Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Aναλογως δεν μιλω για Αθηνα,Μυκονο,Λευκαδια etc :p

Πάτρα σου κάνει?

Δύο βδομάδες στην εξωτική Fuerteventura! :D

Το φυσάμε βλέπω...πρώτα οι cosmic, διακοπές στις κανάριες νήσους...άτιμη εξουσία.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Το φυσάμε βλέπω...πρώτα οι cosmic, διακοπές στις κανάριες νήσους...άτιμη εξουσία.

Το πιστεύεις ότι μας βγαίνει περίπου 30% φθηνότερα από το να κάνουμε δύο βδομάδες διακοπές στην Ελλάδα;

Συστεμάς και 372 emails? Ψίχουλα :hehe:

περισσότερο το outlook express με πείραξε παρά τα mail...

Μα γιατί; Τι θες να πεις; Ότι είναι ακριβός ο Ελληνικός Τουρισμός;

Κι εγώ όξω από δω θα πάω, Πράγα. Δεν χρειάζονται άλλα λόγια για τις τιμές σε σχέση με εδώ :p

Welcome back in 2003!

Έβαλα σε μια άκρη του δωματίου μου τα καινούρια pc & netbook, και ξέθαψα το 1ο μου pc (σκυλί κανονικό).

Pentium 3 850Mhz @ 980Mhz

256mb ram @133Mhz (κι ετοιμάζομαι να παραγγείλω άλλα 512 γιατί έτσι μου ήρθε :hehe:)

Nvidia MX400 64MB (ετοιμάζομαι να την κλοκάρω κι αυτήν :hehe:)

HDD Wd 20Gb

Κάρτα ήχου Creative Sounblaster live 5.1

Από αυτόν σας ποστάρω τώρα.

Αχ τι θυμήθηκα (και τι σας θύμισα τώρα)... :)

Επειδή ξέρω οτι μερικοί δε θα πατήσουν το λινκ του φαγητοθρέντ άμα το βάλω να τους ενημερώσω οτι ο παπαρουνόσπορος στο φαγητό έχει χαλαρωτικές ιδιότητες (χρήσιμη πληροφορία της ημέρας)

Επίσης να τους ενημερώσω οτι ξημερώνει η τελευταία μέρα του καλοκαιριού!

ας την τιμήσουμε:hehe:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=fDgWlT1iysU&feature=player_embedded]YouTube - Beach Volleyball Seat Girls 2010 - Video 02[/ame]

ημερολογιακά όχι, μιας και ο Σεπτέμβρης ανήκει στο φθινόπωρο.

δεν ειναι πολυ clear αυτο,γιατι το ιδιο παιζει και για μαιο-ιουνιο-ιουλιο=καλοκαιρι.

21 Σεπτέμβρη μπαίνει το φθινόπωρο, τυπικά, βάσει των εποχών. Μέχρι τότε καλοκαίρι.

21 Σεπτέμβρη μπαίνει το φθινόπωρο, τυπικά, βάσει των εποχών. Μέχρι τότε καλοκαίρι.

Για μας μπαινει απο αυριο.Στις 5 και 15 τελειωνουν επισημως οι διακοπες μου. :getlost:

βρήκα σπίτι :D

85τμ, μεγάλο υπνοδωμάτιο και ένα μικρότερο, τεράστιο σαλόνι, κουζίνα, full επιπλωμένο με πλυντήρια κρεβάτια e.t.c....

...μονο 250E :D:D:D:D

δεν ειναι πολυ clear αυτο,γιατι το ιδιο παιζει και για μαιο-ιουνιο-ιουλιο=καλοκαιρι.

Το αυτό. Υπάρχει το σενάριο που λέει ότι οι εποχές ξεκινούν και τελειώνουν στα ηλιοστάσια και στις ισημερίες, αλλά υπάρχει και το άλλο που λέει ότι τα ηλιοστάσια και οι ισημερίες είναι στη μέση των εποχών.

Ότι δηλαδή το μέσο του καλοκαιριού είναι στις 21 Ιουνίου που είναι και η μεγαλύτερη ημέρα.

βρήκα σπίτι :D

85τμ, μεγάλο υπνοδωμάτιο και ένα μικρότερο, τεράστιο σαλόνι, κουζίνα, full επιπλωμένο με πλυντήρια κρεβάτια e.t.c....

...μονο 250E :D:D:D:D

250 euro? Το αγοραζω 500 πες του. :p

Για εμάς εδώ λέμε, τώρα τι ισχύει στο άλλο ημισφαίριο και σε χώρες που υπάρχουν ιδιαιτερότητες δεν ξέρω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.