Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Συγκλονιστικες στιγμες μπρος στα ματια μας again χθες βραδυ . Ο σκύλος του σπιτονοικοκυρη εφαγε εναν νοικιαρη ( τον διπλανο μου ) Τον οποιο ειχε ξαναδαγκωσει πριν κανα 6μηνο . Απο την μια φταιει ο σπιτονοικοκυρης που ξερει πως ο σκυλος ειναι αγριεμενος αλλα τον κραταει στο κτιριο . Απο την αλλη φταιει και ο ενοικος που πηγε κοντα στον σκυλο καθως τον ειχε λυσει ο ιδιοκτητης να τον κανει βολτα. Και ενω ειχε και προηγουμενα με το ζωακι .

Όταν πήγε δίπλα στον σκύλο, τον ενοχλούσε; Γιατί αλλιώς ας τους σκάσει μία ξυγιρισμένη μήνυση του μακάκα.

Δεν εχω ιδεα ημουν μες το σπιτι επαιζα counter strike εκεινη την ωρα και στην αρχη νομιζα απλα οτι τσακωνοταν σκυλια . Μεχρι που ακουσα τον ενοικο να φωναζει βοηθεια μαζεψε τον κλπ . Ειναι περιπτωσεις και οι 2 σου λεω , απο την μια ο σπιτονοικοκυρης = ο ορισμος της ανευθυνοτητας συνδιαζομενος με iq μπετοπροκας απο την αλλη ο αλλος που την πρωτη φορα που τον δαγκωσε τον δαγκωσε γιατι μπηκε μεσα στο περιφραγμενο και επαιζε φαπες το τσοπανοσκυλο.... μεχρι που γυρισε το μυαλο στο ζωο ......

Πάντως για να ξέρετε (αν και αφού είστε ζωόφιλοι θα ξέρετε, απλά να το επισημάνω άλλη μία φορά)... πώς αν δεν έχει τρελαθεί το σκυλί, για ό,τι άλλο κάνει φταίει το αφεντικό και μόνο. Στα σκυλιά τα πάντα είναι ζήτημα εκπαίδευσης.

Είχαμε ένα σκύλο 13 χρονών(δυστυχώς απεβίωσε πέρσι :() και δεν είχε γαβγίσει ποτέ σε ξένο άνθρωπο ούτε κι όταν τον ενοχλούσε, πόσο μάλλον να πειράξει ειδικά. Περνούσαμε πολλές ώρες μαζί του, και η υπακοή που είχε σε ΟΛΑ τα ζητήματα καταντούσε ώρες ώρες εκνευριστική. :hehe: Πολλές φορές πίστευα ότι είχε γίνει άνθρωπος. :)

αυτό που με εκνεύριζε αφάνταστα στο island ειναι που εξω απο το μαγαζί κάθονται στη μέση του δρόμου, κάνουν αναστροφές σαν να μην τρεχει τίποτα, βγαίνουν απο το υποτιθέμενο παρκιν οπως να ναι κτλ.. δεν ξερω αν είμαι περίεργος αλλα δεν μπορείς να βάζεις 10 κώνους και να ειναι όλα μέλι γάλα...

btw πια η διαφορα του ζωόφιλου και φιλοζώου?

Φιλόζωος μπορεί να σημαίνει και "αυτός που αγαπά τη ζωή".

Την αλήθεια λέει και συμφωνώ απόλυτα...

Όπως και όταν θα πάω διήμερο θα πάρω το τραίνο ή το πλοίο της γραμμής μαζί με τον άλλο κόσμο, ο άλλος θα πάρει το αεροπλάνο πρώτη θέση θα το πληρώσει 8πλάσια τιμή, γιατί μπορεί και δεν θα βλέπει και τα μίζερα μούτρα μου...

Εμένα πάντως δεν με χαλάει η κατάσταση, αυτοί στα δικά τους μαγαζιά και στον δικό τους κόσμο και εγώ στον δικό μου... αυτό που θα με χάλαγε, θα ήταν να τους είχαμε μες τα πόδια μας...

