alexis2044 Αύγουστος 16, 2010 #32281 Αύγουστος 16, 2010 Καλλιθέα, Κασσάνδρα, ΧαλκιδικήΜπαίνω στο παρκινγκ του κλαμπ (THE PEARL), ερχεται ενας παρκαδόρος και μου λεει ΠΔ: Να στο παρκάρω.Εγώ: Οχι δεν θέλω. ΠΔ: Εμείς τα παρκαρουμε εδώ τα αμάξια.Τεσπα με τα πολλα του το δίνω, ήμασταν και μεγάλη παρεα. Το παρκαρει.Γυρνάει και μου λεει "5 ευρω".Εγώ: Θα σε πληρώσω, αλλα θέλω να μου πεις, δεν ειναι παρανομο να μου ζητας κεφτα για το παρκινγκ εδω;ΠΔ: Νομιζεις οτι κανουμε παρανομα πραγματα εδω δηλαδή;Εγώ: Ωραια, κόψε αποδειξηΠΔ: *Γελαει περιπαιχτικά*Με παει στο αφεντικό γιατί δεν είχε ρέστα.Του λεω θέλω απόδειξη.Μου λεει δεν δίνουμε αποδειξεις εδω.Μαλιστα με κοιταξε λες και ειμαι απο αλλο πλανητη(!).Ε και μετα δεν το συνέχισα σκεπτόμενος ότι θα μπορούσα κάλλιστα να κλαίω μια χαρακιά ΝΑ πάνω στο αμάξι μου νυχτιάτικα....Α π α τ ε ώ ν ε ς.Ερώτηση: Που μπορώ να το καταγγείλω το παραπάνω;PS. Lamborghini aka Redbull == 10E (!!!)
greekfragma Αύγουστος 16, 2010 #32282 Αύγουστος 16, 2010 Δε του δίνεις το αμάξι......και του λες μη τυχόν και δω γρατσουνιά ο θείος μου είναι στο ΣΔΟΕ.
aggelopas Αύγουστος 16, 2010 #32283 Αύγουστος 16, 2010 Σε ποια παρκινγκ μαγαζιωνε δινουνε αποδειξεις?ρε αλεξις κοινος τοπος ειναι αυτος. Οπως και η ταριφα σε οτιδηποτε ποσιμο=10 ευρω. Και αναψυκτικο να παρεις.
dunkel_Stern Αύγουστος 16, 2010 #32284 Αύγουστος 16, 2010 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=2vhb0DSWDOE&feature=related]YouTube - Still alive using only Windows 98/XP sounds[/ame]YEAH!
uNick Αύγουστος 17, 2010 #32285 Αύγουστος 17, 2010 Alex σε καταλαβαινω... εμας αυτο που κανουνε οποτε το αφηνουμε καπου πανε και βλεπουν μεσα τηλεωραση :@... απο τοτε δεν το δινουμε.
Jerry007 Αύγουστος 17, 2010 #32286 Αύγουστος 17, 2010 Ο fragma ήταν νομίζω που είχε αράξει ο άλλος στην Σουηδέζα και του έψαχνε τα CD
greekfragma Αύγουστος 17, 2010 #32287 Αύγουστος 17, 2010 καλά θυμάσαι.......Πέρυσι τέτοια εποχή στο BLE. Τον βρήκα μέσα στο αμάξι με αναμμένη μηχανή και air-condition. Όταν του πα τι έγινε εδώ ρε μεγάλε γυρνάει και μου λέει: καλά φιλαράκι.....το cd που έχεις τα χει όλα μέσα και είναι γαμάτο. Το αμέσως επόμενο λεπτό φώναξα τον υπεύθυνο του καταστήματος και τον διώξανε. Από τότε σε όλα τα μαγαζιά το παρκάρω μόνος μου και τους προειδοποιώ μην τυχόν και δω γρατσουνιά. Φυσικά τους αναφέρω το περιστατικό στο BLE και τους αναφέρω επίσης οτι αν γίνει το οτιδήποτε θα το πάω στα άκρα. Δε πάω και σε πολλά της παραλιακής....2-3 συγκεκριμένα. Με μάθανε πλέον και ούτε 5ευρα πάρκινγκ δίνω και ούτε γρατσουνιά στο αμάξι. Το βάζω κάπου σε μια γωνιά μόνο του φυσικά και όχι μέσα στη μέση χωμένο οπου να ναι. Μόνο παρατράγουδο όλο αυτό το καιρό που τσακώθηκα με μια γκόμενα γιατί ήταν πολύ του τουπέ και δεν γούσταρε μπλεξίματα με παρκαδόρους και τέτοιες ιστορίες παραπάνω όπως περιέγραψα που θα την έκαναν και καλά ρόμπα στους άλλους πελάτες γύρω της......σιγά μη της πέρναγε όμως. Αν δε γούσταρε...ας γύρναγε με τα πόδια.
