Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

200 χρόνια πίσω...

Ποιος άνθρωπος προτιμά να μένει τυφλός και παράλυτος. παρά να πάει στο νοσοκομείο...? :TD:

"αρνούνται, για λόγους κοινωνικού στιγματισμού"

Πρόβλημά τους.

και καλά αυτοί, οκ, το τραγικό είναι ότι οι άλλοι γύρω τους που θα πρέπει να τους φροντίζουν με τον κίνδυνο να αρρωστήσουν και οι ίδιοι, είναι σα να τους παίρνουν μαζί τους...

και καλά αυτοί, οκ, το τραγικό είναι ότι οι άλλοι γύρω τους που θα πρέπει να τους φροντίζουν με τον κίνδυνο να αρρωστήσουν και οι ίδιοι, είναι σα να τους παίρνουν μαζί τους...

Κοίτα, αν μου λεγαν εμένα "έχω μία μεταδοτική αλλά ιάσιμη ασθένεια και δεν ψήνω να γιατρευτώ, αλλά έλα να με φροντίσεις", δεν θα έφταιγε κανείς αν πήγαινα.

Τώρα, αν υπάρχουν και παιδιά εκεί και αυτοί οι κομπλεξάρες δεν θέλουν ίαση, πάρτε τα παιδιά, κάντε και έναν αποκλεισμό και αφήστε τους να ψωφίσουν.

την δυσλεξία μου μέσα... διάβασα όλο το threat νομίζοντας πως ο τίτλος έλεγε "Θέλω να κάνω steam το tv tuner μου...πως;" και δεν έβγαζα άκρη:hm::tomato:

threat=[ΘrEt] ουσ. απειλή, φοβέρα X

thread=[ΘrEd] ουσ. κλωστή, νήμα, μίτος OK

Μπορείς να το πεις και "θέμα" χωρις να υπάρχει περίπτωση να μπερδευτεις.

....όλοι οι φίλοι να έχουν φύγει. Και το καλύτερο; Μερικοί να έχουν πάει στο χωριό σου, που έχεις να πας και χρόνια μάλιστα και εσύ να κάθεσαι εδώ λόγω μη άδειας (ω ρε θα σας πρήξω στον καφέ στις 15 :tomato:)

Wind F2G GPRS τα σπαει...

δεν θα λεγα το ιδιο και για την Vodafone ,τουλαχιστον εδω που ειμαι εγω εχω σημα κουδουνιστρα...

ακομα και στο thelab στην mobile version συνδεομαι (m.thelab.gr) :/

Posted via Mobile Device

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.