Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Το σχολείο μου. Συγκίνηση.

Κάτι πρέπει να έχει αλλάξει γιατί μέχρι πριν από 4 χρόνια γυμνάσιο-λύκειο είχαμε κοινό κυλικείο.

Πάντως εμείς τότε για λόγους υγιεινής, πηδούσαμε τα κάγκελα και ψωνίζαμε απέξω.

Καντίνα με βρώμικο να υπήρχε απέξω, πιο καθαρή θα ήταν από εκείνο το κυλικείο :hehe:

Το νέο κυλικείο έγινε πέρυσι.

Εντάξει είπαμε να μας πουν να ψωνίζουμε από το κυλικείο το λυκείου αλλά όχι να φτάσουμε και στις αποβολές.

Edit:Είμαι μαθητής του λυκείου(προφανώς)

έχει ανέβει το επίπεδο των συζητήσεων :p

edit: η πλάκα ειναι πως το πρώτο ποστ λέει ότι πειράχτηκε τελευταία φορά πριν 2 χρόνια :p

Είναι η τελική beta για το τελειωμένο προϊον "Πείτε Ότι Θέλετε v3.0" ή οποία θα είναι συνδρομητική. :p

Είδα ένα βίντεο. Αυτό το εξαρτηματάκι απλά το ακουμπάς μέσα ή έχει κάποιον άξονα που το κουμπώνεις?

Γιατί ο τύπος φάνηκε σαν απλώς να το πετάει μέσα και αναρωτιόμουν πώς περιστρέφεται...

μαγνητικο ειναι το κολπο...

απλα ειναι λιγο ευαισθητο στο γαλα που θα βαλεις

9/10 παντως φτιαχνει κορυφαιο αφρογαλο

ειτε ζεστο ειτε κρυο...

και τα καφεδακια δεν ειναι ασχημα.

Δεν εχουν σχεση με κανονικο φρεσκοαλεσμενο καφε σιγουρα

αλλα η ευκολια χρησης, η σταθερα καλη ποιοτητα, η ταχυτητα, κ το μηδεν καθαρισμα

(για καποια μοντελα κυκλοφορουν @ebay και refill kits)

προσωπικη προτιμηση οι πιο δυνατες ποικιλες μιας και ειμαι υπερ της μεγαλυτερης δοσης απο το κανονικο

συνηθως Indiriya & Fortissio Lungo για Freddoκαταστασεις

Ristretto για μονα εσπρεσσακια

και Decaffeinato Intenso για after dinner

Ότι είπε ο από πάνω. Μαγνητικό είναι το εξάρτημα και έπαθα πλάκα από το τι αφρό έκανε μέσα σε 70 δευτερόλεπτα με το εβαπορέ που είχα στο ψυγείο.. καμία σχέση με τη φραπεδιέρα..

@φίλθυ: αν έλεγες για μένα για το μαλλί, 120 είχε η καφετιέρα και αυτές τις μέρες δίνουν δώρο το Aeroccino αξίας 60 €, δαμωγδέρνει :)

Λογικά παντού, το δίνει η Nespresso. Συγκεκριμένα πάντως το είδα στον Κωτσόβολο.

Σκάλωμα πρωινιάτικα...πώς λέγεται ρε παίδες το "νέο" γνωστό online κατάστημα με hardware εδώ στο ελλάντα;

Είσαι σίγουρος?:p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=4m2NPkdNDFQ]YouTube - Ξ˜Ξ‘ΞΞ‘Ξ£Ξ—Ξ£ Ξ’Ξ•Ξ“Ξ“ΞŸΞ£ - ΕτοιμασίΡς Ξ³ΞΉΞ± το γάμο..[/ame]

Καλημέρα!

:kiss3:

:snap:

:clap::flower:____:daisy::clap:

:clap::fun:____:magic::clap:

:happy::D:kiss:____:cry::happy::woot:

:happy::woot::upside:____:laughing::cool::woot:

:happy::D:kiss:____:cry::happy::woot:

:happy::woot::upside:____:laughing::cool::woot:

SEAGATE BARRACUDA 7200.11 on the way:happy:

το pc μου θα ζησει ενδοξες στιγμες..

ο μεγαλυτερος σκληρος που εχει φιλοξενισει μεχρι τωρα ειναι 500gb.

χαχααχαχαχ

xD

το pc μου θα ζησει ενδοξες στιγμες..

ο μεγαλυτερος σκληρος που εχει φιλοξενισει μεχρι τωρα ειναι 500gb.

ταυτόχρονα;:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.