ΓιαγκΤ Αύγουστος 17, 2010 #32288 Αύγουστος 17, 2010 καλά θυμάσαι.......Πέρυσι τέτοια εποχή στο BLE.Τον βρήκα μέσα στο αμάξι με αναμμένη μηχανή και air-condition. Όταν του πα τι έγινε εδώ ρε μεγάλε γυρνάει και μου λέει: καλά φιλαράκι.....το cd που έχεις τα χει όλα μέσα και είναι γαμάτο. Το αμέσως επόμενο λεπτό φώναξα τον υπεύθυνο του καταστήματος και τον διώξανε. Από τότε σε όλα τα μαγαζιά το παρκάρω μόνος μου και τους προειδοποιώ μην τυχόν και δω γρατσουνιά. Φυσικά τους αναφέρω το περιστατικό στο BLE και τους αναφέρω επίσης οτι αν γίνει το οτιδήποτε θα το πάω στα άκρα. Δε πάω και σε πολλά της παραλιακής....2-3 συγκεκριμένα. Με μάθανε πλέον και ούτε 5ευρα πάρκινγκ δίνω και ούτε γρατσουνιά στο αμάξι. Το βάζω κάπου σε μια γωνιά μόνο του φυσικά και όχι μέσα στη μέση χωμένο οπου να ναι. Μόνο παρατράγουδο όλο αυτό το καιρό που τσακώθηκα με μια γκόμενα γιατί ήταν πολύ του τουπέ και δεν γούσταρε μπλεξίματα με παρκαδόρους και τέτοιες ιστορίες παραπάνω όπως περιέγραψα που θα την έκαναν και καλά ρόμπα στους άλλους πελάτες γύρω της......σιγά μη της πέρναγε όμως. Αν δε γούσταρε...ας γύρναγε με τα πόδια. Μια χαρά την γλύτωσες . Έδωσε τα κλειδιά από το μίνι του ένας από το glub και όταν γύρισε πατινάριζε ο δίσκος!! Τώρα που το σκέπτομαι θα λέω : Μη δω γρατσουνιά, είμαι φίλος του grekfragma : P
thanoolhs Αύγουστος 17, 2010 #32289 Αύγουστος 17, 2010 Μια χαρά την γλύτωσες . Έδωσε τα κλειδιά από το μίνι του ένας από το glub και όταν γύρισε πατινάριζε ο δίσκος!!Τώρα που το σκέπτομαι θα λέω : Μη δω γρατσουνιά, είμαι φίλος του grekfragma : P :hehe::hehe:
Athens2004 Αύγουστος 17, 2010 #32290 Αύγουστος 17, 2010 Εχουμε καποιο τηλ απο Αθηνα - Θεσσαλονικη για ανταλακτικα honda? ( ψαχνω ενα φτερο δεξι απο το 5ρτο civic 2006-2010 . ) κ τηνξ μπαι
jpavly Αύγουστος 17, 2010 Author #32291 Αύγουστος 17, 2010 Μπες σε ένα honda club και ψάξε, στάνταρ θα έχουνε θεματάκι με μάντρες. Επίσης, δες για ebay.co.uk (γιατί οι άγγλοι είναι κάγκουρες) εγώ για τη μαμά αεροτομή του Clio είχα δώσει 50€ + 30€ μεταφορικά και Ελλάντα θέλανε από 150 και πάνω. @Φάρμα και Αλέξης: Εγώ απλά δεν το αφήνω όταν μου το λένε αυτό. Επίσης, ένα τηλέφωνο στο ΙΝΚΑ θα σας λύσει τις απορίες
aggelopas Αύγουστος 17, 2010 #32294 Αύγουστος 17, 2010 οχι, αλλα για φετος αργησες.βεβαια με στολη μπορεις να πηγαινεις και το χειμωνα οποτε δεν αργησες.
