Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Εμένα δεν μου στέλνουν πολλά για κάθε παραγγελία, αλλά για κάθε παραγγελία στο πανεπιστήμιο, έρχεται sms και με ψάχνουν οι deliverαδες.

Το πιο ωραίο, έχουν και μένα σαν παραλήπτη.

(Από Πλαίσιο λέω)

Μια ώρα τρέξιμο, απόσταση 12km. :flex:

Status: Πόδια κομμένα :hehe:

Task: Πως να τα "χαλαρώσω";

Τα βάζω σε μια λεκάνη με χλιαρό ή κρύο νερό;

Θα πάω αύριο το πρωί πάλι :rofl:

Αλλά μέχρι τότε πρέπει κάτι να κάνω :p

@mech

Όλο το καλοκαίρι ξυνόμουν και είπα να αρχίσω πάλι να μπω σε ένα πρόγραμμα να χτίσω αντοχή. Κάθε αρχή και δύσκολη :)

Μια ώρα τρέξιμο, απόσταση 12km. :flex:

Status: Πόδια κομμένα :hehe:

Task: Πως να τα "χαλαρώσω";

Τα βάζω σε μια λεκάνη με χλιαρό ή κρύο νερό;

Κρυο. και οχι μην πας παλι αυριο το πρωι.

εκτος αν κοιμηθεις τοσο πολυ και εχει πρωτεινουδατανθρακωθει τοσο ωστε να εχεις αναρρωσει πληρως.

Jerry αν λογαριάζεις να αρχίσεις το τροχάδι πάρε ένα ζευγάρι nike+ παπούτσια και ένα sportband sensor.

Eκτός του ότι θα καταγράφεις πόσα χιλιόμετρα έτρεξες θα σου δίνει ώθηση σαν τρέχεις...

Μετά από κάθε τροχάδι θα ανεβάζεις τα χιλιόμετρα που έτρεξες στο account σου στην σελίδα της nike...

Jerry αν λογαριάζεις να αρχίσεις το τροχάδι πάρε ένα ζευγάρι nike+ παπούτσια και ένα sportband sensor.

Eκτός του ότι θα καταγράφεις πόσα χιλιόμετρα έτρεξες θα σου δίνει ώθηση σαν τρέχεις...

Μετά από κάθε τροχάδι θα ανεβάζεις τα χιλιόμετρα που έτρεξες στο account σου στην σελίδα της nike...

Χαχ, έχω εξοπλιστεί από πέρσι ρε :D

Nike Pegasus + Apple Nike Plus kit + iPod Nano = Great Success great_success.png

πως ακριβώς το κάνει αυτό; :unsure:

Απ'οτι καταλαβα θα σου βριζει τη μανα ή θα πεταγεται μια χοντρη και θα σου πεταει χαστουκι.

Οχι πλακα κανω,μαλλον θα εχει vibration και οταν σταματας θα σε δονει!:haha:(δοναω-ω)

Θα μου βρίζει την μάνα; Ε θα το ... σκίσω.

"ή θα πεταγεται μια χοντρη και θα σου πεταει χαστουκι."

73962891.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.