Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Δέν ξέρω με ποιό σκεπτικό το πόσταρες, αλλά εγώ θα έλεγα μπράβο στον πιτσιρικά που το έφτιαξε.

Με πενιχρά μέσα και ''ανεμομαζώματα'' parts, έφτιαξε κάτι ανάλογο της ηλικίας-εμπειρίας του.

και εγω μπραβο θα του ελεγα αλλα δεν παυει να ειναι waste of time and mind, ουτε ομορφο ειναι ουτε πρακτικο. Απλα μπορει να γινει και αυτο.

H rosita και οι φιλοι της στη Λεωφ. Βουλιαγμένης 65...

η εμφανιση τους μπορει να μην ειναι του γουστου μου

αλλα απο ανεση πρεπει να ειναι κορυφη

(σε κλωνο που εχω δοκιμασει απλα δεν θες να σηκωθεις για κανενα λογο)

LZ00001939.jpg

Στο Sato Stock (Πειραιώς 18) έχει τέτοια* πολυθρόνα στα 200 και τριθέσιο καναπέ με τις δύο ακριανές θέσεις να πέφτουν + πετάγονται υπόπόδια στα 300.

*εντάξει, δεν είναι τόσο χλίδα

μόλις συνειδητοποίησα πως έχω φάει πάνω από μισό βαζάκι φιστικοβούτυρο...

..ετοιμάζομαι ψυχολογικά πως αύριο όλο το πρωί θα το βγάλω στο μέρος

αυτές είναι οι καλύτερες συζητήσεις. να πω και εγώ την εμπειρία μου στην γαστρεντερίτιδα που αφοράει αυτό το τομέα ;

αυτές είναι οι καλύτερες συζητήσεις. να πω και εγώ την εμπειρία μου στην γαστρεντερίτιδα που αφοράει αυτό το τομέα ;

Σταμάτα να τρως από το εμπόρευμα του μαγαζιού. : P

και εγω μπραβο θα του ελεγα αλλα δεν παυει να ειναι waste of time and mind, ουτε ομορφο ειναι ουτε πρακτικο. Απλα μπορει να γινει και αυτο.

Οτιδηποτε κανεις απο προσωπικο ενδιαφερον και με ορεξη δεν νομιζω να ειναι waste of time.

Ποσο μαλλον οταν δεν ενοχλεις τους αλλους γυρο σου ;)

Πολλές χώρες προσέχουν και δεν αφήνουν καν να πας χωρις ειδική άδεια σε συγκεκριμένες πόλεις τους.

Συγκεκριμένα τους οικονομικούς μετανάστες ένα σκανδιναβικό έθνος, η σουηδία αν δεν κάνω λάθος τους δίνει συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο να μείνουν και επίσης ούτε καν σε μεγάλες πόλεις, κάπου στα βόρεια τους στέλνουν σε κάτι χωριά. Όλοι αποτελούν ειδικές ομάδες, είτε φυλετικά είτε εθνικά είτε θρησκευτικά, εμείς εδω όμως είμαστε ανοιχτοί για όλους.

Μιλάω γενικά και καταλαβαίνετε τι εννοώ, μη θεωρηθώ και φασίστας για τί το έχω ακούσει και αυτό!

peace....

μόλις συνειδητοποίησα πως έχω φάει πάνω από μισό βαζάκι φιστικοβούτυρο...

..ετοιμάζομαι ψυχολογικά πως αύριο όλο το πρωί θα το βγάλω στο μέρος

Pics or it didn't happen.

Βρε filthy_dwarf βόλτες έκοβες στα Χανιά μεσημεριάτικο??

Σε είδα που πήγαινες προς το ζαχαροπλαστείο και μετά γύρισες πίσω... έκανα να έρθω να σου μιλήσω αλλά είχες τα ακουστικά στα αυτιά, κι αν δεν με άκουγες θα με πέρναγαν για τρελό κιόλας. :hehe::hehe:

Pics or it didn't happen.

άμα μιλάς για το βαζάκι, όταν γυρίσω σπίτι και θα βγάλω pic..

άμα λες για το δεύτερο μέρος, είσαι ανώμαλος και κανε ban τον εαυτό σου! μπλιάχ ρε!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.