Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Εγω πηγα χθες σε ενα παρτυ.3ης γυμνασιου.Σκτ ηταν αλλα οκ.2 τεκιλες πορτοκαλι σολινα ηπια και ημουν gg .Σημερα εχει σε ενα κλαμπακι αφιερομα Τερζη-Σφακιανακη-Καρρα.Ισως παω:p

Τερζη-Σφακιανακη-Καρρα

πραγματικα και μονο που το ακουσα με διαπερασε μια θανατιλα. :hang3:

γενεθλια + παρτυ δεν παν μαζι? :p

οχι ρε συ hydra πανε μαζί, αλλά στα γενέθλια θα ειναι κάτι σαν επίσκεψη,βλ συγγενικό πρόσωπο και μετα δρόμο για το πάρτι που είναι στην άλλη μεριά του περάματος :p αλλά πιο πριν για καφέ :p

(είμαι και χορηγός στο πάρτι με 50 ευρώ για ποτά. γίνετε να μην παω)

γενικά είμαι σε δύο πάρτι αλλά θα πάω στο απο πάνω που έχω και τα μέσα

Update: Από το σαλόνι έως το man-cave μου πρέπει να τρέξει 25μετρο UTP... Βάλε και κάνα 2 μέτρα αέρα, πιάσαμε τα 27 μέτρα. Θα ρωτούσα πως λένε τα σοβατεπιά που είναι σα φελιζόλ στην αφή, και μπαίνουν στις γωνίες στο ταβάνι (για να κρύψω το καλώδιο που θα τρέχει στο ταβάνι), αλλά μιας και είμαι παρθένα στις κάρτες, i don't feel like starting now :p

Σειρά έχει να βγουν τα παλιά μουφο-sony 5.1 από τους τοίχους στο σαλόνι, και να μπουν τα z-5500. Μην ακούσω ranting για τα logi... με τη 50" plasma, και το HTPC εν όψει μια χαρά είναι και τα z-5500 :p

Πωλείται ο γιός μου ο Μανώλης

Τιμή:100 ευρώ

Μεταχειρησμενος εδώ και 15 χρόνια.

Εγγύηση απο τον θεό.

Ευχαριστώ,

Μητέρα του Μανώλη

@athens2004

γιατι δεν παιρνεις απο amazon;

Πωλείται ο γιός μου ο Μανώλης

Τιμή:100 ευρώ

Μεταχειρησμενος εδώ και 15 χρόνια.

Εγγύηση απο τον θεό.

Ευχαριστώ,

Μητέρα του Μανώλη

εγγύηση για rma ισχύει;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.