψαξουν!

εδω εισαι. Pithos

αν υπαρχει στην λιστα το αει/τει σου εισαι οκ, μπορεις να χρησιμοποιησεις. αν δεν υπαρχει, λογικα δεν εχει στηθει μηχανημα για πιστοποιηση των χρηστων.

edit απο φφ μου εκανα κατι κουλα! δοκιμαστε απο chrome,εμενα δουλεψε κανονικα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.