Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Nαι μπαμπα.

Για την Ελλαδα ρε γαμωτο.

Και αμα σε πανε Κυπρο?

Μην πιανεις την Ελλαδα ετσι στο στομα σου. :sarcastic:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Και αμα σε πανε Κυπρο?

Μην πιανεις την Ελλαδα ετσι στο στομα σου. :sarcastic:

Να με κανουν τι?

Να τρολαρω μεχρι θανατου τους Τουρκους?

Οσο για το αλλο πες το στην Πατουλιδου που το πρωτοειπε το 1992 στη Βαρκελωνη.

2ον, δεν ήταν μια μερα στο σύνταγμα και θέρισαν κόσμο, δεν ήταν μανιακόι δολοφόνοι ή βιαστές.

ναι,εχεις δικιο,καθαριζαν καποιον μονον αν φοραγε στολη η τον ειχαν ψηφισει ανω των 10 ατομων.Αρα ειχαν ενα λογικο κριτηριο για να κανουν την δημοκρατια του καλαζνικοφ.

ακομα αναρωτιεμαι απο τι δουλεια εβγαζε τα λεφτα ο αρχηγος μισελ παντως.στο δικαστηριο ειπε πως τα εβγαζε απο μεταφρασεις βιβλιων που δεν μπορουσε να κατονομασει επειδη δημοσιευονταν με ξενα ονοματα και θα εξεθετε κοσμο.Οχι,προς θεου δεν κοπροσκυλιαζε.

Αναρωτιεμαι παντως τι κινδυνο διατρεχουν αυτοι οι ξηροι στα ατομικα κελια..Στον κορυδαλλο οι "κοινοι εγκληματιες" ειναι πολλοι περισσοτεροι για 1 κελι (με ο,τι συνεπαγεται αυτο)

εγω παντως ψηφιζω υπερ

17Ν-reunion : Αthens by night tour

για μια τελευταια εμφανιση και μονο...εξω απο τα καγκελα

αρκει να ειναι καλη και να αξιζει τον κοπο

(με ενα σμπαρο 300 τρυγονια ας πουμε)

εγω παντως ψηφιζω υπερ

17Ν-reunion : Αthens by night tour

για μια τελευταια εμφανιση και μονο...εξω απο τα καγκελα

αρκει να ειναι καλη και να αξιζει τον κοπο

(με ενα σμπαρο 300 τρυγονια ας πουμε)

Aφού είναι ανίκανοι και βολεμένοι όλοι και μεις δεν τους αλλάζουμε και συνεχίζουμε να τους έχουμε καβαλάρηδες,

ας βοηθήσουν αυτοί τώρα στην έξοδο τους...:baby:

γίνετε το πιόνι από το σκάκι να φάει αριστερά του η δεξιά του ...

γιατί έπαιζα μεσώ του skype chess και το κάνει και του λέω τι έκανες ρεεεεεεεεε...

γίνετε το πιόνι από το σκάκι να φάει αριστερά του η δεξιά του ...

γιατί έπαιζα μεσώ του skype chess και το κάνει και του λέω τι έκανες ρεεεεεεεεε...

Eιχε βαλει wallhack απο το chesscheats.com

όπως ξέρουμε στο σκάκι δεν τρώει το πιόνι αριστερά- δεξιά η προς τα εμπρός . αλλά ΜΟΝΟ διαγώνια τρώει

έτσι δεν είναι ?

Όχι, υπάρχει η κίνηση Αν πασάν, που προαναφέρθηκε.

Σε αυτή την περίπτωση αν ένα πιόνι (π.χ. άσπρο) έχει προχωρήσει 3 τετράγωνα μπροστά από την αρχική του θέση και το αντίπαλο πιόνι (μαύρο) το ακριβώς διπλανό του άσπρου ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ κινηθεί 2 τετράγωνα μπροστά, μπορεί το πρώτο πιόνι (άσπρο) να το φάει, ΣΑΝ ΝΑ είχε κινηθεί (το μαύρο) μόνο 1 τετράγωνο αντί για 2. Πάρσιμο αν πασάν.

Πιστεύω να έγινα κατανοητός.

Όχι, υπάρχει η κίνηση Αν πασάν, που προαναφέρθηκε.

Σε αυτή την περίπτωση αν ένα πιόνι (π.χ. άσπρο) έχει προχωρήσει 3 τετράγωνα μπροστά από την αρχική του θέση και το αντίπαλο πιόνι (μαύρο) το ακριβώς διπλανό του άσπρου ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ κινηθεί 2 τετράγωνα μπροστά, μπορεί το πρώτο πιόνι (άσπρο) να το φάει, ΣΑΝ ΝΑ είχε κινηθεί (το μαύρο) μόνο 1 τετράγωνο αντί για 2. Πάρσιμο αν πασάν.

Πιστεύω να έγινα κατανοητός.

πολύ καλό, δεν πρέπει να το ξέρει και πολύς κόσμος αυτό :T:

Δες παραπάνω την απάντηση και

'Οσοι έχετε τηλεφακούς-τηλεσκόπια ΜΗΝ ξεχάσετε να φωτογραφήσετε το Δία σήμερα. Εγώ πάω ταράτσα ΤΩΡΑ!

Δες παραπάνω την απάντηση και

'Οσοι έχετε τηλεφακούς-τηλεσκόπια ΜΗΝ ξεχάσετε να φωτογραφήσετε το Δία σήμερα. Εγώ πάω ταράτσα ΤΩΡΑ!

Εγω που δεν εχω tele να βγαλω κανα μελος της ομαδας ΔΙΑΣ?

Ευχαριστώ πέτρο ... ναι αλλά εκίνει την κίνηση δεν μπορούσε να την κάνει γιατί εκείνη την ώρα έτρεχα το chess των windows και είχα ακριβώς τις ίδιες κινήσεις και έλεγε ότι δεν γίνοταν !!! για αυτό ήρθα να ρωτήσω ... :hmm:

και έμαθα ότι υπάρχει και πως γίνεται

μόλις το σήκωσα sorry για την ποιότητα 1,5mb:tw: αυτό είναι ?

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=aHtyp9IuFkk]YouTube - Ξ Ξ¬ΟΟΞΉΞΌΞΏ Ξ±Ξ½ ΟΞ±Οάν.flv[/ame]

Πάρσιμο αν πασάν

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.