Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Οπως δεν του εβαλα εγω το πιστολι στον κροταφο να αγορασει το εισητηριο.

Σορρυ κιολας αλλα οτι γουσταρω θα κανω....

Προφανως δε του εβαλες το πιστολι.Αλλα αυτο που και καλα κατακρινεις οτι κερδοσκοπουν οι μεγαλες μπαντες και α και ου το εκανες εσυ σε βαρος αλλουνου και ουτε κατα διανοια σε αυτους που κατακρινεις.

οσο για το τελευταιο σκελος, κανε οτι γουσταρεις και αντιστοιχα αυτοι που φοροδιαφευγουν δεν κοβουν αποδειξεις κτλ κτλ κανουν οτι γουσταρουν.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

να το παιξουμε καλοι , συνετοι και νομιμοι πολιτες για τα ματια των αλλωνων ειναι ευκολο.

Στην καθημερινοτητα ειναι δυσκολο να το εφαρμοσει καποιος ομως.

Δεν κατακρινω την κινηση του Hydra (που λαθος επραξε δε το συζηταω) αλλα να υπενθυμισω πως πολλοι ειναι αυτοι που επαναστατουν με την καθε παρανομια και εχουν την φωλια τους λερωμενη οπως πολυ σωστα ειπα ο Hydra περι φοροδιαφυγης κλπ.

Υ.Γ δεν ριχνω σποντα σε κανεναν απο εδω μεσα (για αυτους που απαντησαν εννοω) απλως αναφερομαι για το τι ισχυει

So what? Imho οποιοδήποτε σχόλιο αγανάκτησης έχει κάνει ο Hydra στο θέμα με την χρεωκοπία της χώρας αλλά και αλλού, έχει αναιρεθεί με αυτή την κίνηση αλλά και πολύ περισσότερο με το στυλάκι που το πανηγυρίζει αλλά και που περιμένει αναγνώριση.

Κακώς το συζητάμε ακόμα όμως, καλοφάγωτα τα 30 ευρώ Hydra μην ακούς κανέναν. Τι κι αν είσαι φτιαγμένος από την ίδια στόφα με όλους τους υπόλοιπους που μέχρι τώρα έφτυνες, αν μπορούν ας την κάνουν και οι άλλοι αυτή τη μαγκιά. Στο κάτω κάτω 30 ευρώ είναι 30 ευρώ.

So what? Imho οποιοδήποτε σχόλιο αγανάκτησης έχει κάνει ο Hydra στο θέμα με την χρεωκοπία της χώρας αλλά και αλλού, έχει αναιρεθεί με αυτή την κίνηση αλλά και πολύ περισσότερο με το στυλάκι που το πανηγυρίζει αλλά και που περιμένει αναγνώριση.

100% αληθές και περιεκτικό. Μετά από αυτό, τίποτα άλλο.

λες να με νοιαζει τι θα πει ο καθενας για μενα απο ενα site?Πολυ που δε θα κοιμηθω....Τοσο θεμα το κανες,λες και κλεψαν εσενα.Σορρυ κιολας αλλα οτι γουσταρω θα κανω....

Δεν θα σου πω αν αυτό που έκανες το θεωρώ σωστό η λάθος, δεν είναι ο ρόλος μου να σου βάλω μυαλό. Και όπως λες ότι θες κανείς.

Απο τη στιγμή όμως που θέτεις ο ίδιος ενα αμφιλεγόμενο θέμα σε ενα δημόσιο χώρο συζήτησης πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να δεχτεις τις απόψεις και τη κριτική των άλλων, θετική η αρνητική.

Θέλοντας να ελαφρύνω το κλίμα και μόνο... (μην φάω καμιά κάρτα νυχτιάτικα :p)

Βρε μπας και χάκεψε του hydra το pc ο terminator, και τα γράφει αυτός όλα αυτα?

