Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Κερδισα εις βαρος της μπαντας,αυτο το κομματι με κανει να χαιρομαι ,γιατι τοσα χρονια κερδιζουν αυτοι εις βαρος αλλων. :D

+προσεφερα την ευκαιρια σε ενα ατομο που θελει να τους δει,να το καταφερει.Αυτος μου ειπε οτι δινει μεχρι 85.Ας ειχε μυαλο.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

αυτό που έκανες είναι παράνομο, νιώCe. κακό δεν έκανες εις βάρος καμιας μπάντας. ούτε το νυχι από το μικρό δάχτυλο του ποδιού τους δεν πείραξες. ο μόνος που έβλαψες είναι εκεί το κορόιδο που σου έδωσε τα λεφτά αντί να σου κάνει μήνυση.

μπα..το βλεπεις λαθος.

Και συ κερδισες εις βαρος των αλλων..του συγκεκριμενου δλδ που το πηρε για 70Ε...

εκτος και αυτος ειναι o Keith Flint.

Α ρε επαναστατη..

λάθος κέρδισες εις βάρος αυτού που το πούλησες. και η μπάντα δεν κάνει αισχροκέρδεια απο κανέναν. αν είναι να κατηγορήσεις κάποιον ρίχτα στις δισκογραφικές. Να ξέρεις γιαυτό δεν έρχονται μπάντες ελλάδα γιατί τους "σνομπάρουμε" ,γιαυτό και όσοι έρχονται έχουν ακριβό εισιτήριο. Στο εξωτερικό που πάνε είναι πολύ φτηνότερα γιατί έχουν δεδομένο το κοινό.

anyway είμαστε ΠΟΘ.

Ok,εγω ενιωσα ωραια παντως...

τελεια θα λεγα!!! :look:

Μ'αρεσει να βλεπω παιδακια να δινουν και τη γιαγια τους για τα ειδωλα τους. χαχαχα

Μ'αρεσει να βλεπω παιδακια να δινουν και τη γιαγια τους για τα ειδωλα τους. χαχαχα

εντελώς φιλικά, άλλαξε λιγάκι τρόπο σκέψης γιατί άμα συνεχίσεις έτσι δεν σε βλέπω καλά στη ζωή σου.

Αυτό που δε καταλαβαίνεις είναι ότι δεν έκανες κανένα κακό στους Prodigy, μόνο στο τυπάκι που πλήρωσε 1.2 φορές πάνω την τιμή του εισιτηρίου.

Με το ίδιο σκεπτικό να μήν κατηγορήσεις κάποιον άν π.χ. μείνεις σε ένα χωριό στην μέση του πουθενά με το αυ/το, και σε γδάρει ο μηχανικός.

Άν ο μόνος που έχει βενζίνα στην περιοχή σε περίοδο απεργείας την πουλάει 2euros το λίτρο, και άλλα πολλά....

Έυχομαι νά μήν βρεθείς ποτέ στο σημείο να δώσεις και την γιαγιά σου, αλλά η ζωή ρόδα είναι και γυρίζει....δυστυχώς!

Οκ ,τι να κανω τωρα....

Να κλαψω παντως δεν μπορω.sorry.

Ας ηταν πιο εξυπνος ο ατυχησαντας.Η ας ηταν λιγοτερο καμενος.

Οκ ,τι να κανω τωρα....

Να κλαψω παντως δεν μπορω.sorry.

μ'αρέσει που γράφεις "ας πρόσεχε" και άλλα τέτοια ωραία, λες και μια άγνωστη δύναμη λειτούργησε χωρίς να το θέλεις και τον έκλεψε.

βγάζεις με προκλητικά χαζό τρόπο την ευθύνη από πάνω σου (ή τουλάχιστον έτσι νομίζεις).

βασικά δεν νομίζω ότι έχει και νοήμα να το συνεχίζουμε άλλο. όταν κάποιος έχει μυωπία είναι ελεύθερος είτε να βγάλει τα μάτια του ή να βάλει γυαλιά...

Το μονο που έκανες είναι να ζημιώσεις την οικονομία του κράτους...

δεν την ζημίωσε γιατί θα πάει να αγοράσει κάτι με 70ε και θα έχει ΦΠΑ 23%

το κράτος πάντα κερδισμένο είναι ...

άμα όλα τα παράνομα τα κάνουμε νόμιμα ξεχρεώσαμε !

lol....δηλαδη επειδη γουσταρει να δει μια μπαντα που εσενα δε σου αρεσει ειναι καμμενος; Η μηπως επειδη δε βρηκε εισιτηριο και το αγορασε απο σενα ειναι βλακας;

παντως την μεγαλη εικονα τη χανεις...οι προντιτζι τα λεφτα τους τα πηραν, και τον μονο που ζημιωσες ηταν το παλικαρι που του μαυροπουλησες το εισιτηριο.

Τελος, δε βαζει κανεις το πιστολι στον κροταφο κανενος για να αγορασει δισκους/μπλουζες κτλ. Τα λεφτα τους τα βγαλανε γιατι η μουσικη που βγαλανε ηταν και ειναι γαματη. Αμα δε σου αρεσει just move on.

Οπως δεν του εβαλα εγω το πιστολι στον κροταφο να αγορασει το εισητηριο.

Και συμφωνω μαζι σου haya ,οτι η κουβεντα δεν εχει νοημα ,γιατι πολυ απλα...λες να με νοιαζει τι θα πει ο καθενας για μενα απο ενα site?Πολυ που δε θα κοιμηθω....Τοσο θεμα το κανες,λες και κλεψαν εσενα.Σορρυ κιολας αλλα οτι γουσταρω θα κανω....τουλαχιστον εγω τον εαυτο μου τον κοιταζω στον καθρεφτη καθε μερα πριν κρινω τον καθενα.

Το χεις δοκιμασει?Αγιε,φιλοσοφε,Ιησου Χριστε? -.-

Ρητορικα ερωτημα και φιλικα οπως παντα βεβαια.

Γιατι βαζω το χερι στο ευαγγελιο οτι οι καποιοι απο αυτους που απαντησαν εχουν φοροδιαφυγει,δεν εχουν κοψει αποδειξη κτλπ.

ΟΣορρυ κιολας αλλα οτι γουσταρω θα κανω....τουλαχιστον εγω τον εαυτο μου τον κοιταζω στον καθρεφτη καθε μερα πριν κρινω τον καθενα.

τον κοιτάζεις και τον καμαρώνεις ε; στη θέση μετά την πρώτη ματιά θα τράβαγα και ένα φτύσιμο στα μούτρα μου :)

Το οτι απο την αρχη κινηθηκες κατα αυτο το τροπο, δηλαδη το αγορασες μονο και μονο να το πουλησεις (ακριβοτερα), λεει πολλα. Και φυσικα οπως ειπαν και οι αλλοι, κακο στους (μαματους) Prodigy δεν εκανες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.