Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Το τρίποδο το ξέχασες; :p

άστα...μόνο polarizer βρήκα τελευταία στιγμή.

τι χρειαζεται για να μεινεις εκει?

απλα πας, μπαινεις και κοιμασαι?

1ον να είσαι εσύ ή συγγενής σου στο Πολεμικό Ναυτικό.

2ον όλοι οι φάροι της Ελλάδος είναι επισκέψιμοι για διαμονή τους 3 καλοκαιρινούς μήνες....απλά θέλει υπομονή στην ουρά ποιος θα προλάβει να κλείσει και ποιος θα πρωτομείνει.....εμένα απλά έκατσε (λόγω ακύρωσης) και δε μπορούσα να πω όχι.

έχει τα πάντα.....πλήρως εξοπλισμενα κουζίνα, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα,μπάνιο,αυλή, ταράτσα, ζεστό νερό, 2x LCD με Digital TV, και wi-fi από το δήμο κορρισιάς απέναντι στο λιμάνι.

το μόνο που δεν έχεί είναι παραλία προσβάσιμη κάτω από το φάρο μιας και τα κύματα έχουν φάει όλα τα βράχια γύρω γύρω.

1ον να είσαι εσύ ή συγγενής σου στο Πολεμικό Ναυτικό.

2ον όλοι οι φάροι της Ελλάδος είναι επισκέψιμοι για διαμονή τους 3 καλοκαιρινούς μήνες....απλά θέλει υπομονή στην ουρά ποιος θα προλάβει να κλείσει και ποιος θα πρωτομείνει.....εμένα απλά έκατσε (λόγω ακύρωσης) και δε μπορούσα να πω όχι.

έχει τα πάντα.....πλήρως εξοπλισμενα κουζίνα, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα,μπάνιο,αυλή, ταράτσα, ζεστό νερό, 2x LCD με Digital TV, και wi-fi από το δήμο κορρισιάς απέναντι στο λιμάνι.

το μόνο που δεν έχεί είναι παραλία προσβάσιμη κάτω από το φάρο μιας και τα κύματα έχουν φάει όλα τα βράχια γύρω γύρω.

Μια μετάφραση στα bullets.

1ον πρέπει να έχεις βύσμα μέσα από το ΠΝ.

2ον πρέπει το βύσμα σου να έχει κολλητό τον ρεσεψιονιστα που κάνει τις κρατήσεις στο φάρο.

Αυτά :p

Γαμωτο γιατι χάσαμε??? :cry::cry::cry:

Δεν πειράζει παμε γι αλλα ΠΑΟΚάρα :banging:

Άμα παίξουμε έτσι όπως παίξαμε με τον AJAX στην Σουπα Λιγκ...χεχε,παπάδες θα κάνουμε :banging:

Τεσπα...ΠΑΟΚ είσαι...

Πάντως...εκτός απο το ότι χάσαμε..σήμερα είναι η πιο γκαντέμικια μέρα μου..

1ον, με πονάει το γόνατο μετα απο ένα φοβερό καρφ...μπάσιμο το απόγευμα στο μπάσκετ..

2ον.. με πονάει ο λαιμός απο τα 3γκολ...

3ον.. Βρέχει

4ον.. Δεν έχω βενζίνη και πρέπει να ξαναβάλω :cry:

και 5ον... Αφου χάσαμε τι θα είμαι..τυχερός..??

^^

Και να φανταστείς ότι κάποτε οι ταχύτητες dsl ήταν 384 kbps/512 kbps και η μεγαλύτερη ήταν 1 mbps:p

Αχάριστη νεολαία:p

μα τι λες ποιος ξεχνάει την dialup? 6 ώρες για 1 τραγούδι κτλ. εγώ που έπιανα 7kb/s ήταν η superduper ταχύτητα

πάρτους ένα τηλέφωνο :mobile: εκεί και στείλτους και mail με τις ταχύτητες

Θα πουνε οτι γινονται τεχνικες εργασιες για την αναβαθμιση στην ποιοτητα των γραμμων.

Και κανουν οτι μπορουν ωστε να μπορουν οι χρηστες να συνεχισουν να εχουν ιντερνετ ακομα και κατα τη διαρκεια των εργασιων , αλλα αυτο δημιουργει καποια προβληματα στις ταχυτητες.

Οποτε κλεινεις το τηλεφωνο νιωθοντας και ευγνωμοσυνη που εχεις και ιντερνετ και δε στο κοψαν και τελειως.:suicide2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.