Athens2004 Αύγουστος 17, 2010 #32295 Αύγουστος 17, 2010 @athens εμπρος πισω? Εμπρος συνοδηγου . Τελικα το πηγα φανοποιειο και μου ειπε ο υπευθυνος εκει πως δεν θελει αλλαγμα το φτερο . Ερχεται ( και αποτι μου ειπε και χωρις να στοκαριστει ) . Οποτε το αφησα εκει οπως ητανε το καρο και θα το παρω σε 2 μερες.
2cpu Αύγουστος 17, 2010 #32296 Αύγουστος 17, 2010 Ναι ρε σι σιγα μην το αλλαζες για αυτο, δεν ειναι τπτ ιδιαιτερο γινεται και αν ειναι καλος λαμαρινας δεν θα καταλαβεις τπτ παρα μονο αν ο μπογιατζαρας δεν σε πετυχει τη σωστη αποχρωση..Btw εμαθα και τιμη οπωτε καλυτερα φτιαχτο
NoDsl Αύγουστος 17, 2010 #32297 Αύγουστος 17, 2010 Athens2004 τουλάχιστον το έκανεσ μόνος σου να το ευχαριστηθείς; Εμένα μου τη δώσανε παρκαρισμένο κάτω απο το σπίτι μου...Σε άλλο κλίμα, ψάχνοντας τραγούδια βρήκα αυτά:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=cxnQG6dXJ3g]YouTube - ΞΞΞ ΞΞΞΞΞΠΦΩΣ.....[/ame][ame=http://www.youtube.com/watch?v=9FzLiEqmDlM]YouTube - Tou Aigaiou ta blues[/ame][ame=http://www.youtube.com/watch?v=Q1gqbg9_YWY]YouTube - BΟΞ±Ξ΄ΟΞ½Ο ΞΌΟανάκι - ΞΟΟΟΞ±Ο Ξ§Ξ±ΟΞΉΟοδιΟΞ»ΟΞΌΞΞ½ΞΏΟ[/ame][ame=http://www.youtube.com/watch?v=Iyrrfu83moE]YouTube - kontes pshles[/ame]και μου ήρθαν σκηνές πρό-εφηβίας στο νού... Τότε που το καλοκαίρι ηταν ευχάριστο και το καταλάβαινες. Τότε που γέλαγες πραγματικά και μετά το μπάνιο μαζί μετα παιδιά του χωριού μαζευόμασταν σπίτι, κατεβάζαμε ένα καρπούζι και σαπίζαμε στη μπάλα ή στον ύπνο.Όσοι τα έχουν ζήσει αυτά τα φέρνουν καθόλου στο νού; Όσα παιδιά δεν τα έχουν περάσει αυτά και το πιο ευχάριστο που θυμούνται είναι high score στο Grand Tourismo 1 έχουν χάσει απο τη ζωή πραγματικά.Πλέον τρέχεις και δεν φτάνεις, καλοκαίρια και χειμώνες που λέει και το λαικό άσμα περνάνε και δεν καταλαβαίνεις τι σε κυνηγάει και τρέχεις σα τον ζουρλό.Και πράγματα που τα έκανες για απόλαυση τα κάνεις για ανάγκη.Για ανάγκη πάς πλέον παραλία για να μην καείς ζωντανός απο τη ζέστη.