Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Πω.Τι κ@@@καιρος ειναι αυτος παλι σημερα.Πριν 1 βδομαδα πηρα γυαλια.Μην τα χω να καθονται 5 μηνες.Γαμωτ:blink:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Θέλω ένα Jerboa!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=-GBnasJEaQ8&feature=related]YouTube - pygmy jerboa (meal)ι£δΊηΉι[/ame]

Πω.Τι κ@@@καιρος ειναι αυτος παλι σημερα.Πριν 1 βδομαδα πηρα γυαλια.Μην τα χω να καθονται 5 μηνες.Γαμωτ:blink:

δηλαδή πρέπει να σκάμε από την ζεστη για να "ποζεριαζεις" το γυαλί?

στην τελική φορα τα με συννεφιά, βροχή και νύχτα

Εδώ έχει ήλιο και ζέστη:p

δηλαδή πρέπει να σκάμε από την ζεστη για να "ποζεριαζεις" το γυαλί?

στην τελική φορα τα με συννεφιά, βροχή και νύχτα

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=A9p0Ac5bLlI]YouTube - Sunglasses at Night - Corey Hart (HQ Audio)[/ame]

Τα γυαλιά δεν είναι για ομορφιά. Είναι για τον ήλιο, που στην Ελλάδα δεν κρύβεται "σχεδόν" ποτέ.

Υπάρχει εναλλακτικό νούμερο του ΙΚΑ 184 για ραντεβού γιατί δεν μπορώ να βγάλω γραμμή από τηλεφωνικό κέντρο ή κινητό;

Ο σημερινος καιρος ειναι οτι πρεπει για διαβασμα,υπνακο και ταινια.Πειτε οτι θελετε εσεις :)

Εχω κολλησει απο χτες με το song αυτο.Ηρθε τωρα και ο καιρος και εδεσε μαζι του.

Enjoy.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=YTh9MUBYMT8]YouTube - Chicane Feat Maire Brennan ~ Saltwater[/ame]

Η τυχερή μου μέρα σήμερα.....δέν έχω κερδίσει τίποτα στην ζωή μου, ούτε 20δρχ. στην δρόμο δέν εχω βρεί ποτέ!

Είπα λοιπόν (έτσι για πλάκα) να συμπληρώσω φόρμα σ' έναν διαγωνισμό.

Κέρδισα λοιπόν ένα σέτ woofer-tweeter, απο το κατάστημα που είχα πάρει τα Beyma woofers για το ''Project Plexi''.

Απο Δευτέρα θα πάω στο μαγαζί και σκέφτομαι να ζητήσω αλλαγή με ένα καλό subwοofer.

Άν όλα πάνε καλά λοιπόν, αναμένατε και plexiglass subwoofer στο ''Project Plexi''...:)

Το θέμα φαίνεται ότι πάει απο το καλό στο καλύτερο, αφού πέρασα απ' το μαγαζί πρίν λίγο.

Η πλάκα είναι ότι δέν θυμόμουνα τί ακριβώς είχα κερδίσει (:slap:), αφού ξεκίνησε νέος διαγωνισμός και βγήκε το δώρο Ιουλίου απο το site.

Το δώρο είναι τελικά αξίας 260euros(!!!) και δέχτηκαν αλλαγή με sub, οπότε θα παίξω με καλό μεγάφωνο!

Μεγαλεία αναμένονται στο project....:jump1:

Fake, στο 1.25 φαίνεται ένας cameraman πίσω από τον οδηγό και εκτός από αυτό άμα την χτύπαγε θα πήγαινε στο παμπρίζ όχι από κάτω.

Καλό fake όμως :hehe:

Το θέμα φαίνεται ότι πάει απο το καλό στο καλύτερο, αφού πέρασα απ' το μαγαζί πρίν λίγο.

Η πλάκα είναι ότι δέν θυμόμουνα τί ακριβώς είχα κερδίσει (:slap:), αφού ξεκίνησε νέος διαγωνισμός και βγήκε το δώρο Ιουλίου απο το site.

Το δώρο είναι τελικά αξίας 260euros(!!!) και δέχτηκαν αλλαγή με sub, οπότε θα παίξω με καλό μεγάφωνο!

Μεγαλεία αναμένονται στο project....:jump1:

Παντα τετοια σου ευχομαι...

κι ακομα μεγαλυτερα δωρακια :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.