Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

άδειασε η άδεια και δε θα αδειάσει να αδειοδοτηθείς φέτος. αδεια-θέτησες μήπως;:p

Ρήτορες ρερητορευμένοι ήρθα να σας ρερητορεύσω το ρερητορευμένον ρο. :p

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

O Dunkeλας τις παίρνει τις κόκκινες ωσάν φαρμακευτική αγωγή. Μια το πρωί, μια το μεσημέρι μετά το φαγητό και μία το βράδυ. :hehe:

(no offense ε)

O Dunkeλας τις παίρνει τις κόκκινες ωσάν φαρμακευτική αγωγή. Μια το πρωί, μια το μεσημέρι μετά το φαγητό και μία το βράδυ. :hehe:

(no offense ε)

ζηλεύεις?

Τουλαχιστο τις παιρνει με την αξια του το παιδι , δεν του τις κανουν δωρο ουτε εχει με κανεναν αδμιν φιλιες . . .

οποιος θέλει, pm να του κάνω ένα tutorial πως να τσιμπήσει πια κάρτα και από ποιον.

για τους καλους πελάτες θα τους πω μυστικά πως να φάνε ban έως μόνιμο ban

για τους αθλητές μπορώ να τους πω μυστικά πως να τρώνε κάρτες χωρίς να υπάρχει κατηγορια που να τις προβλέπει aka offpost κάρτες

Αυτες οι μερες ειναι οτι πρέπει για να κανεις τις δουλείες σου σε δημόσιες υπηρεσίες ή να πας στο κέντρο. :beer:

ντάξει αν το έβλεπα μπροστά μου δεν ξέρω και εγώ τι θα του έκανα του ****** .... δεν πρεπει να κυκλοφορούν αυτοί. πέρα απο τα σήματα για δίπλωμα, πρέπει να εφαρμόσουν εξετάσεις κουργιαλοκαγκουριάς και "γροθιάς"

ντάξει αν το έβλεπα μπροστά μου δεν ξέρω και εγώ τι θα του έκανα του ****** .... δεν πρεπει να κυκλοφορούν αυτοί. πέρα απο τα σήματα για δίπλωμα, πρέπει να εφαρμόσουν εξετάσεις κουργιαλοκαγκουριάς και "γροθιάς"

Υπάρχει και η άλλη όψη βέβαια..

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/blog-post_5569.html

ναι δυστυχώς πολλοί όχι απλά το παρακάνουν αλλά θέλουν να σπάσουν και πλάκα... αλλα πραγματικά μερικοί το αξίζουν... το να το αφήσει ο άλλος για 2 λεπτά να παει να πάρει τσιγάρα για κανένα λόγο δεν αξίζει αυτό το πράμα.... αλλά να πιάσει 4 θεσεις και μάλιστα αναπήρου μέσα σε αυτές;;;;

Νομίζω ότι μάλλον ο ίδιος που το πόσταρε, θα το πάρκαρε κιόλας, πιο πολύ για πλάκα. Τώρα θα μου πεις κάνεις πλάκα σε ένα τέτοιο ζήτημα? Ε... αν είναι τόσο χαζός ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει.

Πέρα όμως αυτού, αν έχει συμβεί στην πραγματικότητα αυτό το περιστατικό, ο άνθρωπος αυτός γενικά δεν θα είναι με τα "καλά" του, και δεν θα πρέπει να εξετάζουμε μόνο το πως πήρε το δίπλωμα, αλλά και άλλα πιο βασικά πράγματα να δούμε αν όλα του πάνε "οκ" μέσα στο κεφαλάκι του. :hm:

Ασχολίαστο επίσης, το ότι ο uploader του θέματος αυτού, ούτε τον αριθμό πινακίδας δεν έσβησε. :hm:

Το να είναι ο ίδιος που πάρκαρε ανάπηρος το σκέφτηκε κανείς; :p

Δε νομίζω να ήταν ο ίδιος ανάπηρος. Μετά πως θα κατέβαινε να πάει ως εκεί που θέλει? Πως θα έβγαζε το καροτσάκι του (αν είχε προβλήματα κίνησης)?

Συνήθως συνοδεύονται από κάποιον, ο οποίος "κάποιος" μετά, κάλλιστα θα μπορούσε να βάλει αλλού το αμάξι ή αν το άφηνε εκεί, τουλάχιστον ας μην έπιανε 4 θέσεις. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.