dunkel_Stern Σεπτέμβριος 7, 2010 #32781 Σεπτέμβριος 7, 2010 Δεν εχουμε πει οτι δεν κανουμε ερωτησεις στο ΠΟΘ??:shout: ...μη βαρατε ..κατα τον οκτωβρη λογικα θα μου εχει περασει..............μαλλον τότε εσύ γιατί ρωτάς?
filthy_dwarf Σεπτέμβριος 7, 2010 #32782 Σεπτέμβριος 7, 2010 Θέλω το iphone 4. Ουααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααπάρε ipod touch μα το ίδιο είναι
dunkel_Stern Σεπτέμβριος 7, 2010 #32783 Σεπτέμβριος 7, 2010 πάρε ipod touch μα το ίδιο είναιόχι δεν είναιέχει extra χαρακτηριστικά πως δεν παίρνει τηλέφωνο και δεν έχει ίδια οθόνη
filthy_dwarf Σεπτέμβριος 7, 2010 #32784 Σεπτέμβριος 7, 2010 όχι δεν είναιέχει extra χαρακτηριστικά πως δεν παίρνει τηλέφωνο και δεν έχει ίδια οθόνη γιατι το iphone4 παίρνει;
suboy Σεπτέμβριος 7, 2010 #32785 Σεπτέμβριος 7, 2010 γιατι το iphone4 παίρνει; με hands free έχεις πιθανότητες να μιλήσεις..
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 7, 2010 #32787 Σεπτέμβριος 7, 2010 ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΕΛΕΝΗ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΙΔΟΥ 6:40 amAMHN UEU MOY
astrolabos Σεπτέμβριος 7, 2010 #32789 Σεπτέμβριος 7, 2010 UEU?UEUUniversal Exercise UnitUpper Electronics Unit
Borg Σεπτέμβριος 7, 2010 #32791 Σεπτέμβριος 7, 2010 ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΕΛΕΝΗ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΙΔΟΥ 6:40 amAMHN UEU MOY[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ugZq9hiuCJo]YouTube - Genesis - Jesus He Knows Me (HD/HQ version)[/ame]
PetrosD Σεπτέμβριος 8, 2010 #32793 Σεπτέμβριος 8, 2010 More info please!EDIT: Ήρθε το πακέτο που περιμένω με κάτι περίεργα γραμματάκια επάνω!! Κάτι -S, N, o r k N i k FA 7 2 περίεργα πράματα, το απόγευμα που θα πάω σπίτι φωτός.
deninho Σεπτέμβριος 8, 2010 #32794 Σεπτέμβριος 8, 2010 http://www.jpl.nasa.gov/asteroidwatch/newsfeatures.cfm?release=2725
dunkel_Stern Σεπτέμβριος 8, 2010 #32795 Σεπτέμβριος 8, 2010 θέλω κίτρινη κάρτα στο offtopic thread για offtopic post.και να γκρινιάξω γιατί δεν γίνετε στο offtopic να είσαι offtopicP.S. όχι από τον αστρολάβο
filthy_dwarf Σεπτέμβριος 8, 2010 #32796 Σεπτέμβριος 8, 2010 θέλω κίτρινη κάρτα στο offtopic thread για offtopic post.και να γκρινιάξω γιατί δεν γίνετε στο offtopic να είσαι offtopicP.S. όχι από τον αστρολάβο[Please insert "Lost: What?" video here]
dunkel_Stern Σεπτέμβριος 8, 2010 #32797 Σεπτέμβριος 8, 2010 βαριέμαι, δεν την παλεύω και περιμένω να σχολάσω από την δουλειά γιατί έχω πράγματα να κάνω......έχεις κάποιο πρόβλημα με αυτό!*ιδιαίτερη προσοχή στο πως το ερωτηματικό αντικαταστάθηκε με θαυμαστικό για να μην παραβαίνει τους κανόνες του offtopic