:hehe:

:))

(πλακίτσα πάντα, για να ελαφρύνω το κλίμα, αν θέλετε admins/mods... delete the post free :flower:

Μαλλον οι βενζιναδες και αλλοι πολλοι "επαγγελματιες" εχουν το ιδιο σκεπτικο με τον hydra...

"ας προσεχανε οι μλκες".....

Καλημερες!

Είναι λυπηρό ρε φούστη... Είμαι στα 24 και πάντα έλεγα ότι για να αλλάξει έστω και λίγο η νοοτροπία των ανθρώπων αυτής της χώρας, θα πρέπει να έρθει η νέα γενιά, η νέα φουρνιά ανθρώπων, η δικιά μου η γενιά. Μορφωμένα νέα άτομα, ευγενικά, με αρχές και αξίες. Περισσότερο ο ένας, λιγότερο ο άλλος, ο καθένας όπως μπορεί και ξέρει.

Βασικά υποστηλώματα οικοδόμησης μιας σωστής κοινωνίας.

Και διαβάζω αυτά που γράφει ο Hydra, 17 χρονών μόλις και θεωρητικά το μέλλον της χώρας, (η γενιά εννοώ) και δε ξέρω τι να πω.

Δεν μπορώ να πάρω στατιστικό δείγμα μόνο και μόνο από μια περίπτωση φυσικά, απλά ρε Χύντρα για να σου λέμε 50 μη "τυχαία" άτομα ότι δεν είναι σωστό αυτό, τότε θα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι δεν είναι σωστό, είτε το αποδέχεσαι είτε όχι. Δουλειά σου τώρα είναι να βρεις και να καταλάβεις το γιατί, επειδή είμαι σίγουρος ότι δε το έχεις καταλάβει ακόμη. Ούτε πατέρας σου είμαι ούτε μάνα σου, και ό, τι λέω το λέω φιλικά.

Για να κάνω λίγο κι εγώ το δικηγόρο του διαβόλου όμως...

Με το όλο στυλ και νοοτροπία του "ας πρόσεχε, ας ήταν πιο έξυπνος, πω, το ξεγέλασα το κορόιδο, ποσο τέλειος παίζει να είμαι", είμαι κι εγώ εντελώς αντίθετος.

Με την πώληση πάντως, αυτή καθ εαυτή, και στο συγκεκριμένο είδος και πλαίσιο πάντα, δεν θα ήμουν τόσο απόλυτος. Θεωρώ τα παραδείγματα που δίνετε, με τον βενζινά, με τον τύπο που του χάλασε το αμάξι, άσχετα προς τη συγκεκριμένη περίπτωση. Εκεί μιλάμε για έναν άνθρωπο που βρέθηκε σε ανάγκη, και έρχεται ο άλλος και τον γ***ει, γιατί ξέρει οτι ο άλλος δε μπορεί να κάνει αλλιώς. Εδώ όμως, ο φιλαράκος που αγόρασε το εισιτήριο, έκανε μια συνειδητή επιλογή. Κάλλιστα θα μπορούσε να έχει πάει νωρίτερα πριν τελειώσουν τα εισιτήρια και να το πάρει κανονικά και με το νόμο και στην κανονική του τιμή. Η θα μπορούσε να μη παει, και να επιλέξει να διασκεδάσει αλλιώς εκεινο το απόγευμα. Ή να ψάξει κάποιον άλλο που πουλάει φθηνότερα. Δεν είχε καμια απόλυτη και επιτακτική ανάγκη, να πάει να δει τους Prodigy!

Αντίστοιχα ο όποιος επιλέγει να κάνει μια τέτοια πώληση, ιδίως αν το κάνει για να βγάλει κέρδος (και οχι ας πουμε αν απλώς άλλαξε γνώμη και δε γουστάρει να παει πια -αλλά ακόμα κι έτσι δεν έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά), εχει το ρίσκο να μη βρει κάπου να πουλήσει το εισιτήριο και να του μείνει αμανάτι.

