Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
θέλω τα 9k posts μου πίσω (καλά, αντε και με τα 7.5k ευχαριστημένος ειμαι) :p

Καλώς σας βρήκα :hug:

Αν θες να τα ξαναδείς πρέπει να στείλεις με e-mail στο webmaster at thelab dot gr 2.000.000 € σε 5ευρα με σειριακούς αριθμούς διαφορετικούς μεταξύ τους:p

Αν θες να τα ξαναδείς πρέπει να στείλεις με e-mail στο webmaster at thelab dot gr 2.000.000 € σε 5ευρα με σειριακούς αριθμούς διαφορετικούς μεταξύ τους:p

πάρε :p

5_euro_coin2.jpg

Meanwhile, in the past :hehe:

Με βάση λοιπόν αυτή την εμπειρία και μόνο, μιας και δεν έχω άλλη, θα ήθελα να πω ένα μπράβο και ένα ευχαριστώ στο τμήμα service του e-shop για την ultra fast εξυπηρέτηση!

Αγορασα τικετο Prodigy 40 πριν 2 ωρες και μολις το πουλησα για 70.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑ!!!! :banging:

Πρεπει να σκεφτω το επαγγελμα του Sold-out Hunter!

Αμα μου αρεσαν και αν δεν ημουν κατα* θα πηγαινα και εγω.Καλυτερα 30 ευρω στην τσεπα. :)

*Εννοωντας οτι δεν ξαναπαταω σε τετοιες μπαντες με την καμια.Που τους δινεις 30 ευρω και βαλε,για 55 λεπτα (12-15 τραγουδια)...Αντε γεια ....

@hayabusa thx :) Απλα ειμαι πολυ σκληρος με αυτη τη μουσικη σκηνη,που αν μπορουσα θα γινομουν Ρομπεν των Δασων για να παρω πισω τα εκατομμυρια που φτιαξαν.

Αγορασα τικετο Prodigy 40 πριν 2 ωρες και μολις το πουλησα για 70.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑ!!!! :banging:

Πρεπει να σκεφτω το επαγγελμα του Sold-out Hunter!

κάνεις παρεμπόριο (για να μην σε πω μαυραγορίτη και παρεξηγηθείς) και χαίρεσαι ε;

αυτά είναι, μπράβο.

δηλαδή... είσαι εναντίον να δώσεις 30 ευρώ για μια συναυλία αλλα εσυ που μόλις έβγαλες 30 απο το τίποτα προσφέροντας τίποτα μια χαρά είναι ε;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.