Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Ο Rambo όμως δέν φοράει κασκολάκι μήν κρυώσει... :p

δεν είναι κασκολάκι για να μην κρυώσω. είναι κασκολάκι μέρος τις υπόλοιπης παραλλαγής που δεν φοράω στην pic :p :smoke:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

@*(#*(&!&! την τύχη μου την χορεύτρια.. Άυγουστος μήνας και εγώ είμαι άρρωστος &@#&)*$&)@&)*#

μόλις έδωσα ζωή στον q6600 για άλλα δύο χρόνια με νέα mobo και ram 4gb:banging:

Κοτζάμ τετραπύρηνος δεν και λίγος!

Καλά του 'κανες:happy2:

Κεφαλι γεματο χρυσαφι λεμε . Πολυ ποτο εχθες . Για τιμωρια θα με βαλω 1 ωρα στην παραλια ρακετες στον ηλιο να αποτοξινοθω . :p

τι έχει γίνει με τους ΑΤΙ drivers του ΑΤΙΜΑM και κάποιου άλλου ? δεν πολυκατάλαβα γιατί βαριέμαι να πηγαίνω back back τις σελίδες και είναι και πάρα πολλές

edit

πιο γρήγορο admin απο τον Αστρολάβος δεν έχω ξαναδεί 12:01:59 έκανα το ποστ και 12:03:00 καρτούλα

αστειάκι : όχι άλλες κάρτες , στον ύπνο μου θα βλέπω τον Αστρολάβο με μία κάρτα να κυνηγάει και δεν θα μπορώ να κοιμηθώ

πιο γρήγορο admin απο τον Αστρολάβος δεν έχω ξαναδεί

Τώρα απλά με προκαλείς :hehe:

Δεν μας έχεις δει να δουλεύουμε ταυτόχρονα όπως τότενε που φοράγαμε τα πράσινα :p

Θελω να τυπωσω πανω σε αυτοκολητα χαρτακια-ετικετες(διαφανειες η πως αλλιως λεγονται). Ποιο προγραμμα να χρησιμοποιησω και τι προιον???(το Photosmart C6180 HP εχω, που ειναι καλο σε λεπτα χαρτια)

Θελω να τυπωσω πανω σε αυτοκολητα χαρτακια-ετικετες(διαφανειες η πως αλλιως λεγονται). Ποιο προγραμμα να χρησιμοποιησω και τι προιον???(το Photosmart C6180 HP εχω, που ειναι καλο σε λεπτα χαρτια)

τι χρωμα χαρτακια εχεις?

κιτρινα η κοκκινα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.