Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

αφού και unsubscribe να κάνεις πάλι σε γράφει μετά από κάθε ποστ...

edit: τώρα που το σκέφτομαι μπορείς να απενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις για το συγκεκριμένο θέμα οπότε δεν τρέχει τίποτα :p

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

διακρίνεις να πλανάται οπουδήποτε στο παραπάνω ποστ κάποια ερώτηση η οποία μάλιστα ακολουθείται και από απάντηση; ποιος είσαι τέλος πάντων ;

:p

καλά εγώ έχω βάλει subscribe σε ένα ε-μαιλ που είχα φτιάξει για το battlefield bc2 και δεν μπαίνω ποτέ. πρέπει να χει μαζέψει 3-4κ

εγώ αισθάνομαι άσχημα τώρα που στην ουσία εγώ ξεκίνησα αυτό το Debate .Τα σχόλια ήταν καθαρά για το θέμα συναυλίας παρά για το τι έκανε ο Χύτρας . Ότι και αν ήταν η αντίδραση μας ήταν υπερβολική... ζητάω συγνώμη για την αναστάτωση λοιπόν και στον Χύτρα και σε όσους διαβάζουν το ΠΟΘ..

Πας καλα ρε νανε?Τι ζητας συγγνωμη,εσυ ειπες οτι θα πηγαινες να τους δεις στη θεση μου αμα ειχες το εισητηριο...:cool:

επειδή πριν κάνεις edit είχες γράψει και κάτι ακόμη και πρόλαβα να το διαβάσω, να σε ενημερώσω ότι "Έχεις κάθε δικαίωμα να λες τις απόψεις σου και οι υπόλοιποι* έχουν κάθε δικαίωμα να σε έχουν γραμμένο.-

*Ή τουλάχιστον όσοι διάβασαν αυτά που με τόση χαρά μοιράστηκες μαζί μας. :)

Ναι απ'οτι ειδες haya,ειπα να το σβησω,γιατι δεν βρισκω τον λογο να το συνεχισω ή να τσακωθω με καποιον μεσω του Λαμπη.Δεν εχω και την ορεξη δηλαδη....

Οποτε λυπαμαι που προλαβες να το δεις.Το θεωρησα χασιμο χρονου και το σβησα.Καλη συνεχεια να χεις.

Ποσο φαινεται παντως οτι εχεςι βαλθει να με κραξεις.... :o

Άσχετο....ξέρετε μήπως πόσο έχει το 15άρι plexiglass το τ.μ.?

120euros!!!

:o

Κρύος ιδρώτας με πήρε όταν το άκουσα....

ενάμιση εισιτήριο των prodigy ε; :hehe:

Καλά θα κάνουν τα ηχεία να παίξουν καλά τους prodigy, γιατί βλέπω να τρώω πολλά εισιτήρια...:hehe:

Ναι.. μη κάθεσαι ποτέ πίσω από το άλογο.. αλλιώς σε βλέπω να γυρνάς με τα μισά δόντια πίσω :hehe:

Αύριο θα πάω για ιππασία... χώρια του ότι θα πέσει τρελό γέλιο, έχουμε κάνα tip από κάναν cowboy δω' μέσα; :hehe:

επισης φροντισε να μην πεσεις :p

Ναι.. μη κάθεσαι ποτέ πίσω από το άλογο.. αλλιώς σε βλέπω να γυρνάς με τα μισά δόντια πίσω :hehe:

:hehe:

επισης φροντισε να μην πεσεις :p

Thanks! ...Captain Obvious... :hehe:

Insert The Good the Bad and the Ugly sound theme here. ντα ρα ρα ρα ρα, ντα ραα ρααα... ουα ουα ουα ουα, ουαααααα... fail :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.