Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

7η μέρα χωρίς τσιγάρο...

Αν και δεν έχω επιθυμία να καπνίσω, μου την έχει δώσει τόσο πολύ που συνέπεσε με αυτήν την περίοδο του αντικαπνιστικής παπ_ρολογίας του καθενός, από κανάλια, μέχρι τυχάρπαστους και το μένος του κράτους ξαφνικά να "σώσει" τον πολίτη, που πραγματικά μου έρχεται να το συνεχίσω...

Ξαφνικά, όλοι απέκτησαν αόρατους εχθρούς και ανιδιοτελείς σκοπούς και ξέχασαν ότι η χώρα σέρνεται στον αγύριστο... άκου λέει, "θα είμαστε Ευρωπαίοι αν δεν καπνίζουμε" (το άκουσα στο ράδιο από κάποιο δελτίο ειδήσεων)... Αυτοί έχουν πέσει για ύπνο και βλέπουν μια Ελλάδα, έτσι με ευρωπαϊκό αέρα και ταπεραμέντο, αλλά κάποια στιγμή θα ξυπνήσουν και αυτοί στο Ελλαδιστάν... οι ανόητοι είναι οι τυχεροί του κόσμου...

μια πρόταση πήγα να διαβάσω στα greeklish και με έπιασε το κεφάλι μου ... είναι η παρακάτω ... έλεος με τους ανορθόγραφους και στα greeklish !!!

zhce ke ctamata pia na procpiice,mhn mu lec 9a to kaneic meta a9anatoc den ice

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.