φιλόζωος

επίθ α / θ / ουδ φιλόζωος, φιλόζωη, φιλόζωο [fi'lozoos, fi'lozoi, fi'lozoo]

που αγαπάει, φροντίζει τα ζώα

ζωόφιλος

επίθ α / θ / ουδ ζωόφιλος, ζωόφιλη, ζωόφιλο [zo'ofilos, zo'ofili, zo'ofilo]

που αγαπάει τα ζώα

by el.thefreedictionary.com

Την αλήθεια λέει και συμφωνώ απόλυτα...

Όπως και όταν θα πάω διήμερο θα πάρω το τραίνο ή το πλοίο της γραμμής μαζί με τον άλλο κόσμο, ο άλλος θα πάρει το αεροπλάνο πρώτη θέση θα το πληρώσει 8πλάσια τιμή, γιατί μπορεί και δεν θα βλέπει και τα μίζερα μούτρα μου...

Εμένα πάντως δεν με χαλάει η κατάσταση, αυτοί στα δικά τους μαγαζιά και στον δικό τους κόσμο και εγώ στον δικό μου... αυτό που θα με χάλαγε, θα ήταν να τους είχαμε μες τα πόδια μας...

όλα ok, αλλα η πλειοψηφία είναι που κάθεται όλοι την βδομάδα για να βγει μια μέρα.

ελλαδάρα.

btw δεν είναι πλούσιοι, απλά κόμπλεξακιδες (εκεί είναι που με χάλασε όλη η κατηγοριοποίηση) κατά τα αλλα όπως τα λες (άσχετα πως δεν ξέρω καν πιο είναι αυτό το μαγαζί) καλύτερα αυτοί εκεί :spell:

Θα είναι άλλου επιπέδου φιλία. Δες παιδόφιλος

Βρε με δουλεύεις παλιοπειραχτήρι???? :hehe::hehe:

Φιλόζωοι πήγα να γράψω αλλά ήμουν με την τσίμπλα στο μάτι κι έγραφα άλλα 'ντι άλλων. :p

Ευτυχώς όμως που έχουν την ίδια σημασία τελικά όπως βρήκες κι εσύ... μην γίνω και ρόμπα. :hehe:

l από το L, L από το Lineage

Μωρ'τί μας λες? :p

Σε λίγο θα μας πεις πως κι αυτός στο avatar σου δεν είναι

ο pedobear σε demon-form, αλλά ο Ichigo σε hollow mode.

Αλλαγή θέματος.

Κεραυνοβόλος Έρωτας

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=f5x2Vv3tvLY&feature=related]YouTube - Neytiri 'Avatar Make-upTutorial ..!!![/ame]

Δεν το postαρα στα "Αξιόλογα Videos" γιατί κάτι

πραγματικά αξιόλογο θεωρώ κάτι σαν αυτό. :inlove:

Κεραυνοβόλος Έρωτας

Δεν το postαρα στα "Αξιόλογα Videos" γιατί κάτι

πραγματικά αξιόλογο θεωρώ κάτι σαν αυτό. :inlove:

κάτω τα χερια σου!

μπορεί να την είδες πρώτος αλλα εγώ ξέρω VT!

:p

btw τόσο όμορφη κοπέλα... ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙ?!?!?!?!?!

όλα ok, αλλα η πλειοψηφία είναι που κάθεται όλοι την βδομάδα για να βγει μια μέρα.

ελλαδάρα.

btw δεν είναι πλούσιοι, απλά κόμπλεξακιδες (εκεί είναι που με χάλασε όλη η κατηγοριοποίηση) κατά τα αλλα όπως τα λες (άσχετα πως δεν ξέρω καν πιο είναι αυτό το μαγαζί) καλύτερα αυτοί εκεί :spell:

η πλειοψηφια δουλευει 5 μερες για μια εξοδο την παρασκευη σε ιν μαγαζι, ενα μπανιο το σαββατο (ξαπλωστρα+καφες+τσιγαρο), και ενα καφε την κυριακη και τις βενζινες.

τα ιν μαγαζια μας φαγανε, που πληρωνεις το λιτρο μπυρας λες και ειναι φιλετο.

Αλλα αμα δε βγεις εκει, τι θα βαλεις στο φεισμπουκ κυριακατικα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.