Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

εγω εχω να πω οτι τα μπαζουκας και ασφαιρα να ναι, παραμενουν μπαζουκας. Και παιχνιδια να ναι -ακα πλαστικα σιλικονατα τσιγκινα- παλι παιζεις μαζι τους :jester::jester::jester:

ποτέ δεν μπόρεσα να καταλαβω γιατί χωρίζουν τις απουσίες σε δικαιολογημένες και αδικαιολόγητες αφού και κοπάνα να κάνει κάποιος μπορεί να πάει ο κηδεμόνας και να δικαιολογήσει. Ας πουν σύνολο 100 να τελειώνουμε...

Γιατι υπαρχουν και καποιοι γονιοι που μπορει να μην τις δικαιολογησουν επιτηδες τις κοπανες για να μην κανει αλλες πχ(ελαχιστοι αλλα υπαρχουν)

ολονών τα μάτια μας πιστεύω έχουν δει όχι μερικές, αλλά 10άδες απουσίες να σβήνονται μέσω "συνεννόησης"

Θυμάμαι κάτι επικές φάσεις που ερχόταν ο 20άρης γκόμενος να δικαιολογήσει απουσίες και δήλωνε αδελφός και τους έπαιρναν χαμπάρι:hehe:

Θυμάμαι κάτι επικές φάσεις που ερχόταν ο 20άρης γκόμενος να δικαιολογήσει απουσίες και δήλωνε αδελφός και τους έπαιρναν χαμπάρι:hehe:

lol...

Διαβαστε το παλι ..και βαλτε και λιγο διαστροφη παραπανω.:p

εγώ θυμαμαι έναν τύπο (αλλοδαπό) που είχε φτάσει 20χρονών και πήγαινε ακομη δευτέρα λυκειου και απαιτούσε να δικαιολογεί μόνος του τις απουσίες του γιατί ήταν ενήλικος :hehe:

μωρέ ποιος αφοδευει τις απουσίες ενώ εγω εχω 10ορο στην σχολή κάθε δεύτερα? :banging:

ισχύει αυτό που λεει ο Αστρο.

Εγω θεωρούσα ανουσιο να κανεις απουσίες και να μένεις στο τελος με 1-2 επειδη έτυχε μια αρρώστια πχ

Να σας πώ και κάτι άλλο...Γιατρός( δεν λέω σε ποιά περιοχή της ελλάδας) δικαιολογούσε απουσίες από κοπάνες με χαρτί γιατρού μόνο και μόνο για να γράψει επίσκεψη...

Να σας πώ και κάτι άλλο...Γιατρός( δεν λέω σε ποιά περιοχή της ελλάδας) δικαιολογούσε απουσίες από κοπάνες με χαρτί γιατρού μόνο και μόνο για να γράψει επίσκεψη...

γιατί?

Παιδες και 50 να γινονταν,αν αρρωστησεις και 1μιση μηνα ακομη και ας εχεις ξεπερασει το οριο,δικαιολογεισαι με χαρτι γιατρου.Οποτε μενουν οι αδικαιολογητες που ειναι για καφε.

Αρα και 50 να γινονταν ....μονο οποιος παει γυρευοντας μενει.

@DS7 πολλοι γιατροι το κανουν.Αλλα και σαν εξυπηρετηση ....αμα εισαι στην γειτονια 10+ χρονια και πας καθε φορα σε αυτον...ψιλολογικο.

Αν λέει κάτι...τα παλιά τα χρόνια που πήγαινα και γω σχολείο...προ-ευρό εποχή, γυμνάσιο, φίλος είχε 3 ψήφιο αριθμό απουσιών που το πρώτο ψηφίο ήταν 3...περιττό να αναφέρω ότι "πέρασε" κυριλέ...:p

Αν λέει κάτι...τα παλιά τα χρόνια που πήγαινα και γω σχολείο...προ-ευρό εποχή, γυμνάσιο, φίλος είχε 3 ψήφιο αριθμό απουσιών που το πρώτο ψηφίο ήταν 3...περιττό να αναφέρω ότι "πέρασε" κυριλέ...:p

Κλύκες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.