Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Περίοδος τέλος, Κυριακή λελέ για Κεφαλλονιά... :baby:

[ame=http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=&q=troianata+kefalonia&sll=37.0625,-95.677068&sspn=40.732051,79.013672&ie=UTF8&hq=&hnear=Troianata,+Argostolion,+Cephalonia,+Greece&ll=38.157355,20.558912&spn=0.002476,0.004823&t=h&z=18]must visit[/ame], εφόσον τρως κρέας. must have luck, για να βρεις τραπέζι αν πας λίγο αργούτσικα. Καλό, δικό του κρέας, και καλές τιμές. Δεν είναι δικό μου το μαγαζί, δεν είναι συγγενής.

Σε ποιο μέρος πας;

οι κόκκινες πινακίδες είναι αφορολόγητα. Μπορεί να είναι πολύτεκνοι, ναυτικοί, ή οποιαδήποτε άλλη κοινωνική ομάδα που δικαιούται τέτοια παροχή.

αποψε εχει ενα αστρονομικο φαινομενο που φαινεται στην ΒΑ πλευρα του ουρανου ,ξερει κανεις να προτεινει κανα καλο μερος για παρατηρηση?

Χμ, παίρνουν οι πολύτεκνοι coupeδάκια και roadsters? :hehe:

δες τον πινακα με τα τελη ταξινομησης ανα κυβισμο-παλαιοτητα να δεις εκπτωσεις οι πολυτεκνοι στις εισαγωγες...

ντάξει αν το έβλεπα μπροστά μου δεν ξέρω και εγώ τι θα του έκανα του ****** .

το μονο που χρειαζονται ειναι δουλεμα. Ειδικα οταν τους κανεις ρεζιλι μπροστα στις γυναικες τους, εχει πολυ γελιο.

το καλύτερο thread είναι. btw

[ame=http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=el&geocode=&q=%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%B1%CF%83+%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%B1&sll=37.0625,-95.677068&sspn=30.599615,56.513672&ie=UTF8&hq=&hnear=%CE%A0%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%AC%CF%82,+%CE%A6%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%82,+%CE%A1%CE%AD%CE%B8%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%BF,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CF%82&t=h&ll=35.142792,24.595127&spn=0.061623,0.110378&z=13]thelab.gr on crete[/ame]

χμ, πόσο καιρό έχω να ποστάρω εδώ μέσα ;:p

Initiating Astrolabos OS v 2010

.....

...

..

Target User: hayabusa

Thread Posted: 46915

....

...

WARNING!

THREAD BELONGS TO RED ZONE CATEGORY!

INITIATING EXTRA SCAN

...

...

..

..

Analyzing User's Post.......

..............

..........

Post contains words suitable for category "Thelab.gr Νέα και σχόλια"

....

INITIATING INFRACTION SYSTEM!

....

User: hayabusa

Class: Ερώτηση στο ΠΟΘ

Admin contact: Αστρολάβος

Execution time: Immediate

Από την τελευταία φορά που postαρες έχουν αλλάξει κάποια πράγματα

:hehe:

αποψε εχει ενα αστρονομικο φαινομενο που φαινεται στην ΒΑ πλευρα του ουρανου ,ξερει κανεις να προτεινει κανα καλο μερος για παρατηρηση?

Σπηλια του Νταβελη απα εις την Πεντελη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.