Για ανάγκη θα πάς για καφέ γιατί οπουδήποτε αλλού δεν μπορείς να κάτσεις με ησυχία να τα πείς με τους φίλους σου ή να έχεις τη γειτονιά σου με τη γωνιά σου.Πλέον διασκέδαση σημαίνει απαραίτητα λεφτά. Σώνει και ντέ πάς σε οργανωμένη παραλία γιατί είτε δεν υπάρχει free ή η free είναι σαν αυτό που λέμε η καλή είναι πιασμένη και η άσχημη χεσμένη. Να πάρεις καφέ, να νοικιάσεις ξέρω γώ τι και να πείς και ευχαριστώ. Και αντε και πέρασες καλά σου μαμάει την ψυχολογία μετά οτι χάλασες 30 ευρώ για ένα μπάνιο.Το βράδυ θα πάς να τα σκάσεις για καφέ στην καφετέρια και αργότερα στον αρνινταβέλη του τάδε ξενυχτάδικου που θα πληρώσεις το κατουρλιό χρυσό και τον παρκαδώρο πέντε ευρώ και ένα φτερό, πίσω δεξιά κατα προτίμηση γιατί έτσι μάθανε τον Έλληνα οτι διασκεδάζει.Για μπάλα θα τα σκάσεις στο 5x5.Ποδήλατο δεν κάνεις γιατί ο wannabe shumacher πρέπει να τεστάρει το baleno με την βλισταιν 2ο χέρι στη μεγαλύτερη δημόσια πίστα της Ελλάδας. Τους δρόμους. Άλλοι αψυχολόγητοι απο εκεί.Και το χειρότερο είναι πως έχουν γίνει πολλοί ζαβοί και παράξενοι απο τα προβλήματα και την πίεση να τα βγάλουν πέρα που τους έχει φάει το μυαλό και οι άλλοι με τα 5 περισσευούμενα φράγκα "την παρούσα εποχή" την έχουν ψωνίσει εντελώς. Ζούν σε άλλο πλανήτη. Τι στο διάολο 35 χρονό με τη μάνα σου θα μένεις;Για να βρεθείς με άνθρωπο πρέπει να έχεις facebook ή να κάνεις 34 τηλεφωνήματα. Δηλαδή πρίν 18 χρόνια πως ***** βρισκόμασταν στις γειτονιές και παίζαμε απο την ώρα που φεύγαμε απο το φροντιστήριο μέχρι την ώρα που δε βλέπαμε, μπάλα;Και πλέον έχουμε καταντήσει να μιλάμε απο Teamspeak και να βρισκόμαστε στο WOW κάτω απο το δέντρο στον τάδε σέρβερ. Γαμώ τα ραντεβουδάκια.Πλέον ζούμε με life support και αν κοπεί το ρευμα για 1 μήνα θα φουντάρουμε οι μισοί γιατί έχουμε ξεχάσει να ζούμε...και έχω πεθυμίσει να γελάω όπως τότε, πιτσιρικάς.Ντάξει τα πολλά είναι και λόγω του οτι μεγαλώνουμε αλλά το οτι έχουμε ξεχάσει να ζούμε ισχύει. Και btw, μιλάει η ζέστη όχι εγώ...
