Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Αφού το είχα ερωτευτεί από τότε που είχε παρουσιαστεί το Iroc concept και με την εισαγωγή του φόρου πολυτελείας(+2,2Κ στο 160 dsg) να με έχει καθυστερήσει χθες το πρωί παρήγγειλα το Scirocco μου χάρη στην μείωση 2000€ που έγινε(+2200 ο φόρος πολυτελείας -> 4200€ κέρδος). Χρώμα "Rising Blue" για ξεχωρίζει λίγο από τα άπειρα λευκά που κυκλοφορούν.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
4net θες να πεις.

Τι επαθε παλι???Μπηκα να παιξω και ξενερωσα..:angry:Της εκοψαν τπτ καλωδια οι αγροτες παλι??:help1:

Αφού το είχα ερωτευτεί από τότε που είχε παρουσιαστεί το Iroc concept και με την εισαγωγή του φόρου πολυτελείας(+2,2Κ στο 160 dsg) να με έχει καθυστερήσει χθες το πρωί παρήγγειλα το Scirocco μου χάρη στην μείωση 2000€ που έγινε(+2200 ο φόρος πολυτελείας -> 4200€ κέρδος). Χρώμα "Rising Blue" για ξεχωρίζει λίγο από τα άπειρα λευκά που κυκλοφορούν.

Καλοταξιδο man :D

Αύριο θα πάω για ιππασία... χώρια του ότι θα πέσει τρελό γέλιο, έχουμε κάνα tip από κάναν cowboy δω' μέσα; :hehe:

Η δίαιτα της ιππασίας:

Πρωινο: 3 φέτες ψωμί με άφθονο βούτυρο και μαρμελάδα. δύο τηγανιτά αυγά με μπέικον. 1 ποτήρι γάλα, 1 ποτήρι πορτοκαλάδα και ένα φλιτζάνι καφέ.

μετά 45 λεπτά ιππασία.

Μεσημεριανο: 2 πιάτα της αρεσκείας σας, σαλάτα με μπόλικο λάδι, τηγανιτές πατάτες, μπουγιουρντί, γλυκό και άφθονη κόκα κόλα ή μπύρα.

μετά 1.30 ώρα ιππασία.

Κολατσιο: 4 μπάλες παγωτό, 2 πάστες, μισό κιλό φράουλες.

μετά 45 λεπτά ιππασία.

Βραδινο: 2 πίτσες απ'όλα με έξτρα τυρί και 1,5 λίτρο κόκα κόλα.

μετά 2 ώρες ιππασία.

Η δίαιτα έχει καταπληκτικά αποτελέσματα. Σε 20 μέρες το άλογο θα έχει χάσει τουλάχιστον 15 κιλά!!!!

Απο τα αγαπημενα μου αυτοκινητα. Πανεμορφο.... καλοταξιδο να ειναι με πολλα και ασφαλη χιλιομετρα.

βρήκα που θέλω να περάσω

μπουγατσοκοπτική με laser

:D:D:D

έχεις σκεφτεί σοβάρα την

μηχανολόγων μηχανικών καρναβαλιστικών αρμάτων Πάτρας ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.