Athens2004 Αύγουστος 10, 2010 #32143 Αύγουστος 10, 2010 Συγκλονιστικες στιγμες μπρος στα ματια μας again χθες βραδυ . Ο σκύλος του σπιτονοικοκυρη εφαγε εναν νοικιαρη ( τον διπλανο μου ) Τον οποιο ειχε ξαναδαγκωσει πριν κανα 6μηνο . Απο την μια φταιει ο σπιτονοικοκυρης που ξερει πως ο σκυλος ειναι αγριεμενος αλλα τον κραταει στο κτιριο . Απο την αλλη φταιει και ο ενοικος που πηγε κοντα στον σκυλο καθως τον ειχε λυσει ο ιδιοκτητης να τον κανει βολτα. Και ενω ειχε και προηγουμενα με το ζωακι .
l2phile Αύγουστος 10, 2010 #32144 Αύγουστος 10, 2010 Όταν πήγε δίπλα στον σκύλο, τον ενοχλούσε; Γιατί αλλιώς ας τους σκάσει μία ξυγιρισμένη μήνυση του μακάκα.
Athens2004 Αύγουστος 10, 2010 #32145 Αύγουστος 10, 2010 Δεν εχω ιδεα ημουν μες το σπιτι επαιζα counter strike εκεινη την ωρα και στην αρχη νομιζα απλα οτι τσακωνοταν σκυλια . Μεχρι που ακουσα τον ενοικο να φωναζει βοηθεια μαζεψε τον κλπ . Ειναι περιπτωσεις και οι 2 σου λεω , απο την μια ο σπιτονοικοκυρης = ο ορισμος της ανευθυνοτητας συνδιαζομενος με iq μπετοπροκας απο την αλλη ο αλλος που την πρωτη φορα που τον δαγκωσε τον δαγκωσε γιατι μπηκε μεσα στο περιφραγμενο και επαιζε φαπες το τσοπανοσκυλο.... μεχρι που γυρισε το μυαλο στο ζωο ......
johncsj Αύγουστος 10, 2010 #32146 Αύγουστος 10, 2010 Πάντως για να ξέρετε (αν και αφού είστε ζωόφιλοι θα ξέρετε, απλά να το επισημάνω άλλη μία φορά)... πώς αν δεν έχει τρελαθεί το σκυλί, για ό,τι άλλο κάνει φταίει το αφεντικό και μόνο. Στα σκυλιά τα πάντα είναι ζήτημα εκπαίδευσης. Είχαμε ένα σκύλο 13 χρονών(δυστυχώς απεβίωσε πέρσι ) και δεν είχε γαβγίσει ποτέ σε ξένο άνθρωπο ούτε κι όταν τον ενοχλούσε, πόσο μάλλον να πειράξει ειδικά. Περνούσαμε πολλές ώρες μαζί του, και η υπακοή που είχε σε ΟΛΑ τα ζητήματα καταντούσε ώρες ώρες εκνευριστική. Πολλές φορές πίστευα ότι είχε γίνει άνθρωπος.
dunkel_Stern Αύγουστος 10, 2010 #32147 Αύγουστος 10, 2010 OOOOOOOOOK! αν και αφού είστε ζωόφιλοι... btw πια η διαφορα του ζωόφιλου και φιλοζώου?
zomg Αύγουστος 10, 2010 #32149 Αύγουστος 10, 2010 Θα είναι άλλου επιπέδου φιλία. Δες παιδόφιλος 12φιλος επίσης.
suboy Αύγουστος 10, 2010 #32151 Αύγουστος 10, 2010 OOOOOOOOOK!αυτό που με εκνεύριζε αφάνταστα στο island ειναι που εξω απο το μαγαζί κάθονται στη μέση του δρόμου, κάνουν αναστροφές σαν να μην τρεχει τίποτα, βγαίνουν απο το υποτιθέμενο παρκιν οπως να ναι κτλ.. δεν ξερω αν είμαι περίεργος αλλα δεν μπορείς να βάζεις 10 κώνους και να ειναι όλα μέλι γάλα...
racer Αύγουστος 10, 2010 #32152 Αύγουστος 10, 2010 btw πια η διαφορα του ζωόφιλου και φιλοζώου?Φιλόζωος μπορεί να σημαίνει και "αυτός που αγαπά τη ζωή".
