Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Είναι ο ένας από του πολλούς διάδοχους που προέκυψαν μετά το κλείσιμο του troktikou. Όπως έγινε και πιο παλιά με το... "θυμάστε όλοι ποιό", που βγήκαν 10+ διάδοχοι να το αντικαταστήσουν.

Clone your myth in Greece δηλαδή. ;)

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
έχω λιώσει στο oblivion με ΟΟΟ άλλο game :) είναι και καμπόσα που δεν είχα κάνει καν άλλες φορές ( knights of the nine , mages guild)

Πολυ καλο game κατα την γνωμη μου . Ειχα καει και εγω ενα διαστημα εμπαινα να παιξω ενα δυο λεβελ να φορεσω πχ καποιο συγκεκριμενο αντικειμενο και κατεληγα να μην βγω απο το σπιτι ολη μερα. : D

Ειδα σε ονειρο την ''πραγματικη'' προέλευση-σημασία του nickname μου άλλα τώρα δεν θυμάμαι ποια είναι.

fail :boxed:

Τόκο τόκο είσαι εδώ; http://www.cosmo.gr/News/Hellas/283971.html

Τελειώνουν οι διακοπές και θα νιώσουμε καλύτερα την κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει.

εννοια σου και τη νοιωθουμε ηδη απο τωρα , παντως δεν βλεπω καμμια συσχετιση μεταξυ της ειδησης αυτης και της οικονομικης κρισης , but thats just me

ρε παιδιά αυτή η ιστορία με τη Λαμία σαν το σενάριο του crazies είναι. σίγουρα είναι αληθινό;

Κάτι γνωστοί μου λένε από εκεί έχουν γίνει κι άλλα που δεν μαθαίνονται...

Εδωπέρα ποσα άτομα τον χρόνο πεθαίνουν (αυτοκτονίες και ατυχήματα) στο μετρό της αθηνας και δεν ακούγεται τίποτα

και btw πάλι καλά να λέμε που είναι τόσο μεμονωμένα στην Eλλάδα τέτοιας "ακρεοτιτας" περιστατικά.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=426GPgetJmw]YouTube - Realistic 3D projection on a building[/ame]

Να κάνω άλλο ένα postάκι ή να τ'αφήσω; :p

Ασε να χωνεψουμε πρωτα το ενα και ασε για αλλη μερα το δευτερο.

Ηδη μας πεσαν οι σιαγονες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.