Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Ναι αλλά όχι από το κράτος, αλλά από την "Ελληνική Μεταλλευτική Εταιρεία", η οποία απ' ότι είδα είναι ΕΠΕ... και λέει και πιο κάτω στο άρθρο

δεν μπορούμε να περιμένουμε να τα κάνει όλα το κράτος. Πρέπει και οι ιδιώτες, όπως σ’ αυτή την περίπτωση, να δουλεύουν για να βγάζουν μια τέτοια εικόνα της χώρας μας προς τα έξω

Επίσης δε νομίζω ότι θα έδιναν ποτέ λεφτά του υπουργείου σε ένα μάτσο χιλιανών ανθρακωρύχων... θα τα βάλουν στην τσέπη τους οι ίδιοι, για χαζούς τους έχεις...? :p

Απλώς θέλουμε να τους δείξουμε ότι υπάρχουν και χειρότερα από την τρύπα που είχαν εγκλωβιστεί :p

:clap:

btw. εισαι σε δαιμονισμενη φορμα τωρα τελευταια....

Dunkel χωρίς να θέλω να σε αποπάρω ακόμα και με τη θολούρα άνετα βρίσκει κανείς ποιος που κλπ.....με 1 λεπτό ψάξιμο στο screenshot βρήκα την κοπέλα κάτω κάτω που έχει Ριγέ μπλουζάκι με μια κόκκινη λωρίδα ενώ πίσω της βρίσκεται μια βιβλιοθήκη.

Dunkel χωρίς να θέλω να σε αποπάρω ακόμα και με τη θολούρα άνετα βρίσκει κανείς ποιος που κλπ.....με 1 λεπτό ψάξιμο στο screenshot βρήκα την κοπέλα κάτω κάτω που έχει Ριγέ μπλουζάκι με μια κόκκινη λωρίδα ενώ πίσω της βρίσκεται μια βιβλιοθήκη.

σιγά μωρέ, σου φαίνεται να νοιάζεται κανεις από αυτούς?

Δε κατάλαβα που είναι το προβλημά σου.

*Για τον dunkel λέω.

πρόβλημα? κανένα... μονο χαρά και περηφάνια

λαϊκιστή, απλά ήθελα να εκφράσω την χαρά μου κάπου και την εξέφρασα

εννοώ οτι πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να βρει σε ποια αναφέρεσαι και ο διάολος έχει πολλά ποδάρια στο να το πει κάποιος και στην ίδια.....ότι γουστάρεις βέβαια...απλά εγώ δε θεωρώ σωστό να βγάζω τα logs των φίλων και γνωστών σε άσχετο μέρος εκτός αν πρόκειται για πλακα και δεν υπάρχει περίπτωση να θιχτεί κάποιος.

εννοώ οτι πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να βρει σε ποια αναφέρεσαι και ο διάολος έχει πολλά ποδάρια στο να το πει κάποιος και στην ίδια.....ότι γουστάρεις βέβαια...απλά εγώ δε θεωρώ σωστό να βγάζω τα logs των φίλων και γνωστών σε άσχετο μέρος εκτός αν πρόκειται για πλακα και δεν υπάρχει περίπτωση να θιχτεί κάποιος.

ας έχει

edit: + της άλλης άμα κάτι αποπνέει τέτοια υπερηφάνεια και είναι τόσο "μαματο"... δεν βλέπω τον λόγο που πρέπει ένας άνθρωπος να παρεξηγηθεί

το οτι ο άλλος έχει μικρότερα standards ζωής από τα δικά μας δε σημαίνει οτι είναι και σωστό να τα δημοσιεύουμε όπου να ναι χωρίς δισταγμό :)

και αμα δεν τα κανει τωρα ποτε θα τα κανει?

στα 30 της να τη μπειτε και μιλφ?

Δεν τα λένε έτσι αυτά ρε παλικάρι μου, είμαστε και μιας 'α' ηλικίας άνθρωποι...

Δεν τα λένε έτσι αυτά ρε παλικάρι μου, είμαστε και μιας 'α' ηλικίας άνθρωποι...

όταν φτάσεις στην B ηλικία, τότε μιλα... ακόμα καλά είσαι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.