Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
στα γρηγορα πιτσα χατ, οικογενειακη ειναι μεγαλη? για 2 ατομα...

Η κλασσική 8άρα είναι. Συνήθως 4 κομμάτια Pizza Hut με αφράτη μού είναι αρκετά, αλλά με άγριες διαθέσεις ίσως χρειάζονται περισσότερα :upside:

2 Μεσαίες + 1,5lt Coca – Cola = 14,99€

εριξα απο εδω προσφορα απο ον λινε παραγγελια, πρωτη φορα παιρνω.

μια ham delight, για μενα. κ μια greek lover για την φιλοξενουμενη.. :whistle2:

ειμαι ο μονος που για να χορτασει χρειαζεται (δωστε βαση στο ρημα,δεν λεω "θελει" ,αλλα "Χρειαζεται") μια 4χ4 πιτσα φαν (μονος του) και μετα απο κανα 2ωρο κανα προφιτερολακι???

ειμαι ο μονος που για να χορτασει χρειαζεται (δωστε βαση στο ρημα,δεν λεω "θελει" ,αλλα "Χρειαζεται") μια 4χ4 πιτσα φαν (μονος του) και μετα απο κανα 2ωρο κανα προφιτερολακι???

γιατι πρεπει να περιμενεις 2ωρο? :p

Me and you alike..Και ξέχασες και το μπουκάλι κόκα που είναι αναγκαίο για να κατεβαίνει η πίτσα

MMM πρέπει να πάω κάποια στιγμή στην Pizza Hut για unlimited...

κρίμα που αδυνάτισα και μαζί με εμένα και στομάχι, και δε σηκώνει πολλά...

MMM πρέπει να πάω κάποια στιγμή στην Pizza Hut για unlimited...

κρίμα που αδυνάτισα και μαζί με εμένα και στομάχι, και δε σηκώνει πολλά...

ακουσα οτι καταργηθηκε αυτη η προσφορα.Πληζ αντβαιζ.

το unlimited αφορουσε μαργαριτα νομιζω. ε ποσες μαργαριτες να φας? και το βραδυ ορο με απευθειας συνδεση με τη βρυση για τη λυσσα.

το unlimited αφορουσε μαργαριτα νομιζω. ε ποσες μαργαριτες να φας? και το βραδυ ορο με απευθειας συνδεση με τη βρυση για τη λυσσα.

Όσες έχει τραγουδήσει στην ζωή της η Άντζελα...One too many:triniti:

Πριν 3 εβδομάδες έτρωγα unlimited. Τώρα δε ξέρω να σου πω, θα το ψάξω.

Όχι δεν είναι έτσι όπως ακριβώς τα λες aggelopas. Η βάση της πίτσας είναι μαργαρίτα, και απλά επιλέγεις άλλα 4 συστατικά και ζυμάρι λεπτό-παχύ.

Για άγριες πείνες μετράει πάντως

δίνεις 10Ε και τρως όσο θες.

EDIT: Οh crap νόμιζα πως ήμουν στο δίπλα θέμα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.