Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

astro δεν ξερω αν γινεται.. αλλα μπορεις να εχεις αλλο login name και αλλο user name... δηλαδη.. να βαζεις αγγλικο login name αλλα θα εισαι στο φορουμ με ελληνικα..

Αν μπορεις δες το με τον DJD η τον rootx :)

(το λεω γιατι σε καποια φορουμ που ειχε γινοταν.. αλλα δεν ξερω σε vBulletin)

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Μιλάς για το Invision Power Board. Δε ξέρω αν γίνεται σε VB, αλλά νομίζω ότι δεν ειναι χώρος για να το συζητήσουμε εδώ αυτό;p

"Καθόμασταν διπλομανταλωμένοι μέσα στο σπίτι, ο ένας κολλημένος με τον άλλο, η μάνα μου, η αδερφή μου κι εγώ. Γροικούσαμε να περνούν απόξω από την πόρτα μας ξεφρενιασμένοι οι Τούρκοι, να βλαστημούν, να φοβερίζουν, να σπάζουν τις πόρτες και να σφάζουν τους χριστιανούς. Ακούγαμε τις φωνές και το ρόχο των λαβωμένων, τα σκυλιά που γαύγιζαν και μια βουή στον αέρα, σα να γίνουνταν σεισμός. Ο κύρης, πίσω από την πόρτα, με γεμάτο το ντουφέκι, περίμενε, κρατούσε, θυμούμαι, μια μακρουλή πέτρα, “ακόνι” το’λεγε κι ακόνιζε ένα μακρύ μαυρομάνικο μαχαίρι. Περιμέναμε. Μας είχε πει: “Αν σπάσουν την πόρτα οι Τούρκοι και μπούνε μέσα, θα σας σφάξω πρώτα, να μην πέσετε στα χέρια τους”. Κι ήμασταν σύμφωνοι όλοι, η μάνα μου, η αδερφή μου κι εγώ, και περιμέναμε…"

http://www.patris.gr/articles/92465?PHPSESSID=6o24stn0ock7f4q7qlb2r8kts3

Χαχαχαχα ειναι Ελληνοαμερικανιδα και μοιαζει με Ιαπωνεζα

Μαλλον και η μανα της δεν θυμαται με ποιον την εκανε. :hehe:

έπαιξε και στο τελευταίο επεισόδιο από entourage η συγκεκριμένη. πλέον τις έχει κόψει τις τσόντες (λέει) και γύρισε στην κανονική υποκριτική.

Μια ιδεα παιδια, μηπως να δημιουργουσαμε ενα ρωτηστε οτι θελετε για θεματακια που δεν θα δημιουργουσε καποιος θεμα και μπορουν να απαντηθουν αμεσα με 1-2 ρεπλαης??

ειναι μερικες φορες που και το googlε δεν βοηθαει για καποια θεματα.

Πας στην κατηγορία που θες και κάνεις θέμα. Αν δεις ότι δεν σου απαντάει κανείς, μπορείς να δώσεις ένα σύνδεσμο εδώ προς το θέμα σου ζητώντας βοήθεια.

Πες μου οτι επιτρέπονται και τα greeklish...

Edit: Τώρα που άλλαξε το username σε greeklish, μπορεί να δυσκολεύεται στα απλά ελληνικά, οπότε:

Pes mou oti eiptrepontai kai ta greeklish...

(Μια κόκκινη παρακαλώ, με απόλα και πάπρικα)

ρε, την παλεύουν καθόλου στο e-shop; για δύο παραγγελίες μου έχουν στείλει μέχρι στιγμης 10 SMS ! :blink:

( soz, for double posting )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.