Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Αφού το είχα ερωτευτεί από τότε που είχε παρουσιαστεί το Iroc concept και με την εισαγωγή του φόρου πολυτελείας(+2,2Κ στο 160 dsg) να με έχει καθυστερήσει χθες το πρωί παρήγγειλα το Scirocco μου χάρη στην μείωση 2000€ που έγινε(+2200 ο φόρος πολυτελείας -> 4200€ κέρδος). Χρώμα "Rising Blue" για ξεχωρίζει λίγο από τα άπειρα λευκά που κυκλοφορούν.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
  Hydra έγραψε:
4net θες να πεις.

Τι επαθε παλι???Μπηκα να παιξω και ξενερωσα..:angry:Της εκοψαν τπτ καλωδια οι αγροτες παλι??:help1:

unstoppable έγραψε:
Αφού το είχα ερωτευτεί από τότε που είχε παρουσιαστεί το Iroc concept και με την εισαγωγή του φόρου πολυτελείας(+2,2Κ στο 160 dsg) να με έχει καθυστερήσει χθες το πρωί παρήγγειλα το Scirocco μου χάρη στην μείωση 2000€ που έγινε(+2200 ο φόρος πολυτελείας -> 4200€ κέρδος). Χρώμα "Rising Blue" για ξεχωρίζει λίγο από τα άπειρα λευκά που κυκλοφορούν.

Καλοταξιδο man :D

dimitris_s έγραψε:
Αύριο θα πάω για ιππασία... χώρια του ότι θα πέσει τρελό γέλιο, έχουμε κάνα tip από κάναν cowboy δω' μέσα; :hehe:

Η δίαιτα της ιππασίας:

Πρωινο: 3 φέτες ψωμί με άφθονο βούτυρο και μαρμελάδα. δύο τηγανιτά αυγά με μπέικον. 1 ποτήρι γάλα, 1 ποτήρι πορτοκαλάδα και ένα φλιτζάνι καφέ.

μετά 45 λεπτά ιππασία.

Μεσημεριανο: 2 πιάτα της αρεσκείας σας, σαλάτα με μπόλικο λάδι, τηγανιτές πατάτες, μπουγιουρντί, γλυκό και άφθονη κόκα κόλα ή μπύρα.

μετά 1.30 ώρα ιππασία.

Κολατσιο: 4 μπάλες παγωτό, 2 πάστες, μισό κιλό φράουλες.

μετά 45 λεπτά ιππασία.

Βραδινο: 2 πίτσες απ'όλα με έξτρα τυρί και 1,5 λίτρο κόκα κόλα.

μετά 2 ώρες ιππασία.

Η δίαιτα έχει καταπληκτικά αποτελέσματα. Σε 20 μέρες το άλογο θα έχει χάσει τουλάχιστον 15 κιλά!!!!

unstoppable έγραψε:

Απο τα αγαπημενα μου αυτοκινητα. Πανεμορφο.... καλοταξιδο να ειναι με πολλα και ασφαλη χιλιομετρα.

ARMAGEDDON έγραψε:
βρήκα που θέλω να περάσω

Reveal hidden contents

μπουγατσοκοπτική με laser

:D:D:D

έχεις σκεφτεί σοβάρα την

μηχανολόγων μηχανικών καρναβαλιστικών αρμάτων Πάτρας ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.