Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Aφου δεν καταφερα να κανω το Live Messenger να δουλεψει ουτε και σημερα...

Ειπα να δοκιμασω Chrome.

Δεν θυμαμαι ποια εκδοση ειχα δοκιμασει τελευταια φορα -κανα χρονο πριν-

Οι περιπτωσεις 2.

Ή ο φιφης εχει "χοντρυνει" τελευταια -και εχω 1 add on + 1 theme- ή ο Chrome τον εχει απο τα αποδυτηρια...

Μωρε Google βγαλε και κατι που να μην ειναι awesome.

-αν δεν ειχα την υπερπολυτιμη cache μου στον φιφη αλλαζα browser και αποψε.-

έχει τα προβλήματα του και αυτός

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

To παιχνίδι θα παιχτεί στο rendering του html 5 τον επόμενο χρόνο... πχ...

Το μόνο κακό είναι ότι έχει αρχίσει να απομακρύνεται πολύ η τεχνολογία στους renderers στα desktop σε σχέση με τα mobiles... Οπότε εκεί που άρχισε να υπάρχει μια ισορροπία γιατί κατάφεραν οι mobile συσκευές να υποστηρίζουν html+javascript+ajax ανάλογα των desktop, τώρα πάλι κλωτσιά σε όλα και πάλι από την αρχή... οι developers θα την πληρώσουν βέβαια...

Σε λάθος άνθρωπο εκφράζεις την οργή σου. Μεροκαματιάρηδες άνθρωποι είναι αυτοί. Πες τους ευγενικά ένα δεν ενδιαφέρομαι και κλείστο.

Κι ο στρατιώτης που πολεμά στο Αφγανιστάν, μεροκαματιάρης άνθρωπος είναι.

Το ότι κάποιος κάνει κάτι για το προς το ζην, δεν σημαίνει αυτόματα ότι αίρεται κάθε ευθύνη και κάθε νομοθεσία. Το ότι εγώ δεν γουστάρω να με ενοχλούν οι πλασιέ, δεν το σκέφτονται?

Όπως ο τύπος που παίρνει τα κουδούνια με τη σειρά, δεν του ανοίγεις, του λες να μην μπει, και μπαίνει, γιατί του άνοιξε κάποιος γείτονας.

Φταις μετά που του τα χώνεις? (τό 'κανα τις προάλλες).

σελίδα 1666 και μας έβαλε η αλλή την ........ της... ουυυυυ six six six ο διαβολος παλι θέλει να μπει μέσα μας!!!

Καλησπέρα σας.Καλως σας βρήκα....:)

Καλώς σε βρήκαμε.....

Σε παρακαλώ ως νέο μέλος να περάσεις από το ''Η ιστορία του μικρού Γιαννάκη'' thread και αμέσως μετά να πέσεις με τα μούτρα σε θέματα

plaisio vs e-shop και

ati vs nvidia

kthnxbai:meeting:

:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.