filthy_dwarf Σεπτέμβριος 8, 2010 #32798 Σεπτέμβριος 8, 2010 ναι έχω. και θα σου πω ακριβώς ποιο είναι.Σε ένα τραπέζι υπάρχουν 7 σπάνια χρυσά νομίσματα αμύθητης αξίας. Η Άννα και ο Βασίλης έχουν την ευκαιρία να τα μοιραστούν, σύμφωνα με τους εξής απλούς κανόνες : Πλησιάζουν διαδοχικά το τραπέζι, ο ένας μετά τον άλλο και τούμπαλιν, ξεκινώντας με πρώτη την Άννα, και παίρνουν ο καθένας με τη σειρά από 1 ή 2 νομίσματα τη φορά. Εφόσον αυτός που είναι σειρά του πάρει 1 νόμισμα, πηγαίνει στην άκρη και δίνει σειρά στον άλλο να πλησιάσει το τραπέζι και να πάρει επίσης 1 ή 2 νομίσματα. Αν όμως κάποιος πάρει σε μια φορά 2 νομίσματα, το 'παιχνίδι' της μοιρασιάς σταματάει εκεί και μένουν και οι δύο με τα νομίσματα που έχουν μαζέψει μέχρι τότε. Τυχόν νομίσματα που περισσεύουν στο τραπέζι θα παραμείνουν αδιάθετα .Θεωρώντας ότι καθένας από τους δύο παίκτες θέλει να πάρει για τον εαυτό του το μέγιστο δυνατό αριθμό νομισμάτων (και φυσικά περισσότερα από τον άλλο/άλλη) , σεβόμενος τους πιο πάνω κανόνες, ποιά προβλέπεται να είναι η τελική μοιρασιά ;
Hydra Σεπτέμβριος 8, 2010 #32799 Σεπτέμβριος 8, 2010 ΧΑΧΑΧΑ ,διαβασα και ενα τουμπαλιν και ξεραθηκα στα γελια.Ακου λεξη που βαλαν για προβλημα μαθηματικων.Εχεις και αλλα με "συλληβδην" "το δια ταυτα" ?? lol
dunkel_Stern Σεπτέμβριος 8, 2010 #32800 Σεπτέμβριος 8, 2010 ναι έχω. και θα σου πω ακριβώς ποιο είναι.Σε ένα τραπέζι υπάρχουν 7 σπάνια χρυσά νομίσματα αμύθητης αξίας. Η Άννα και ο Βασίλης έχουν την ευκαιρία να τα μοιραστούν, σύμφωνα με τους εξής απλούς κανόνες : Πλησιάζουν διαδοχικά το τραπέζι, ο ένας μετά τον άλλο και τούμπαλιν, ξεκινώντας με πρώτη την Άννα, και παίρνουν ο καθένας με τη σειρά από 1 ή 2 νομίσματα τη φορά. Εφόσον αυτός που είναι σειρά του πάρει 1 νόμισμα, πηγαίνει στην άκρη και δίνει σειρά στον άλλο να πλησιάσει το τραπέζι και να πάρει επίσης 1 ή 2 νομίσματα. Αν όμως κάποιος πάρει σε μια φορά 2 νομίσματα, το 'παιχνίδι' της μοιρασιάς σταματάει εκεί και μένουν και οι δύο με τα νομίσματα που έχουν μαζέψει μέχρι τότε. Τυχόν νομίσματα που περισσεύουν στο τραπέζι θα παραμείνουν αδιάθετα .Θεωρώντας ότι καθένας από τους δύο παίκτες θέλει να πάρει για τον εαυτό του το μέγιστο δυνατό αριθμό νομισμάτων (και φυσικά περισσότερα από τον άλλο/άλλη) , σεβόμενος τους πιο πάνω κανόνες, ποιά προβλέπεται να είναι η τελική μοιρασιά ;4 νομίσματα για την Άννακαι 2 για τον Βασίληκαι 1 στο τραπέζιεκτος και άμα είναι ζευγάρι και τα οικονομικά τα διαχειρίζεται η Άννα οποτε και τα 7 θα πάνε στην Άννα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.