Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Μια χαρα σουπερ η κρητη και τα χανια.

Περισσοτερο φωτισμο να ειχε στην Ε.Ο μονο.

Κολυμπαρι - Γεωργουπολη μου βγηκαν τα ματια εξω...

Καλημερες!

Περισσοτερο φωτισμο να ειχε στην Ε.Ο μονο.

Κολυμπαρι - Γεωργουπολη μου βγηκαν τα ματια εξω...

Πράγματι... Και να πεις ότι δεν υπήρχε φωτισμός, να πω πάει στην ευχή...

Αλλά είχε σε πολλά σημεία... Και ήταν όλα off!

Μπορούμε να αλλάξουμε τον τίτλο σε "Όποιος δεν λέει κάτι ανα 10 λεπτά τρώει ban". Δεν παλεύετε η πρακτική.

Ελατε Πηλιο ρε.

Θα σας παω και για πεινιρλι με διπλη ουγγαρεζα και πατατες :p (c-c-c-c-ombo breaker)

(Περα απ τη πλακα αν ερθει κανεις προς τα δω pm me να βρεθουμε)

παγωτϊνια απο το Πήλιο έχουμε :p καλά είναι!

όσο για τους δρόμους Χανιά , φημιζόμαστε για το πόσο χάλια είναι .... είναι για να μαθαίνεις οδήγηση "the hard way".

Βασικά στα Χανιά απλά χρειάζεστε ταμπέλες. Εκτός αν είναι κόλπο για να κρατάτε τον κόσμο στην πόλη σας. Για να μπει κάποιος και να φτάσει μέχρι το κέντρο είναι πανεύκολο. Για να βγει όμως ψάχνει 20 λεπτά μια ταμπέλα που να λέει "προς Ρέθυμνο". Και να πω ότι έχω πάει λίγες φορές...:turn:

Το πήλιο είναι ωραίο το χειμώνα...
παγωτϊνια απο το Πήλιο έχουμε :p καλά είναι!

όσο για τους δρόμους Χανιά , φημιζόμαστε για το πόσο χάλια είναι .... είναι για να μαθαίνεις οδήγηση "the hard way".

Βόλο μένω...Έχω πάει και ξέρω τί σου λέω...:T:

ήθελα να πάω φέτος πήλιο αλλα δεν είχα που να μείνω

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=1V_LvG_FDgM]YouTube - tilefonise mou Basilis Karras ΞΞ±ΟΞΉΞ»Ξ·Ο ΞΞ±ΟΟΞ±Ο Ξ€Ξ·Ξ»Ξ΅ΟΟΞ½Ξ·ΟΞ΅ ΞΌΞΏΟ[/ame]

Νταξ δε χρειαζοταν να παρεις τηλεφωνο - αλλα ενα pm μπορουσες να το στειλεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.