Jaco Αύγουστος 10, 2010 #32153 Αύγουστος 10, 2010 OOOOOOOOOK!Την αλήθεια λέει και συμφωνώ απόλυτα...Όπως και όταν θα πάω διήμερο θα πάρω το τραίνο ή το πλοίο της γραμμής μαζί με τον άλλο κόσμο, ο άλλος θα πάρει το αεροπλάνο πρώτη θέση θα το πληρώσει 8πλάσια τιμή, γιατί μπορεί και δεν θα βλέπει και τα μίζερα μούτρα μου...Εμένα πάντως δεν με χαλάει η κατάσταση, αυτοί στα δικά τους μαγαζιά και στον δικό τους κόσμο και εγώ στον δικό μου... αυτό που θα με χάλαγε, θα ήταν να τους είχαμε μες τα πόδια μας...
l2phile Αύγουστος 10, 2010 #32154 Αύγουστος 10, 2010 φιλόζωοςεπίθ α / θ / ουδ φιλόζωος, φιλόζωη, φιλόζωο [fi'lozoos, fi'lozoi, fi'lozoo]που αγαπάει, φροντίζει τα ζώα ζωόφιλοςεπίθ α / θ / ουδ ζωόφιλος, ζωόφιλη, ζωόφιλο [zo'ofilos, zo'ofili, zo'ofilo]που αγαπάει τα ζώα by el.thefreedictionary.com
dunkel_Stern Αύγουστος 10, 2010 #32155 Αύγουστος 10, 2010 Την αλήθεια λέει και συμφωνώ απόλυτα...Όπως και όταν θα πάω διήμερο θα πάρω το τραίνο ή το πλοίο της γραμμής μαζί με τον άλλο κόσμο, ο άλλος θα πάρει το αεροπλάνο πρώτη θέση θα το πληρώσει 8πλάσια τιμή, γιατί μπορεί και δεν θα βλέπει και τα μίζερα μούτρα μου... Εμένα πάντως δεν με χαλάει η κατάσταση, αυτοί στα δικά τους μαγαζιά και στον δικό τους κόσμο και εγώ στον δικό μου... αυτό που θα με χάλαγε, θα ήταν να τους είχαμε μες τα πόδια μας... όλα ok, αλλα η πλειοψηφία είναι που κάθεται όλοι την βδομάδα για να βγει μια μέρα. ελλαδάρα. btw δεν είναι πλούσιοι, απλά κόμπλεξακιδες (εκεί είναι που με χάλασε όλη η κατηγοριοποίηση) κατά τα αλλα όπως τα λες (άσχετα πως δεν ξέρω καν πιο είναι αυτό το μαγαζί) καλύτερα αυτοί εκεί
johncsj Αύγουστος 10, 2010 #32156 Αύγουστος 10, 2010 Θα είναι άλλου επιπέδου φιλία. Δες παιδόφιλος Βρε με δουλεύεις παλιοπειραχτήρι???? :hehe: Φιλόζωοι πήγα να γράψω αλλά ήμουν με την τσίμπλα στο μάτι κι έγραφα άλλα 'ντι άλλων. Ευτυχώς όμως που έχουν την ίδια σημασία τελικά όπως βρήκες κι εσύ... μην γίνω και ρόμπα.
zomg Αύγουστος 10, 2010 #32157 Αύγουστος 10, 2010 l από το L, L από το Lineage Μωρ'τί μας λες? Σε λίγο θα μας πεις πως κι αυτός στο avatar σου δεν είναι ο pedobear σε demon-form, αλλά ο Ichigo σε hollow mode. Αλλαγή θέματος. Κεραυνοβόλος Έρωτας [ame=http://www.youtube.com/watch?v=f5x2Vv3tvLY&feature=related]YouTube - Neytiri 'Avatar Make-upTutorial ..!!![/ame] Δεν το postαρα στα "Αξιόλογα Videos" γιατί κάτι πραγματικά αξιόλογο θεωρώ κάτι σαν αυτό.
dunkel_Stern Αύγουστος 10, 2010 #32158 Αύγουστος 10, 2010 Κεραυνοβόλος Έρωτας Δεν το postαρα στα "Αξιόλογα Videos" γιατί κάτι πραγματικά αξιόλογο θεωρώ κάτι σαν αυτό. κάτω τα χερια σου! μπορεί να την είδες πρώτος αλλα εγώ ξέρω VT! btw τόσο όμορφη κοπέλα... ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙ?!?!?!?!?!
aggelopas Αύγουστος 10, 2010 #32159 Αύγουστος 10, 2010 όλα ok, αλλα η πλειοψηφία είναι που κάθεται όλοι την βδομάδα για να βγει μια μέρα.ελλαδάρα. btw δεν είναι πλούσιοι, απλά κόμπλεξακιδες (εκεί είναι που με χάλασε όλη η κατηγοριοποίηση) κατά τα αλλα όπως τα λες (άσχετα πως δεν ξέρω καν πιο είναι αυτό το μαγαζί) καλύτερα αυτοί εκεί η πλειοψηφια δουλευει 5 μερες για μια εξοδο την παρασκευη σε ιν μαγαζι, ενα μπανιο το σαββατο (ξαπλωστρα+καφες+τσιγαρο), και ενα καφε την κυριακη και τις βενζινες.
KoMM Αύγουστος 10, 2010 #32160 Αύγουστος 10, 2010 τα ιν μαγαζια μας φαγανε, που πληρωνεις το λιτρο μπυρας λες και ειναι φιλετο.Αλλα αμα δε βγεις εκει, τι θα βαλεις στο φεισμπουκ κυριακατικα;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.