Ειναι η δεν είναι βασική λειτουργία του μοντέλου ρισκο-απόδωση και προσφορά-ζήτηση? (ιδίως το δεύτερο). Κάτι υπάρχει σε μικρή ποσότητα (εξαντλημένα εισιτήρια), το θέλω, το αγοράζω πιο ακριβά απ ότι αν υπήρχε σε αφθονία.

Το κράτος το φόρο του τον εισέπραξε και θα τον εισπράξει (χαμένο δε θα βγει πάντως), τώρα τα υπόλοιπα περι παρεμπορίου και μαύρης αγοράς... είναι άλλη μεγάλη συζήτηση, μια αναφορά στο αντίστοιχο thread "Το αγόρασες? Δεν είναι δικό σου!" των "Τεχνολογικών προβληματισμών" θα είχε ενδιαφέρον.

Εγώ προσωπικά μάλλον δε θα έκανα κάτι τέτοιο, είτε μου ξέμενε είτε να το αγοράσω εξ αρχής με σκοπό να το πουλήσω, αλλά αυτό είναι προσωπική επιλογή του καθ' ενός, που επιρρεάζεται απο πολλούς παράγοντες. Απο κει και πέρα όμως, προς τι η όλη δαιμονοποίηση και γιγάντωση ακόμη και στο επίπεδο της γενεάς?!

Με όρεξη προσωπικού κυρίως προβληματισμού, κάθε καλή διάθεση να ακούσω μια σοβαρή απάντηση και πάντα φιλικά. :daisy:

Για να κάνω λίγο κι εγώ το δικηγόρο του διαβόλου όμως...

Με το όλο στυλ και νοοτροπία του "ας πρόσεχε, ας ήταν πιο έξυπνος, πω, το ξεγέλασα το κορόιδο, ποσο τέλειος παίζει να είμαι", είμαι κι εγώ εντελώς αντίθετος.

Με την πώληση πάντως, αυτή καθ εαυτή, και στο συγκεκριμένο είδος και πλαίσιο πάντα, δεν θα ήμουν τόσο απόλυτος. Θεωρώ τα παραδείγματα που δίνετε, με τον βενζινά, με τον τύπο που του χάλασε το αμάξι, άσχετα προς τη συγκεκριμένη περίπτωση. Εκεί μιλάμε για έναν άνθρωπο που βρέθηκε σε ανάγκη, και έρχεται ο άλλος και τον γ***ει, γιατί ξέρει οτι ο άλλος δε μπορεί να κάνει αλλιώς. Εδώ όμως, ο φιλαράκος που αγόρασε το εισιτήριο, έκανε μια συνειδητή επιλογή. Κάλλιστα θα μπορούσε να έχει πάει νωρίτερα πριν τελειώσουν τα εισιτήρια και να το πάρει κανονικά και με το νόμο και στην κανονική του τιμή. Η θα μπορούσε να μη παει, και να επιλέξει να διασκεδάσει αλλιώς εκεινο το απόγευμα. Ή να ψάξει κάποιον άλλο που πουλάει φθηνότερα. Δεν είχε καμια απόλυτη και επιτακτική ανάγκη, να πάει να δει τους Prodigy!

Αντίστοιχα ο όποιος επιλέγει να κάνει μια τέτοια πώληση, ιδίως αν το κάνει για να βγάλει κέρδος (και οχι ας πουμε αν απλώς άλλαξε γνώμη και δε γουστάρει να παει πια -αλλά ακόμα κι έτσι δεν έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά), εχει το ρίσκο να μη βρει κάπου να πουλήσει το εισιτήριο και να του μείνει αμανάτι.

Ειναι η δεν είναι βασική λειτουργία του μοντέλου ρισκο-απόδωση και προσφορά-ζήτηση? (ιδίως το δεύτερο). Κάτι υπάρχει σε μικρή ποσότητα (εξαντλημένα εισιτήρια), το θέλω, το αγοράζω πιο ακριβά απ ότι αν υπήρχε σε αφθονία.

