Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Δεν εχουμε πει οτι δεν κανουμε ερωτησεις στο ΠΟΘ??:shout: :jester::pleasantry:

:p...μη βαρατε ..κατα τον οκτωβρη λογικα θα μου εχει περασει..............μαλλον

τότε εσύ γιατί ρωτάς? :sarcastic:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

More info please!

EDIT: Ήρθε το πακέτο που περιμένω με κάτι περίεργα γραμματάκια επάνω!! Κάτι -S, N, o r k N i k FA 7 2 περίεργα πράματα, το απόγευμα που θα πάω σπίτι φωτός.

θέλω κίτρινη κάρτα στο offtopic thread για offtopic post.

και να γκρινιάξω γιατί δεν γίνετε στο offtopic να είσαι offtopic

P.S. όχι από τον αστρολάβο

θέλω κίτρινη κάρτα στο offtopic thread για offtopic post.

και να γκρινιάξω γιατί δεν γίνετε στο offtopic να είσαι offtopic

P.S. όχι από τον αστρολάβο

[Please insert "Lost: What?" video here]

βαριέμαι, δεν την παλεύω και περιμένω να σχολάσω από την δουλειά γιατί έχω πράγματα να κάνω...

...έχεις κάποιο πρόβλημα με αυτό!

*ιδιαίτερη προσοχή στο πως το ερωτηματικό αντικαταστάθηκε με θαυμαστικό για να μην παραβαίνει τους κανόνες του offtopic

ναι έχω. και θα σου πω ακριβώς ποιο είναι.

Σε ένα τραπέζι υπάρχουν 7 σπάνια χρυσά νομίσματα αμύθητης αξίας. Η Άννα και ο Βασίλης έχουν την ευκαιρία να τα μοιραστούν, σύμφωνα με τους εξής απλούς κανόνες :

Πλησιάζουν διαδοχικά το τραπέζι, ο ένας μετά τον άλλο και τούμπαλιν, ξεκινώντας με πρώτη την Άννα, και παίρνουν ο καθένας με τη σειρά από 1 ή 2 νομίσματα τη φορά.

Εφόσον αυτός που είναι σειρά του πάρει 1 νόμισμα, πηγαίνει στην άκρη και δίνει σειρά στον άλλο να πλησιάσει το τραπέζι και να πάρει επίσης 1 ή 2 νομίσματα.

Αν όμως κάποιος πάρει σε μια φορά 2 νομίσματα, το 'παιχνίδι' της μοιρασιάς σταματάει εκεί και μένουν και οι δύο με τα νομίσματα που έχουν μαζέψει μέχρι τότε.

Τυχόν νομίσματα που περισσεύουν στο τραπέζι θα παραμείνουν αδιάθετα .

Θεωρώντας ότι καθένας από τους δύο παίκτες θέλει να πάρει για τον εαυτό του το μέγιστο δυνατό αριθμό νομισμάτων (και φυσικά περισσότερα από τον άλλο/άλλη) , σεβόμενος τους πιο πάνω κανόνες, ποιά προβλέπεται να είναι η τελική μοιρασιά ;

ΧΑΧΑΧΑ ,διαβασα και ενα τουμπαλιν και ξεραθηκα στα γελια.Ακου λεξη που βαλαν για προβλημα μαθηματικων.Εχεις και αλλα με "συλληβδην" "το δια ταυτα" ?? lol

ναι έχω. και θα σου πω ακριβώς ποιο είναι.

Σε ένα τραπέζι υπάρχουν 7 σπάνια χρυσά νομίσματα αμύθητης αξίας. Η Άννα και ο Βασίλης έχουν την ευκαιρία να τα μοιραστούν, σύμφωνα με τους εξής απλούς κανόνες :

Πλησιάζουν διαδοχικά το τραπέζι, ο ένας μετά τον άλλο και τούμπαλιν, ξεκινώντας με πρώτη την Άννα, και παίρνουν ο καθένας με τη σειρά από 1 ή 2 νομίσματα τη φορά.

Εφόσον αυτός που είναι σειρά του πάρει 1 νόμισμα, πηγαίνει στην άκρη και δίνει σειρά στον άλλο να πλησιάσει το τραπέζι και να πάρει επίσης 1 ή 2 νομίσματα.

Αν όμως κάποιος πάρει σε μια φορά 2 νομίσματα, το 'παιχνίδι' της μοιρασιάς σταματάει εκεί και μένουν και οι δύο με τα νομίσματα που έχουν μαζέψει μέχρι τότε.

Τυχόν νομίσματα που περισσεύουν στο τραπέζι θα παραμείνουν αδιάθετα .

Θεωρώντας ότι καθένας από τους δύο παίκτες θέλει να πάρει για τον εαυτό του το μέγιστο δυνατό αριθμό νομισμάτων (και φυσικά περισσότερα από τον άλλο/άλλη) , σεβόμενος τους πιο πάνω κανόνες, ποιά προβλέπεται να είναι η τελική μοιρασιά ;

4 νομίσματα για την Άννα

και 2 για τον Βασίλη

και 1 στο τραπέζι

εκτος και άμα είναι ζευγάρι και τα οικονομικά τα διαχειρίζεται η Άννα οποτε και τα 7 θα πάνε στην Άννα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.