Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Καλά ρε μαν, νιώθεις έστω και λίγο?

Τι π@π@ριές λες? Τι ρόλο παίζει αν όλοι οι άλλοι είναι σκάρτοι...την λαμογιά την έκανες εσύ.

Το πιο τραγικό είναι ότι βγήκες να το πεις όλος χαρά και περιφάνεια...

Μα καλά η τωρινή γενιά τι σκ@τ@ έχει στο κεφάλι της.

P.S. Ας φάω κάρτα...λέρωσα την φωλιά μου και θα πληρώσω.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Ποιο θεμα?Εγω προτεινω να ειχε ηδη δωσει καρτες οι Δ.Ο για τα τοσα ποστ που καναν για κατι συγκεκριμενο μεσα στο OT.Με ολο το σεβασμο παντα,αλλα γιατι δεν εγινε ?

Δεν θα λεγα οτι ειμαι.Εγω παντα ηξερα οτι οταν καποιες συναυλιες ειναι sold out ,τα εισητηρια που πουλιουνται ,δινονται για μεγαλυτερο ποσο λογω του οτι ζηταει ο αγοραστης κατι που εχει εξαντληθει θεωρητικα εδω και καιρο.Το παιδι μου ειπε 85,του πα 70 ειπε οκ και το πηρε.Οκ,εβγαλα και εγω 30 ευρω,αλλα δεν ειχα στο μυαλο μου οτι εκανα κλεψια,πολυ περισσοτερο οτι του εδινα τη δυνατοτητα να πραγματοποιηση την επιθυμια του.Και δε φανηκε καθολου χαζος που τον ειδα και απο κοντα στην Πετρουπολη,μια χαρα εξυπνο παιδι ηταν και εν γνωσει του τα εδωσε,εγω δεν του ειπα εξαρχης θα το αγορασεις τοσα,τον ρωτησα κιολας και μου ειπε "Απο 70 μεχρι 85 μπορω να σου δωσω".

Δεν θα νιωσω παντως εγω ασχημα για 30 ευρω,οταν οι αλλοι απο πανω στα μαγαζακια τους κλεβουν καθε χρονοα χιλιαδες ευρω σε φοροαπαλλαγες.

Γιατι το να κρινουμε τους αλλους ευκολο ειναι.Εσυ Αστρολαβε θεωρεις οτι αυτοι που ειπαν τη κατηγορια τους ειναι καθαροτεροι ή οτι δεν κλεψαν ποτε και μαλιστα περισσοτερα απο 30 ευρω?

Οκ ρε παιδια αν εγω ειμαι ο μονος που πιστευει σε κατι τετοιο,πραγματικα κουνια που μας κουναγε ολους!!!

Γιατι για τον Ελληνα κλεψια ειναι να πουλησει ο Hydra το εισητηριο 30 ευρω παραπανω ,αλλα δεν ειναι οταν θα πατε εσεις οι ηλεκτρολογοι και θα ζητησετε 20 ευρω για να βαλετε μια πριζα,που ακομη και γω ξερω να το κανω....

Κλεψια δεν ειναι οταν θα πατε εσεις οι βαφιαδες να βαψετε το σπιτι μου με κινεζικα χρωματα που "σπανε" στην υγρασια και θα μου ζητησετε δεν ξερω και γω ποσα,προς ανταμοιβη μιας καλης δουλειας με τα καλυτερα υλικα.

Κλεψια δεν ειναι οταν βρισκετε κατω 20 ευρω και λετε "Α δεν παω στο τμημα να τα δωσω,γιατι ειναι και μακρυα,θα φαω αλλα 20 για βενζινη).

Κλεψια δεν ειναι οταν ΚΛΕΒΕΤΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΦΙΛΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΑΡΙΟΙ.

ΟΧΙ ΔΕΕΕΕΝ ,καθολου !!!! Τι λετε τωρα!

Μαλλον λοιπον πρεπει να μαθουμε να ασχολουμαστε και λιγο με τον εαυτο μας,πριν βρουμε την καθε ευκαιρια να πουμε την κακια μας. ε?

η τραγικότητα σε όλο της το μεγαλείο...είχα γράψει μια τεράστια απάντηση αλλά δεν έχει νοήμα να την ποστάρω. απλά σταμάτα να το σκαλίζεις όπως σου είπε και ο Παβλυς.

Άλλωστε είτε με το καλό είτε με άγριο κάποια μερα θα την δεις αλλιώς...

Επειδη το ειπε ο haya η απαντηση μου δεν εχει νοημα.Μαλιστα...μαλλον θιχτηκες γιατι εισαι και εσυ απο τους κλεφταραδες....

Το θέμα δεν είναι τεχνολογικής φύσεως για να πούμε ότι χαραμίζεται κάποιο thread.

Παρ' όλα αυτά, τράβηξε πολύ το θέμα, οπότε move on όλοι σας.