tragikos Αύγουστος 17, 2010 #32298 Αύγουστος 17, 2010 Marketers prepare to conquer water with Japan's wave-vertising και video: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ApS5wlnFRsk]YouTube - Sophisticated wavemaking machine creates pictures in water[/ame]
aggelopas Αύγουστος 17, 2010 #32299 Αύγουστος 17, 2010 Athens2004 τουλάχιστον το έκανεσ μόνος σου να το ευχαριστηθείς; Εμένα μου τη δώσανε παρκαρισμένο κάτω απο το σπίτι μου... Σε άλλο κλίμα, ψάχνοντας τραγούδια βρήκα αυτά: http://www.youtube.com/watch?v=Q1gqbg9_YWY και μου ήρθαν σκηνές πρό-εφηβίας στο νού... Τότε που το καλοκαίρι ηταν ευχάριστο και το καταλάβαινες. Τότε που γέλαγες πραγματικά και μετά το μπάνιο μαζί μετα παιδιά του χωριού μαζευόμασταν σπίτι, κατεβάζαμε ένα καρπούζι και σαπίζαμε στη μπάλα ή στον ύπνο. Όσοι τα έχουν ζήσει αυτά τα φέρνουν καθόλου στο νού; Όσα παιδιά δεν τα έχουν περάσει αυτά και το πιο ευχάριστο που θυμούνται είναι high score στο Grand Tourismo 1 έχουν χάσει απο τη ζωή πραγματικά. Πλέον τρέχεις και δεν φτάνεις, καλοκαίρια και χειμώνες που λέει και το λαικό άσμα περνάνε και δεν καταλαβαίνεις τι σε κυνηγάει και τρέχεις σα τον ζουρλό. Και πράγματα που τα έκανες για απόλαυση τα κάνεις για ανάγκη. Για ανάγκη πάς πλέον παραλία για να μην καείς ζωντανός απο τη ζέστη. Για ανάγκη θα πάς για καφέ γιατί οπουδήποτε αλλού δεν μπορείς να κάτσεις με ησυχία να τα πείς με τους φίλους σου ή να έχεις τη γειτονιά σου με τη γωνιά σου. Πλέον διασκέδαση σημαίνει απαραίτητα λεφτά. Σώνει και ντέ πάς σε οργανωμένη παραλία γιατί είτε δεν υπάρχει free ή η free είναι σαν αυτό που λέμε η καλή είναι πιασμένη και η άσχημη χεσμένη. Να πάρεις καφέ, να νοικιάσεις ξέρω γώ τι και να πείς και ευχαριστώ. Και αντε και πέρασες καλά σου μαμάει την ψυχολογία μετά οτι χάλασες 30 ευρώ για ένα μπάνιο. Το βράδυ θα πάς να τα σκάσεις για καφέ στην καφετέρια και αργότερα στον αρνινταβέλη του τάδε ξενυχτάδικου που θα πληρώσεις το κατουρλιό χρυσό και τον παρκαδώρο πέντε ευρώ και ένα φτερό, πίσω δεξιά κατα προτίμηση γιατί έτσι μάθανε τον Έλληνα οτι διασκεδάζει. Για μπάλα θα τα σκάσεις στο 5x5. Ποδήλατο δεν κάνεις γιατί ο wannabe shumacher πρέπει να τεστάρει το baleno με την βλισταιν 2ο χέρι στη μεγαλύτερη δημόσια πίστα της Ελλάδας. Τους δρόμους. Άλλοι αψυχολόγητοι απο εκεί. Και το χειρότερο είναι πως έχουν γίνει πολλοί ζαβοί και παράξενοι απο τα προβλήματα και την πίεση να τα βγάλουν πέρα που τους έχει φάει το μυαλό και οι άλλοι με τα 5 περισσευούμενα φράγκα "την παρούσα εποχή" την έχουν ψωνίσει εντελώς. Ζούν σε άλλο πλανήτη. Τι στο διάολο 35 χρονό με τη μάνα σου θα μένεις; Για να βρεθείς με άνθρωπο πρέπει να έχεις facebook ή να κάνεις 34 τηλεφωνήματα. Δηλαδή πρίν 18 χρόνια πως ***** βρισκόμασταν στις γειτονιές και παίζαμε απο την ώρα που φεύγαμε απο το φροντιστήριο μέχρι την ώρα που δε βλέπαμε, μπάλα; Και πλέον έχουμε καταντήσει να μιλάμε απο Teamspeak και να βρισκόμαστε στο WOW κάτω απο το δέντρο στον τάδε σέρβερ. Γαμώ τα ραντεβουδάκια. Πλέον ζούμε με life support και αν κοπεί το ρευμα για 1 μήνα θα φουντάρουμε οι μισοί γιατί έχουμε ξεχάσει να ζούμε...και έχω πεθυμίσει να γελάω όπως τότε, πιτσιρικάς. Ντάξει τα πολλά είναι και λόγω του οτι μεγαλώνουμε αλλά το οτι έχουμε ξεχάσει να ζούμε ισχύει. Και btw, μιλάει η ζέστη όχι εγώ... εκτος απο τα υπολοιπα που συμφωνω, νοσταλγω καθε καλοκαιρι που παλια ειχα χρονο και επαιζα γκραν τουρισμο 1 τις πιστες τις endurance.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.