Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Λαμβάνοντας υπόψη το διαβασμα που έριξα όλα τα χρόνια...Δεν θέλω να το βλέπω στα μάτια μου...!!!:rant:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Έχω να ανοίξω το stacker από πέρσι και μπορώ να πλέξω άνετα πουλόβερ από την σκόνη που έχει μαζέψει, απορώ πως έχουν μείνει οι θερμοκρασίες σταθερές τόσο καιρό :happy:

Αν με βοηθησεις με το δικο μου,θα βαζα ενα χερακι.Εγω εχω κανα 10μηνο και αμα δεις τι παιζει μεσα θα φρικαρεις... :bye:

οσο για το σχολειο....τιποτα δε θα μου λειψει και μενα του χρονου.Εξ'αλλου πιο πολλες τρελες κανουμε εξω με την παρεα.

Νοεμβριο και οριστικα πλεον γυρναω Πειραια :)

Γιωργο, imho ειναι ρισκο για την περιοδο αυτη που η λογικη λεει αποκεντρωση πιο πολυ απο ποτε....

αλλα μαλλον θα εχεις κανει τα κουμαντα σου φανταζομαι.

Καλως να μας ερθεις παντως και να τα ξαναπουμε κι απο κοντα για κανα ουζακι με την πρωτη ευκαιρια

τελικα ησυχα ηταν τα πραγματα φετος στην δεθ...

περιμενα ασχημα πραγματα..

αλλα καποια στιγμη πρεπει να βγει απο το κεντρο η εκθεση. δεν γινεται να κλεινει ολο το κεντρο. λες κ ειμαστε φυλακισμενοι για την εκθεση, κ για να πει ο εκαστοτε πρωθυπουργος αυτα που θελει να πει...

1 μαχ είναι μια φορά η ταχύτητα του ήχου [είτε για αεροπλάνα μιλάμε είτε για τρέξιμο :p]

Οπότε έχουμε:

~333m/s ή ~1200km/h

Για πιο αναλυτικά και πιο ακριβείς τιμές μπορείς να δεις στο www.wolframalpha.com

Τελευταιο ποστ στο thelab πριν μπει η καινουργια σχολικη χρονια,και το τελος μου.

I'll miss you

(μελο /off)

Είναι σαν τη γέννα. 12 χρόνια πάλευες να βγεις, και με το που βγεις, όλη την υπόλοιπη ζωή σου θα θέλεις να ξαναμπείς:hehe:

Τελευταιο ποστ στο thelab πριν μπει η καινουργια σχολικη χρονια,και το τελος μου.

I'll miss you

(μελο /off)

Αστρο Astro, τι είναι αυτό? Νεα αναβάθμιση? Auto ban στα ανήλικα, για το σχολικό έτος? Ο fragmas το ξέρει?

:p

τέλος το βάψιμο των ταβανιών σήμερα και το στοκάρισμα των τειχών.

αύριο ξεκίνημα για το πρώτο χέρι μπογιάς στους τοίχους. (άντε να δούμε άμα μέσα στην βδομάδα θα ξεκινήσω την μετακόμιση)

I'll miss you

(μελο /off)

Καλα ρε δε σε πανε και για σφαγη. :jump1:

Εις το επανειδην Μανωλακη μου,θα σε περιμενω στον Φαρο. :bye:

bf2zX.jpg

Αμαν πια μας έχεις πεθάνει με αυτές τις εικόνες...Δεν τις αντέχω άλλο...hehe.gif

Μια ερώτηση διότι έχω μπερδευτεί...Διαβάζω σε πολλά νήματα τη λέξη ΦΑΓΑΝΑΣ... Θα μου πείτε και μένα ποιός είναι...;;;;

????? :)

Ξεμπερδέψαμε από τον Αστρολάβο επιτέλους

astrolabos

Banned

hehe.gif

Μια ερώτηση διότι έχω μπερδευτεί...Διαβάζω σε πολλά νήματα τη λέξη ΦΑΓΑΝΑΣ... Θα μου πείτε και μένα ποιός είναι...;;;;

????? :)

Ντροπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη, είσαι και στην ΔΟ.

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=75191

Αύριο με τον κηδεμόνα σου.:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.