Το κράτος το φόρο του τον εισέπραξε και θα τον εισπράξει (χαμένο δε θα βγει πάντως), τώρα τα υπόλοιπα περι παρεμπορίου και μαύρης αγοράς... είναι άλλη μεγάλη συζήτηση, μια αναφορά στο αντίστοιχο thread "Το αγόρασες? Δεν είναι δικό σου!" των "Τεχνολογικών προβληματισμών" θα είχε ενδιαφέρον.

Εγώ προσωπικά μάλλον δε θα έκανα κάτι τέτοιο, είτε μου ξέμενε είτε να το αγοράσω εξ αρχής με σκοπό να το πουλήσω, αλλά αυτό είναι προσωπική επιλογή του καθ' ενός, που επιρρεάζεται απο πολλούς παράγοντες. Απο κει και πέρα όμως, προς τι η όλη δαιμονοποίηση και γιγάντωση ακόμη και στο επίπεδο της γενεάς?!

Με όρεξη προσωπικού κυρίως προβληματισμού, κάθε καλή διάθεση να ακούσω μια σοβαρή απάντηση και πάντα φιλικά. :daisy:

Προσωπικά το θέμα δεν είναι η πράξη καθεαυτή αλλά η μετέπειτα συμπεριφορά (σε συνδιασμό με το χαρακτήρα που είχε προβάλλει σε άλλες δημοσιεύσεις).

Hero το προσωπικα που κολαει στη δημοσιοποιηση σου?Για μενα νομιζα οτι γινοταν ολο το πανηγυρι....

Επειδη τις φωλιτσες τους οι μισοι τις εχουν λερωμενες,ας βαλουν λιγο τον εαυτο τους απεναντι πριν κρινουν τους ξενους για αυτους ανθρωπους.Ενταξει την παπαδα του την ειπε ο καθενας,πρεπει να το πουμε απο 15 φορες?Αλλα δεν βλεπω και πολλους απο τη Δ.Ο να υπενθυμισουν οτι εδω ειναι ΠΟΘ και οχι "Βγαλτε τα απωθημενα της ζωης σας".

@dimitris_s "Μην κρίνεις ίνα μην κριθείς"

Τις σαλαμπουρδες οι υπολλοιποι να μου τις πειτε οταν σας αγοραζω τις τσιχλες και δεν μου κοβετε αποδειξη.Οταν περνατε τσαμπε τα διοδια.Οταν μου καπνιζετε στη μαπα μου.Οταν πατε σαν τον Loeb μεσ'τα στενα της Αθηνας.Οταν πληρωνετε τα μισα σε φορους για το μαγαζι σας.Οταν ψηφιζατε καπιταλοσκυλα να με κυβερναν.Οταν μου καψατε ολα τα δεντρα για να χτισετε στο λοφο.

Αλλα ναι τι να λεμε τωρα.Η μεγαλυτερη αξια στην ζωη ειναι τα χρηματα...οποτε μονο γι αυτα εχουμε να λεμε.Το παληκαρι εγραφε στον τοιχο του δινω για εισητηριο μεχρι 85,του ειπα εχω εναν φιλο που το πουλαει,να στο δωσω?Μου ειπε ναι το αγορασα του ειπα 70 ευρω και με ευχαριστησε επειδη εψαχνε μια βδομαδα να βρει και επειδη ειναι οι αγαπημενοι του.Αμα πεθανουν απ΄την πρεζα του χρονου,θα μου δωσει και αλλα 500 για ευχαριστω τοσο καμμενος που ηταν.

Για να σας καει πιο πολυ και απο το παληκαρι που αδικηθηκε ,παει να πει εχτε λερωμενια την μερια σας και απ'όσο ξερω οταν καποιος ασχολειται πολυ με κατι ,τοσο πιο πολυ τον ενδιαφερει.

