Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
μακαρι, αλλα εδω το νερο της βρυσης ειναι κιτρινο απ τη σκουρια :(

true μεταλλικό νερό από την βρύση...

..all the money:hehe:

ΣΑΜΑΡΙΑ! τα καλύτερο εμφιαλωμένο

είναι πιο εύγευστο?

κοίτα είναι υπό αμφισβήτηση το άμα προέρχεται από πηγή :D

edit:

[ame=http://www.megavideo.com/?v=YEJ0AH46]MEGAVIDEO - I'm watching it@@AMEPARAM@@value%3D%22http%3A%2F%2Fwww.megavideo.com%2Fv%2FYEJ0AH46689fbaac8b88ce151b26a9282fbb6bae@@AMEPARAM@@YEJ0AH46689fbaac8b88ce151b26a9282fbb6bae[/ame]

θα την φάμε βραδιάτικα την κάρτα πως ανοίγουμε θέμα με νερό στο πείτε ότι θέλετε

ΣΑΜΑΡΙΑ! τα καλύτερο εμφιαλωμένο

ποιο καλύτερο ρε συ, εγώ θέλω 5πλάσια ποσότητα για να ξεδιψάσω απ' ότι με το ΡΟΥΒΑΣ (Ρούβας όχι Ρουβάς, μη χαίρεστε :p)

Γενικά προτιμώ τα πλούσια σε μεταλλικά άλατα νερά, όχι τα ελαφρά και άερινα.

Άντε ψηθείτε να σκανάρουμε ετικέτες από όλη την ελλάδα να κάνουμε benchmark :neo:

Αυτή η σειρά με φιλμάκια είναι πολύ καλή.

αν εξαιρεσεις τη σπαστικη φωνη και τις νευροσπαστες κινησεις που κανει με τα χερια της η τυπισσα.

επισης βαζοντας ενα βαμβακι στη βρυση μετα απο 1-2 βδομαδες γινεται καφε, δεν εχω βαλει στα εμφιαλωμενα που πινω να δω αλλα αυτο αρκουσε.

αν εξαιρεσεις τη σπαστικη φωνη και τις νευροσπαστες κινησεις που κανει με τα χερια της η τυπισσα.

επισης βαζοντας ενα βαμβακι στη βρυση μετα απο 1-2 βδομαδες γινεται καφε, δεν εχω βαλει στα εμφιαλωμενα που πινω να δω αλλα αυτο αρκουσε.

Μερικές φορές αυτά που δεν βλέπεις είναι χειρότερα από αυτά που βλέπεις.

Ρε, την παλεύουν κάνα δράμι;

1000 ευρώ για ένα mini ITX κουτί (originAE)... Έχουν πετάξει και μια 12" κινεζίλα αφής λες και φέραν τεχνολογία από το μέλλον.

Θέλω να φτιάξω ένα HTPC της προκοπής, και βλέπω κάτι τιμές στα κουτιά ό, τι να' ναι. 1000 ευρώ για mini-itx, 400 ευρώ για microATX κουτί, 380 ευρώ για f-atx..... FU-ATX. :fist:

want :boxed:

[ame=http://blip.tv/file/2712058?utm_source=player_embedded]CrunchGear - Dyson Air Multiplier@@AMEPARAM@@player.setPostsId(2731945);player.setUsersId(160240);player.setUsersLogin("crunchgear")@@AMEPARAM@@2731945@@AMEPARAM@@crunchgear[/ame]

ποιο καλύτερο ρε συ, εγώ θέλω 5πλάσια ποσότητα για να ξεδιψάσω απ' ότι με το ΡΟΥΒΑΣ (Ρούβας όχι Ρουβάς, μη χαίρεστε :p)

Γενικά προτιμώ τα πλούσια σε μεταλλικά άλατα νερά, όχι τα ελαφρά και άερινα.

Άντε ψηθείτε να σκανάρουμε ετικέτες από όλη την ελλάδα να κάνουμε benchmark :neo:

Χανιά - Ηρακλειο τώρα και στο νερό!!!

το σαμαρια ΕΙΝΑΙ καλύτερο και θα σου πω γιατί..... ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗς ΣΑΜΑΡΙΑΣ δηλαδή εκεί που κ@τ0υρ@ν3 τα κρικρι :D

Ρούβας rulez, είναι από το χωριό μου λέμε :D

Να πάτε να πιείτε από τη Μάη Βρύση να πάθετε πλάκα :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.