Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

ποιο καλύτερο ρε συ, εγώ θέλω 5πλάσια ποσότητα για να ξεδιψάσω απ' ότι με το ΡΟΥΒΑΣ (Ρούβας όχι Ρουβάς, μη χαίρεστε :p)

Γενικά προτιμώ τα πλούσια σε μεταλλικά άλατα νερά, όχι τα ελαφρά και άερινα.

Άντε ψηθείτε να σκανάρουμε ετικέτες από όλη την ελλάδα να κάνουμε benchmark :neo:

υπάρχει και μεταλλικό νερό βρύσης που στάνταρ θα έχει μπόλικα άλατα στον KoMM :hehe:

μακαρι, αλλα εδω το νερο της βρυσης ειναι κιτρινο απ τη σκουρια :(
Χανιά - Ηρακλειο τώρα και στο νερό!!!

το σαμαρια ΕΙΝΑΙ καλύτερο και θα σου πω γιατί..... ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗς ΣΑΜΑΡΙΑΣ δηλαδή εκεί που κ@τ0υρ@ν3 τα κρικρι :D

βασικά όντως είναι από πηγες το νερό στην ελλάδα?

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
υπάρχει και μεταλλικό νερό βρύσης που στάνταρ θα έχει μπόλικα άλατα στον KoMM :hehe:

βασικά όντως είναι από πηγες το νερό στην ελλάδα?

οι ταμπέλες απο πίσω αυτό λένε... και όντος σε πολλά έχω παρατηρήσει καλύτερη γεύση απο της βρύσης . πάντως με σιγουριά σου λέω ότι στο ηράκλειο ΔΕΝ είναι βρύσης γιατί θα είχαμε πεθάνει όλοι :DDDDD

Ρούβας rulez, είναι από το χωριό μου λέμε :D

Να πάτε να πιείτε από τη Μάη Βρύση να πάθετε πλάκα :)

"Το πίνεις το νεράκι της Μάη Μάη Μάη Μάη Μάη Μάη Μάη μααααα σαν της Κρήτης κανένα άλλο δεν υπάρχει άρχει άρχει άρχει άρχει "

<---------- στις γάτες όλα ίδια φαίνονται :hehe:

Ιδού και η απόδειξη [ame=http://www.youtube.com/watch?v=2QVSB8FsDlw&feature=player_embedded]YouTube - Cat Trying to Drink From the Dock[/ame]

:sarcastic:

Τι δεν πιάνω;

@νάνος: αυτή είναι κάποια υπαρκτή διαφήμιση που δεν έχει τύχει να δω/ακούσω; :p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=SGUN-K6jfQk]YouTube - Olympians - ΀ο ΞΞΏΟΞ―ΟΟΞΉ Ξ€ΞΏΟ Ξάη (Venus)[/ame]

γιατί?

Δεν εχουμε πει οτι δεν κανουμε ερωτησεις στο ΠΟΘ??:shout: :jester::pleasantry:

:p...μη βαρατε ..κατα τον οκτωβρη λογικα θα μου εχει περασει..............μαλλον

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.