:giveup: ΩΘΜ. Peace! :hehe:

Είχα γράψει κι εγώ ένα ποστ, αλλά πρέπει να παω να δώσω μάθημα. :to_pick_ones_nose:

Κατά την προσωπική μου άποψη έχει κάνα δυο πράματα που είναι εντελώς άτοπα εδώ, αλλά τέλος πάντων, ας κλείνει αυτή η συζήτηση... εγώ προσωπικά, πήρα τις διευκρινήσεις μου. :)

Αν όταν γυρίσω δεν έχει προχωρήσει 15 σελίδες το ΠΟΘ και ακόμη αυτό συζητάτε... θα ποστάρω κι εγώ. Αλλιώς.. :flower:

edit: Daymn ρε jpavly! :p

Το αστείο της υπόθεσης θα είναι το θύμα που πλήρωσε 70 ευρώ το εισιτήριο να μην ενδιαφερόταν καν ακόμα και 100 ευρώ να έδινε.

@hydra προσωπικά αυτό που με πείραξε.

Μετά απο 30 χρόνια:

-''Πατέρα...θέλω 200euros να πάω να δώ τους ΚουκουΡουκου!''

-''Μια γιατί παιδί μου 200euros? Πόσο έχει το εισιτήριο???''

-''130 έχει, αλλά υπάρχει έλλειψη και τα δίνουν στην μαύρη με καπέλο....'':p:hehe:

Hydra, είσαι τραγικός. Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να δικαιολογήσεις την πράξη σου, εκτοξεύεις κατηγορίες στα τυφλά σε συμφορουμίτες σου, λες και ξέρεις ότι έχουν κάνει όσα τους καταλογίζεις. Έχεις φάει ήδη x σε όλες τι μελλοντικές συζητήσεις κοινωνικού/πολιτικού περιεχομένου.

Και αφού δεν νιώθεις άσχημα για τα 30 ευρώ, ίσως νιώσεις άσχημα σκεπτόμενος ότι αυτά είναι ένα μεροκάματο και κάποιος δούλεψε 8-10 ώρες για να τα βγάλει.

Δεν ξαναποστάρω πάνω στο θέμα.

Μετά απο 30 χρόνια:

-''Πατέρα...θέλω 200euros να πάω να δώ τους ΚουκουΡουκου!''

-''Μια γιατί παιδί μου 200euros? Πόσο έχει το εισιτήριο???''

-''130 έχει, αλλά υπάρχει έλλειψη και τα δίνουν στην μαύρη με καπέλο....να'ναι καλά τα παιδιά τέτοια χάρη που μας κάνανε'':p:hehe:

fixed

Να πω κι εγώ κάτι σε αυτό το θέμα του εισιτηρίου γιατί τώρα το πήρα πρέφα, δεν το είχα δει. Είναι λυπηρό (ίσως να υπάρχει και καλύτερος χαρακτηρισμός) όντως να βλέπεις νέους να έχουν τέτοιες αντιλήψεις. Κι αυτό προφανώς είναι μια έκφανση απλώς. Όπως είπε και ο DJD στο συγκρότημα καμιά ζημιά δεν έκανες, στον τύπο που εκμεταλλεύτηκες την ***** του έκανες. Αλλά κι αυτός μην ανησυχείς, την ***** του έκανε και το χάρηκε.

Προσωπικό παράδειγμα. Από τη στιγμή που είχα πιάσει δουλειά στην εταιρεία που δούλευα, γνώρισα ένα παλληκάρι οδηγό που κάθε χρόνο σε όλες τις συναυλίες της Didi ήταν security και συνέχεια έξω από τις πόρτες. Εν ολίγοις κάθε φορά με έκανε χρυσό να πάω να με βάλει σε όποια συναυλία ήθελα, αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκα παρά μόνο 2 φορές, κι αυτό λόγω στενών οικονομικών, όχι γιατί λυπόμουνα τους καλλιτέχνες, αλλά δεν θεωρώ οτι είμαι εγώ ο έξυπνος και οι άλλοι που πληρώνουν είναι τα κορόϊδα. Έχω διαφωνήσει με πολλούς γι' αυτό το ζήτημα και με έχουν πει κορόϊδο που δεν το εκμεταλλεύτηκα και κάποιοι τώρα θα το πουν σίγουρα.

Σόρρυ άστρο που σε παράκουσα :p

Έλεος παιδιά, θα κάνω unsubscribe στο ποθ...

Όλοι καταλάβαμε τι έγινε και ο καθένας έχει βγάλει τα συμπεράσματά του...

Hydra παραδοπιστε,ας ξαναζητησεις τσαμπα συμβουλη δω μεσα,εγω τουλαχιστον θα ποσταρω πρωτα λογαριασμο paypal πριν σου απαντησω.Κι αν δεν θες,απλα μην ζητησεις συμβουλη.

εγώ αισθάνομαι άσχημα τώρα που στην ουσία εγώ ξεκίνησα αυτό το Debate .Τα σχόλια ήταν καθαρά για το θέμα συναυλίας παρά για το τι έκανε ο Χύτρας . Ότι και αν ήταν η αντίδραση μας ήταν υπερβολική... ζητάω συγνώμη για την αναστάτωση λοιπόν και στον Χύτρα και σε όσους διαβάζουν το ΠΟΘ..

Έλεος παιδιά, θα κάνω unsubscribe στο ποθ...

Όλοι καταλάβαμε τι έγινε και ο καθένας έχει βγάλει τα συμπεράσματά του...

Έχεις κάνει subscribe στο ΠΟΘ;;;;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.