Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Aφου δεν καταφερα να κανω το Live Messenger να δουλεψει ουτε και σημερα...

Ειπα να δοκιμασω Chrome.

Δεν θυμαμαι ποια εκδοση ειχα δοκιμασει τελευταια φορα -κανα χρονο πριν-

Οι περιπτωσεις 2.

Ή ο φιφης εχει "χοντρυνει" τελευταια -και εχω 1 add on + 1 theme- ή ο Chrome τον εχει απο τα αποδυτηρια...

Μωρε Google βγαλε και κατι που να μην ειναι awesome.

-αν δεν ειχα την υπερπολυτιμη cache μου στον φιφη αλλαζα browser και αποψε.-

Εχει τα θεματακια του και αυτος. Σε συγκεκριμενες περιπτώσεις σου τραβαει BSOD. Αλλα πλέον εγω τον φιφη τον εχω για 2ο μην σου πω 3ο γιατι εβαλα τον ΙΕ9

Εχει τα θεματακια του και αυτος. Σε συγκεκριμενες περιπτώσεις σου τραβαει BSOD. Αλλα πλέον εγω τον φιφη τον εχω για 2ο μην σου πω 3ο γιατι εβαλα τον ΙΕ9

Βασικα σε οτι εχει να κανει με σελιδες που σχετιζονται με MS μου κανει "νερα".

Στο αλλο μας θεμα , εβαλα Live Messenger BETA.

ITS FREAKIN WEIRD.

αλλα δουλευει:hehe:

Μετά από 2 χρόνια που σκεφτόμουν να πάω στην wind να δω τι παίζει με τα συμβόλαια και τις επιδοτήσεις, ανακάλυψα ότι τους έχω χαρίσει πολύ χρήμα... με τα ίδια λεφτά που δίνω μερικά χρόνια τώρα, θα είχα τα διπλότριπλα προνόμια... ριμάδα βαρεμάρα...

Μετά από 2 χρόνια που σκεφτόμουν να πάω στην wind να δω τι παίζει με τα συμβόλαια και τις επιδοτήσεις, ανακάλυψα ότι τους έχω χαρίσει πολύ χρήμα... με τα ίδια λεφτά που δίνω μερικά χρόνια τώρα, θα είχα τα διπλότριπλα προνόμια... ριμάδα βαρεμάρα...

Που να ακουσουν και το "θα αλλαξω εταιρεια" να δεις τι σου "προσφερουν"

Φανταζομαι τωρα πως θα ναι τα ναρκωτικα σε mp3 .... !!!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=EwM2n-kkjHI]YouTube - Jeffrey Lewis- End Result[/ame]

κάπως έτσι

Εspresso και μλ...ιες.Η καλυτερα εφημεριδα ειναι αυτης της Κυβερνησεως.

ΦΕΚ Γ 584 (7/7/10)...δευτερη σελιδα ..απο εκει που λεει

"ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΛΩΝ Δ.Ε.Π.

ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ

Αριθμ. 3/2010"

Aντε και στο επομενο τευχος με φωτογραφιες και γλασε χαρτι..:hehe:

Xaxaxaxa έλιωσα στο γέλιο.

Έπεσε το facebook;

Internal Server Error - Read

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Reference #3.771e1bc3.1285273172.23cb28af

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.