Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Δεν ξερω εαν καποιος εχει ασχοληθει αλλα εαν ποτε αποφασισετε να ανοιξετε χειριστηριο του ps3 για να το καθαρισετε πχ οπως εγω, ετοιμαστειτε για τρελη οδυσσεια!!!

Παρα πολυ δυσκολο να το λυσεις, σχεδον ακατορθωτο να το βαλεις πισω οπως ηταν!. Τα καταφερα μεν αλλα εκανα για 2 χειριστηρια 6 ωρες περιπου. Αιμα, δακρυα και ιδρωτας κυριολεκτικα ...

ανοιξε ενα ipod/iphone και τα λεμε....

κουμπωνει σε μεταλικα κλιψακια πανω στο αλλο κουμπωμα που φυσικα στραβωνουν οταν το ανοιξεις.

πλακετα βιδωνει πανω σε αλλο part που ειναι κολλημενο (οχι με εποξικη) στο ενα κουμπωμα, μπαταρια που ειναι soldered στην πλακετα, αστο καλυτερα.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

μέχρι τώρα ψώνιζα από το Msystems σπάνια και μόνο πράγματα που δεν έβρισκα στα δύο μεγάλα καταστήματα. Πλέον αυτοί θα ειναι η πρώτη μου επιλογή, όχι μόνο γιατί είναι άψογοι επαγγελματίες και αντιμετωπίζουν τον πελάτη με σεβασμό διάθεση, αλλά και γιατί η εξυπηρέτηση τους ειναι προσωποποιημένη, φιλική και ταχύτατη.

Μπράβο τους :T:

όχι, δευτέρα θα έρθει αλλά δεν χφρειάστηκε ούτε μια φορά να μπω στη διαδικασία να στειλω mail ή να πάρω τηλέφωνο

deninho is @kefalonia :D :D :D

Ψόφιος μεν, μιας και κοιμήθηκα στις 12 και ξύπνησα στις 3.45, αλλά άλλο πράγμα να είσαι μακριά από την Αθήνα, ιδιαίτερα δε όταν είσαι στην πατρίδα σου :)

Σημερα ειναι η καλυτερη μερα στη φετινη σχολικη χρονια!!! χασαμε μαθημα γιατι πηραν τηλεφωνο και ειπαν για βομβα... :D:happy2:

μέχρι τώρα ψώνιζα από το Msystems σπάνια και μόνο πράγματα που δεν έβρισκα στα δύο μεγάλα καταστήματα. Πλέον αυτοί θα ειναι η πρώτη μου επιλογή, όχι μόνο γιατί είναι άψογοι επαγγελματίες και αντιμετωπίζουν τον πελάτη με σεβασμό διάθεση, αλλά και γιατί η εξυπηρέτηση τους ειναι προσωποποιημένη, φιλική και ταχύτατη.

Μπράβο τους :T:

εμενα ηταν να ερθει σημερα αυτο που ειχα παρει.. και λεει δεν το εδωσαν στον οδηγο να το φερει.. και η μονη λυση ηταν να παω να το παρω εγω ο ιδιος καθως οι ωρες που μπορουσαν δεν βολευαν εμενα.. κατα τα αλλα μια χαρα

1000% ομως.. xD πριν απο αυτο υπηρξαν λιγοι καβγαδες μεταξυ καθηγητων με συγκεκριμενους μαθητες..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.