Στην τελικη ευθεια να πω οτι οποιος θελει να μιλησει για μενα ας με γνωρισει απο κοντα και δεν εχω κανενα προβλημα να τον κερασω κιολας.Οποιος παλι δε θελει,δε πα να λεει και για τη μανα μου,εγω στα αυγα μου τελειως....!Δεν θα δωσω λογαριασμο σε κανεναν παρα μονον στον εαυτο μου.

Ε και γι αυτο στο τελος παλι κακια δεν θα κραταω....σιγα μη σκασω. :rolleyes:

Δεν θα λεγα οτι ειμαι.Εγω παντα ηξερα οτι οταν καποιες συναυλιες ειναι sold out ,τα εισητηρια που πουλιουνται ,δινονται για μεγαλυτερο ποσο λογω του οτι ζηταει ο αγοραστης κατι που εχει εξαντληθει θεωρητικα εδω και καιρο.Το παιδι μου ειπε 85,του πα 70 ειπε οκ και το πηρε.Οκ,εβγαλα και εγω 30 ευρω,αλλα δεν ειχα στο μυαλο μου οτι εκανα κλεψια,πολυ περισσοτερο οτι του εδινα τη δυνατοτητα να πραγματοποιηση την επιθυμια του.Και δε φανηκε καθολου χαζος που τον ειδα και απο κοντα στην Πετρουπολη,μια χαρα εξυπνο παιδι ηταν και εν γνωσει του τα εδωσε,εγω δεν του ειπα εξαρχης θα το αγορασεις τοσα,τον ρωτησα κιολας και μου ειπε "Απο 70 μεχρι 85 μπορω να σου δωσω".

Δεν θα νιωσω παντως εγω ασχημα για 30 ευρω,οταν οι αλλοι απο πανω στα μαγαζακια τους κλεβουν καθε χρονοα χιλιαδες ευρω σε φοροαπαλλαγες.

Γιατι το να κρινουμε τους αλλους ευκολο ειναι.Εσυ Αστρολαβε θεωρεις οτι αυτοι που ειπαν τη κατηγορια τους ειναι καθαροτεροι ή οτι δεν κλεψαν ποτε και μαλιστα περισσοτερα απο 30 ευρω?

Οκ ρε παιδια αν εγω ειμαι ο μονος που πιστευει σε κατι τετοιο,πραγματικα κουνια που μας κουναγε ολους!!!

Γιατι για τον Ελληνα κλεψια ειναι να πουλησει ο Hydra το εισητηριο 30 ευρω παραπανω ,αλλα δεν ειναι οταν θα πατε εσεις οι ηλεκτρολογοι και θα ζητησετε 20 ευρω για να βαλετε μια πριζα,που ακομη και γω ξερω να το κανω....

Κλεψια δεν ειναι οταν θα πατε εσεις οι βαφιαδες να βαψετε το σπιτι μου με κινεζικα χρωματα που "σπανε" στην υγρασια και θα μου ζητησετε δεν ξερω και γω ποσα,προς ανταμοιβη μιας καλης δουλειας με τα καλυτερα υλικα.

Κλεψια δεν ειναι οταν βρισκετε κατω 20 ευρω και λετε "Α δεν παω στο τμημα να τα δωσω,γιατι ειναι και μακρυα,θα φαω αλλα 20 για βενζινη).

Κλεψια δεν ειναι οταν ΚΛΕΒΕΤΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΦΙΛΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΑΡΙΟΙ.

ΟΧΙ ΔΕΕΕΕΝ ,καθολου !!!! Τι λετε τωρα!

Μαλλον λοιπον πρεπει να μαθουμε να ασχολουμαστε και λιγο με τον εαυτο μας,πριν βρουμε την καθε ευκαιρια να πουμε την κακια μας. ε?

Αχ, πόσες θέσεις έχεις αλλάξει σε 2 μέρες :)

Σου προτείνω να μην ασχολείσαι άλλο με το θέμα, κάποια στιγμή θα το δεις αλλιώς.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.