Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Ξέρετε πόσο ωραία νιώθω που αυριο δεν θα παραστώ στον Αγιασμό του σχολείου....;;; Φοιτητής πια...Θα ξυπνήσω, θα πάω για καφέ παραλία, θα βάλω καμια είδηση στο λάμπη....

Αυτή είναι ζωή..

Εισαι αρχηγος...μακαρι να μην τελειωνε ποτε η φοιτητικη ζωη...:no:

:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:

Μόλις έφτιαξα κάτι στον λάμπη που μας ταλαιπωρούσε καιρό!

:dance3::dance3::dance3::dance3::dance3::dance3::dance3::dance3::dance3::dance3:

:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:

Μόλις έφτιαξα κάτι στον λάμπη που μας ταλαιπωρούσε καιρό!

:dance3::dance3::dance3::dance3::dance3::dance3::dance3::dance3::dance3::dance3:

ποιος εφαγε ban(?)! :D

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=M_bvT-DGcWw]YouTube - Pink Floyd - Another Brick in the Wall[/ame]

αφιερωμενο σε ολους τους μαθητες:)

Πωπω μας ηρθε μια καινουρια συμμαθητρια.Θα χω κινητρο να πηγαινω απο την πρωτη ωρα φετος ... :jump:

Γιατι πρεπει να ειμαι τοσο γκαντεμης??? περυσι 21 ατομα στην ταξη ολα αγορια... φετοσ ~35 ολα αγορια παλι....

QQ tank plz.....

Αι μητσο μενω... ειμαι σε ΕΠΑΛ... ολα τα αλλα τμηματα εχουν απο 10 κοριτσια.. εμας δεν μας δινουν κανενα... :@

θα τρελαθω θα πηδηχτω απο το παραθυρο

Αι μητσο μενω... ειμαι σε ΕΠΑΛ... ολα τα αλλα τμηματα εχουν απο 10 κοριτσια.. εμας δεν μας δινουν κανενα... :@

θα τρελαθω θα πηδηχτω απο το παραθυρο

Αν πηγαίνεις για υδραυλικός λογικό το βλέπω.

πληροφορικη ειμαι ο ατιμος xD

περυσι η τριτη ειχε κοριτσια και φετος εχει η δευτερα... εμεις τιποτα.... ειναι να τρελενεσαι.. η μονη γυναικα που μπαινει να ειναι της φυσικης και να ειναι στην ιδια ηλικια με την γιαγια σου...

(παλι καλα υπαρχουν και τα διαλειμματα)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.